A Klub

ahol mindent megtalálsz ahhoz,

hogy a kaotikus, kacatokkal teli,

„ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból,

csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket tudj varázsolni,

akár magad végzed el a feladatot, akár kiszervezed.

klubtag

év takarítási tapasztalat

kitakarított magánház

könyv

Erre a programra van szükséged, ha …

Az otthonod helyiségeinek takarítása állandó stresszforrás és időrabló tevékenység.

Már a postást sem ismered fel a kapu előtt a szürke ablaküvegen keresztül.

Állandó veszekedést generál a családban a ki-mit-mikor-takarítson-ki kérdés.

A barátaid, rokonaid előtt zárva az ajtód, mert vállalhatatlan az otthonod állapota.

Kipróbáltad KonMari és FlayLady módszereit, de még mindig nincs rutinod.

A szelektálás gyógyít, a takarítás utat mutat, a kiszervezés szabaddá tesz.

Ismerd meg a Klubtagok véleményét

Az alapoktól, egyénileg segít felépíteni a háziasszonyt (és azért nem a háztartást, mert amit adsz az annál sokkal több!). Olyan tudást ad, ami nélkülözhetetlen egy nő életében, mindegy milyen szakaszát éli az életének.

Klubtag már 1 éve

Segítettél meglátni, hogy apró lépésekre bontva képes vagyok rendet teremteni magam körül, még lehetetlennek tűnő helyzetből indulva is.

Klubtag már fél éve

Segít átlátni a környezetünk rendbetételét, ami által magunkat is rendbe tehetjük. Szóval sokkal több ez az egész klub, mint szelektálás és takarítás, hiszen komoly belső munka is.

Klubtag már két éve

Képzeld el (lehet, hogy el sem kell képzelned)

ahogy egy nehéz nap után fáradtan belépve a bejárati ajtón rögtön eldurran az agyad, mert a levetett cipőhalmok átugrása közben egy-két kulcscsomóra is rálépsz, ami nem épp úriemberhez/úrinőhöz illő szavakat hoz ki belőled.

Aztán a konyhába „toppanék… Röpült felém anyám” érzés helyett kitör belőled az elkeseredés érzése, mert meglátod a bögrékkel, tányérokkal, ételmaradékokkal teli konyhapultot, majd üvöltve szegezed a családtagjaidnak ezt a kérdést: senki nem volt képes kivinni a szemetet?

Ezután agyérgörcshöz közeli állapotban beviharzol a nappaliba, hogy végre nyugalomra lelj, de a fotelben tespedő ruhakupac látványa, a sarkokban rád vigyorgó porcicák hadserege kihozza belőled a legveszélyesebb házisárkány énedet, és érzed, látod, hogy mindenki menekül előled.

Ennek nem kell így történnie, így lennie! Történhet ez másképp is. Mutatom!

Egy nehéz nap után fáradtan belépsz az ajtón, nagy sóhajjal az ajtón kívül hagyod a stresszt, mosolyogva üdvözlőd a családodat és elégedetten konstatálod, hogy minden a helyén van, minden rendben van.

A gyerekek versengve rohannak a tiszta és rendezett konyhába, hogy elsőként tudják elmesélni azt, mi is történt velük ma. Miközben boldogan a gyerekeid élménybeszámolóját hallgatod, a férjed is megérkezik, és együtt, nyugodtan elkészítitek a vacsorát.

Vacsora után veszekedés nélkül tudja mindenki a dolgát, hiszen már nem kell tüzet oltani ahhoz, hogy egy kis rendet tudj teremteni az otthonod valamelyik sarkában.

Másnap reggel kapkodás nélkül indultok el otthonról, és tudjátok, hogy hazaérve egy olyan otthon vár titeket, ahol mindennek meg van a helye és mindent rögtön megtaláltok.

a jó hír az, hogy minden megváltoztatható, kitakarítható!

Valljuk be őszintén: Nincs könnyű dolgod.

Tudom, hogy te is azon vagy, hogy

💦 gondos anya,

💦 odaadó feleség,

💦 tökéletes háztartást vezető nő,

💦 megértő barát,

💦 alkalmazkodó gyerek, aki már felnőtt,

💦 vagy akár mindent (is) elvégző munkatárs legyél

– és mindez lehetőleg egyszerre.

Minden szerepedben jól akarsz teljesíteni, ezért ezerrel hajtasz a nap 24 órájában.

Amíg egy szép napon rá nem döbbensz, hogy menet közben elfelejtetted élvezni az életedet, elfelejtettél örülni az otthonodnak, a családodnak.

