Malek Ádám olyan, mint egy szélvihar….jön, szétnéz, megmutatja az erejét, és tarol…. Szóval mielőtt azt mondanád, hogy na jön a porszívóügynök, előtte várd meg, amíg megmutatja, hogy mije is van…. A bemutató után pedig garantált, hogy nálad is tarolni fog…. Mert Ádám úgy vezet be a porszívók világába, ahogy más sosem… Ő nem porszívóüngyök, hanem a Vorwerk gépek hatalmas tudású specialistája. Ha egy valóban szuper segítségre vágysz a háztartásodban, akkor keresd Ádámot, mert ő valóban a szaktudásával a legjobbat fogja neked ajánlani. Ajánlom őt miden háziasszonynak, aki egy kicsit is szeretné megkönnyíteni a mindennapos takarítást a maga számára. 

A Vorwerk Magyarország kizárólagos forgalmazója a számos országban piacvezető Kobold Takarító rendszernek. A Kobold megoldást jelent a tisztaságra és a higiéniára, valamint hatékonysága és technológiai újításai révén az allergiára is. Termékeik prémium minőséget képviselnek, használatuk megkönnyíti az otthonok tisztántartását, lerövidíti a takarításra szánt időt, és tiszta, szinte allergénmentes környezetet biztosítanak a belső terekben. Hatékonysága egyedülálló, így a kisgyermekes családok, a porallergiások vagy akár a kisállat tartók számára is valós megoldást, igazi segítséget jelent.

Az allergiás megbetegedések számának növekedésével, a családok igényeinek kiteljesedésével a kényelem, de legfőképpen a tisztaság és a lehetőleg minél inkább allergén anyagoktól mentes belső környezet jogos elvárás nemcsak otthon, de a család pihenésének helyszínéül választott szálláshelyeken is. A Kobold már sok-sok család kedvencévé vált, és az otthonok mellett számos hotelben és panzióban is megtalálható.  

Ádám szeretné megismertetni a háziasszonyokat a Vorwerk Kobold által nyújtotta előnyökkel. Célja az otthoni takarítás és tisztítás könnyebbé, hatékonyabbá, egyszerűbbé és vegyszermentessé tétele, egyúttal, az élettérben fellelhető allergének csökkentése.

A Quality Direct Kft. segítségével, aki a Vorwerk kizárólagos magyar disztribútora tökéletesen tiszta és allergénmentes háztartásokat varázsolhatunk, hiszen a Kobold higiéniai-, egészségmegőrző és takarító rendszer tökéletes száraz és vegyszermentes mélytisztításra képes. Hepa-zsákjának köszönhetően a szennyeződések, mintegy 99,9%-át magában tartja, és nem engedi vissza a levegőbe, így pedig minden szerves és szervetlen allergéntől megtisztíthatjuk a szállásokat.  

Ádám Facebook oldalát Malek Ádám Vorwerk néven találod, és úgy nézz szét nála, hogy ő a porszívók specialistája.