Ülsz az otthonodban, az életedben lévő káosz kellős közepén…

és csak arra tudsz gondolni, hogy

💧 hányszor adtad már fel idő előtt,

💧 hányszor nem sikerült minden tökéletesen,

💧 hányszor hallottad, hogy neked ez úgy sem megy,

💧 milyen sokat várnak el tőled mások,

💧 és mennyi mindenre kellene még ezen kívül is időt szakítanod.

Mindig is érezted, hogy lehetne ezt másképp csinálni?

Régebb óta ott mocorog benned az érzés, hogy nem akarsz az otthonod rabszolgájává válni, nem akarsz másoknak megfelelni, hanem egy olyan elvárás- és nyugodt otthont, életet szeretnél magadénak tudni, ami az épp aktuális életszakaszodhoz igazodik, ami téged szolgál, amit te irányítasz? A környezeted ufónak néz amiatt, hogy te teljesen másképp akarod csinálni?

Neked sem a legkedveltebb tevékenységeid között szerepel a portörlés, vízkőmentesítés, porszívózás, konyha takarítás, netán az ablakpucolás? Szeretsz főzni, de nem akarsz órákat robotolni a konyhában? A mosógép állandóan megy, de a foltok ragaszkodnak egy-egy ruhához?  Tudod, hogy az otthonod ontja az elvégzendő feladatok sokaságát, de nem akarsz a rabszolgájává válni? Szeretnéd könnyedén vezetni a háztartásodat, rendszeres rutinokat alakítanál ki úgy, hogy közben élni is tudod az életed, de nem az anyukádtól és nem az anyósodtól kérnél tanácsot?

Megértem, hogy milyen az,  

amikor megjelenik a káosz az életedben, az otthonodban, és minden fejetetejére áll körülötted. Azt is tudom, hogy a mániákat és a rossz szokásokat nem könnyű elengedni. Engem a tisztaságmániám csúcsán ért a döbbent, hogy máshogy is élhetek, mint addig éltem, és elvárások nélkül is vezethetek háztartást. Szeretném, hogy sokak számára egyértelmű legyen, hogy ebből az ördögi körből ki lehet lépni, mindig lehet irányt változtatni.

Egy hosszabb távon káoszmentes életet, tiszta és kacatmentes otthont kétféle módon tudsz kialakítani:

  • takarítónőt fogadsz,
  • vagy felgyűröd az ingujjadat, és kialakítod a rutinjaidat.

Akármelyik megoldást válsztod, első lépésként szemléletmódot kell változtatnod, majd káoszmentesítened kell, utána jöhetnek a  rendszeres rutinok kialakítása, végül a kiszervezés valamilyen formában. Ehhez minden segítséget és támogatást megtalálsz A KLUBBAN.

Szia! Léna vagyok, takarítási szakértő.

Anya, nagymama, feleség, háztartást vezető nő vagyok. Két rendetlen fiúval (akik ma már „rendes” felnőttekké váltak) 11 alkalommal költöztem, amiből kettő országváltással is járt. 

Tudom, hogy neked is, több szerepkörben helyt kell állnod: anya, nagymama, feleség, gyerek, munkatárs, barát, háztartást vezető ember. Ezeregymillió teendőd van, aminek sokszor sem az elejét, sem a végét nem látod. Tudom, hogy milyen nehéz összeegyeztetned a munkát a családdal, az otthonod működtetésével annak ellenére, hogy rengeteg háztartási gép áll rendelkezésedre.  

Azzal is tisztában vagyok, hogy minden igyekezeted ellenére néha megjelenik az otthonodban a káosz, a szekrényeidben a rendetlenség, a fürdőszobában a vízkő, és te kétségbeesetten kérdezed magadtól: hol rontottom el, mit csinálok rosszul? Miért nehéz fenntartani azt a rendet és tisztaságot, amit több óra takarítás után végre elértem?

A több, mint 10 éves németországi takarítói éveim alatt mindezt azoknál a családoknál is megtapasztaltam, ahol heti rendszerességgel a csapatommal rendet teremtettünk és kitakarítottunk. Láttam, hogy mekkora fejtörést és gondot okoz a nőknek az, hogy az otthonukban könnyedén és egyszerűen fenntartható rendet és tisztaságot tudjanak hosszabb távon teremteni.

Láttam, hogy időközönként mindenkinél elszabadul a pokol, kialakul a káosz. Nálad is. De ez nem baj, ezért nem kell magadat hibáztatnod, hiszen mindig és mindenhol rendet lehet teremteni, ki lehet takarítani. Ehhez csak nézőpont változtatásra, az  időbeosztásod és az ohhonod igényeinek összehangolására van szükség.

Ezért hoztam létre A Klubot,

ami abban lesz segítségedre, hogy …

hogyan tudsz hosszabb távon fenntartható módon rendet és tisztaságot teremteni.

Már az első héten azt fogod érezni: igen, ez a módszer könnyedén kivitelezhető nálam is. Miért várnál tovább, ha már ma rendet és tisztaságot tudsz teremteni az otthonodban?

konkrét gyakorlati útmutatóval a kezedben rögtön el tudj kezdeni rendet és tisztaságot teremteni.

Nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsot” fogsz a tudástárban találni, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatásokat, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan!

újra vendéghívogató, tiszta és rendezett otthonod legyen akár általad, akár kiszervezéssel.

Elhagyod a halogatás szokását, és megtanulod a szelektálás, a takarítás folyamatát, rendbe teszed a helyiségekben lévő szekrényeket, barátságot kötsz a rutinokkal, és végre ismét vendégeket tudsz hívni.

Ezek az útmutatók, mankók, mind megtalálhatóak a kLUBBAN

Otthonpszichológia

az otthonod állapota és az életedben lévő elakadások közötti összefüggések és lehetséges gyakorlati megoldásai.

Mesterkurzusok

A klub tagjaként hozzáférsz az összes tudásanyaghoz takarítás, szelektálás és kiszervezés témában.

Praktikák

Nagymamáink jól bevált háztartási tanácsai újragondolva, a modern világ adta lehetőségekkel megfűszerezve és tálalva.

Workshopok

Ahol személyesen megtapasztalhatod és elsajátíthatod egy-egy helyiség kitakarításának folyamatát, vagy magát a kiszervezést.

Hanganyagok

Azonnali hatást keltő nézőpontformáló gondolatok minden reggel a kávéd mellé.

Kihívások

melyekkel az otthonodban lévő felesleges dolgok számát jelentős mértékben csökkenteni tudod.

Válaszok

Állandó kérdezési lehetőség, a gyakorlatban rögtön használható válaszok.

Közösség

Ahol mindenki ugyanazzal a problémával küzd: az otthona rendezettségével és tisztaságával. 

A klubhoz való csatlakozással egy olyan széleskörű tudásbázist, kurzusokat, szakértőket és egy összetartó közösséget állíthatsz magad mellé társul a káoszból kivezető úton, melynek végén megtalálod önmagadat és azt a tiszta és rendezett otthont, amire mindig is vágytál.

Ezek a tudásanyagok már fenn vannak a tudástár felületén

Könnyen megvalósítható rendet és tisztaságot szeretnél az otthonodban hosszabb távon, de elakadtál a megvalósítással? Káoszmentes életet és otthont szeretnél magadénak tudni?

A klubban a helyed, ha az épp aktuális életszakaszod az,

első, önállóan vezetett otthonod

Párkapcsolatban, de gyerke nélkül

Anyuka leszek/lettem időszak

Kisgyermekkel, kamaszokkal élsz

Üres a ház szindrómával küzdesz

 de a klub akkor is megoldást nyújt számodra, ha …

Elköltöztél a szülői házból, de nincsenek még rutinjaid.

Megfelelési kényszered már nem boldogít, és szeretnéd ezt a szokásodat elhagyni.

Halogató vagy de megszabadulnál ettől a tulajdonságodtól.

Maximalizmusban vagy minimalizmusban élsz, és ezzel a családtagjaidat kikészítetted már.

A káosz közepén csücsülve, az idegbajjal küzdesz.

Kiszerveznéd a takarítást, de nem tudod, hogy hogyan és hol találod meg a takarítódat.

Tömött szekrényekkel körbevéve ezt mantrázod: jó lesz az még valamire.

Nincs kitől kérdezned, és az interneten is csak „neszesemmifogdmegjól” tanácsokra bukkantál.

Most azt gondolod, igen, ez kell nekem…

…de eszedbe jut, hogy már milyen sokszor próbáltad, és nem sikerült.

Megértelek. Sőt… Nekem is ez lenne az első gondolatom!

Én is voltam ott, ahol most te jársz.

De!

Sikerült elengednem a megfelelési kényszeremet, minimális takarítással kézben tartom az otthonom állapotát, az időmet, a családomat, a vállalkozásomat, az egészségemet – és szinte minden napomat örömmel és káoszmentesen élem meg.

A KOSZradír takarítási módszer megismertetésével pedig már sok embernek segítettem megvalósítani ugyanezt az életében, az otthonában.

Mert akármilyen hihetetlenül is hangzik…

bizony te is lehetsz mindig mosolygós, kiegyensúlyozott.

lehetsz olyan ember, akinek a társaságát még te magad is élvezed.

lehet olyan otthonod, ahol mindenki szeret élni, ahova mindenki szívesen bekopogtat.

megtanulhatsz nemet mondani.

felülírhatod a hozott mintáidat, szokásaidat, amik gátolnak abban, hogy megvalósítsd az álmaidat.

lelkifurdalás nélkül is időt szánhatsz magadra és a saját szükségleteidre. 

az otthonod állapota napról napra jobbá, szebbé, káoszmentesebbé válhat.

viselheted könnyedén az életed kihívásait, az otthond adta feladatok sokaságát, mert már nem problémaként, hanem lehetőségként tekintesz rájuk.

Hogyan garantálom, hogy elérd a célod a Klubban?

Nulladik lépésként egy minitanfolyamon megmutatom:

  • hogyan érdemes haladnod a tudástárban,
  • hogyan igazodj el az oldalon,
  • és tesztelheted: önállóan vagy mentorálás kíséretében tudod kihozni magadból és az otthonodból a legtöbbet Klubtagként.  

Takarítási és szelektálási folyamatok szakértőjeként, tisztaságkritikusként, takarítócég tulajdonosként, virtuális mentorként közel 10 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezem az otthonok és a gondolatok takarításában, rendszerezésében.

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül. Ahol a csapattól folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé. Ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást, a motivációt és a kitartást.

A KLUB egy szemléletmód változtató segítő program – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem Magyarországon: a KOSZradír takarítási és szelektálsi módszer az otthonod, a lelked és a gondolataid rendbetételével és összhangolásával működik.

Üzenetek Neked a Klubtagoktól

Ha motivációra, strukturált tudásanyag van szükséged, elakadás esetén biztatásra vagy segítségre vágysz, nagyon jó szívvel ajánlom Lénát.

Klubtag már 1 éve

A legjobb helyen jársz. Élj a lehetőséggel! „

Klubtag már fél éve

Mindenképp megéri kipróbálni, mert sokkal több szelektálásnál és takarításnál. Ahogy kívül rendet teszel, belül is helyre kerülnek a dolgok.

Klubtag már két éve

Foglaljuk össze, mi jár A KLUBtagságodhoz!

Legyünk őszinték egymással.

Mit kapsz 6.990 Ft-ért egy hónapban?

💧 Egy csodaszép felsőt, ami már amúgy a harmincadik a szekrényedben, és sosem fogsz hordani, mert az első alkalommal rájöttél, hogy szúr az anyaga belülről?

💧 Egy jó könyvet, amit sosem olvasol el?

💧 Egy minőségi plédet a kanapédra, ami állandóan a földön landol?

💧 A közepes virágcsokrot, mely a lakásod dísze 4 napig és utána a kukában landol?

💧 Egy újabb táskát a már meglévő tizedik mellé, ami ugyanúgy a szekrényben fog porosodni, mint az összes többi, mert csak egyet használsz, a kedvencet?

Maradandó eredményt produkál bármelyik? Kifizeted és pár nap múlva már el is felejted.

Mennyi pénzt elköltesz felesleges dolgokra, melyeknek igazából nincs különösebb hatása az életedre. Arra pedig sokszor sajnálod kiadni, ami megváltoztathatna mindent…

Pedig életed legjobb befektetései azok a dolgok, amelyektől több leszel, amiktől az önbizalmad az égig szárnyal, melyek által magabiztosan tudsz minden akadályt átugrani.

A Klub válogatott szakértői csapatával együtt egy olyan közeget igyekeztünk és igyekszünk a mai napig is biztosítani a Klubtagok számára, ahol mindenki meg tudja tapasztalni a változtatás szuper erejét és azt, hogy ha bizonyos dolgokon változtat, akkor az elakadásaira nem problémaként, hanem fejlődési lehetőségként tud hozzáálni.

Szeretném, hogy te teljes erőbedobással koncentrálhass a kurzusokra, kihívásokra, online és személyes eseményekre, és arra, hogy az életedben és az otthonodban is alkalmazni tudd, amit megtanultál.

Épp ezért A Klub kapui állandóan nyitva vannak, hiszen ha éjjel kettőkor kattan be nálad az, hogy változtatni akarsz, akkor ne én legyek az akadály abban, hogy nem tudod elkapni a feléd nyújtott kezemet.

A tagságodat bármikor lemondhatod, ha nem tetszik, amit kapsz.

Nem kell kockázatot vállalnod, nincs minimális idő, melyet el kell töltened a KLUBban.

De jó, ha tudod, hogy a KLUB jelenlegi tagjai között a fele már három éve velem van – mert itt készen kapod a megoldási lehetőségeket a problémáidra.

Vajon elég bátor vagy, hogy végre tegyél is valamit magadért és az otthonodért?

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj?

A Klub pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

Mennyibe kerül A Klub tagsága?

Havonta 6.990 Ft-ba kerül a teljes tagság. Ha csak klubcsoport tag szeretnél lenni, akkor 3990 Forintot kell havonta a változtatásodba belefektetned. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak.

Hogyan tudok csatlakozni a Klubhoz?

Válaszd ki a neked tetsző előfizetési időszakot, majd kattints az ajánlat alján található EZT VÁLASZTOM gombra, és ezt követően átirányítunk a Stripi.com online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktívvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Stripi.com-tól).

A Stripi.com által elfogadott kártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Lemondhatom az előfizetést bármikor?

A tagságod bármikor le tudod mondani anélkül, hogy e-mail írnál!

Fiókom oldalon találod meg a következő esedékes terhelés dátumát, és mellette a “LEMONDÁS” gombot. Erre kattintva ki kell pipálnod, hogy szeretnéd lemondani a tagságod, és a “TOVÁBB” gombra kell kattintanod. Ezzel kész is vagy. 

A lemondásról kapsz majd egy megerősítő e-mailt, amivel nincs teendőd.

Lemondás után is még egy ideig aktív marad a hozzáférésed, és meg fogod kapni a Klubbal kapcsolatos e-maileket a már kifizetett időszak végéig.

A személyes konzultációt is magába foglalja a KLUB tagság havidíja?

Az éves tagságnál igen. Viszont kizárólag a Klub tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem, így a havi előfizetők is ezt igénybe vehetik.

Szükségem van Facebook profilra a Klub tagsághoz tartozó előnyök maximális kihasználásához?

Nincsen szükséged Facebook profilra a Klubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Klub Facebook csoportja nyújt, igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz. Természetesen a Klub tartalmait, mint például az online Traccsparti, a Rend egy kattintásra tudástárát, a Kikapcsolok időpontját, a havi szakértői beszélgetéseket és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Klub weboldalának zárt felületén.

Ha lemondom a tagságomat, akkor meddig férek hozzá a tudástárhoz még?

A lemondással leállítottad az automatikus levonást, de mivel a havidíjat előre fizeted nem utólag, ezért még egy ideig aktív marad a hozzáférésed, és meg fogod kapni a Klubbal kapcsolatos e-maileket is a már kifizetett időszak végéig.

Például: ha április 22-én csatlakoztál/történt a legutolsó levonás, és május 02-án lemondod a tagságod, május 21-ig még elérsz és megkapsz mindent. 

Május 22-én már nem lesz levonás, és aznap törlöm a fiókodat is (mivel ezt manuálisan csinálom, lehet 1-2 nap csúszás).

A lemondás sikerességét tudod ellenőrizni – ha a Fiókom oldalon a következő esedékes terhelés dátuma 0000.00.00, illetve az előfizetés állapota Lemondva, akkor minden rendben! 

Engem csak egy-egy téma érdekel. Becsatlakozhatok csak ezeknél?

A Klub tematikáját spirális elrendezéssel építettem fel. Ez azt jelenti, hogy körbe-körbe haladunk a témákkal. Először csak a felszínt kapargatjuk, majd hónapról-hónapra egyre mélyebben megyünk bele a témákba.

Emiatt nem tudom azt garantálni neked, hogy amikor becsatlakozol, már minden videós anyag elérhető lesz számodra az adott témában – viszont a kérdésedre válaszolva, igen, bármikor csatlakozni tudsz a klubhoz akár egy-egy téma erejéig is.

Biztonságos online fizetés?

A Stripi.com egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított.  

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Hogyan tudok hozzáférni a tudástárban lévő anyagokhoz?

Egy zárt online felületen érheted el a szöveges és videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.

Külföldről is tudok csatlakozni?

Igen, természetesen. A közösség online, a kurzusokat és tréning anyagokat egy online felületen éred el bárhonnan, ahol van interneted. Bankkártyával tudsz regisztrálni és fizetni, mely alkalmas az online vásárlásra.

Hogyan történik a havidíj levonása a későbbiekben?

A Klub havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz. Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.
Ha a féléves vagy éves előfizetést választod, akkor csak 6 vagy 12 havonta vonjuk le a tagsági díjadat a számládról, ugyanazon a napon.

A havi bankszámlakivonatodon a Takarítás kívül-belül női Klub havi előfizetésed Stripi.com. által levont összegként fog szerepelni.