Abban tudok a legjobban segíteni a hozzám fordulóknak, hogy elérjék a céljaikat és megteremtsék mindennek az alapját, az érzelmi jóllétet a saját maguk számára. A konzultációink során elsődleges, hogy a továbblépéshez szükséges biztonságérzetet megteremtsük, majd felderítsük a korlátozó hiedelmeket, és helyükbe olyan hitrendszereket ültessünk, amelyek támogatják az álomélet, az egészség, a megfelelő párkapcsolat, a nyugalom és az elégedettség megszületését.

Ha most azt gondolod, hogy egy spirituális oldalra tévedtél, akkor tévedsz. Ez még mindig a Rend egy kattintásra oldala, és minden a takarítás és a rend körül forog itt. Viszont van az a mondás, hogy ahogy bent, úgy kint, és ez a takarításra is igaz. Ha belül rendben vagy, akkor minden könnyebb, minden rendezettebb, és ezt az otthonod is hűen tükrözi.

Ebben pedig Hacsavecz Beatrix (Betti) Thetahealing konzulens, Esszenciális Olaj Specialista, Természetgyógyász-fitoterapeuta tud nekünk segíteni.

Betti gondolatai

Az egész azon múlik, hogy mit gondolsz a világról és saját magadról: a képességeidről, a lehetőségeidről, arról milyen mesét mesélsz magadnak.

A történeted pedig abból áll, amit gyakran ismételgetsz – tevékenységben, szokásaidban, gondolataidban, érzelmeidben. Ez az életed. Ebből áll a hitrendszered, ami ha elég régen ismételgeted a szokásaidat, teljesen észrevétlenül, automatikusan működik, mint egy számítógépes program. Már nem is veszed észre, amikor működésbe lép. Csak az ‘eredményt’ tapasztalod: azt, hogy nincs pénzed, hogy megint egy rossz párkapcsolatban vagy, hogy nem tudsz kiállni saját magadért. Hogy nincsenek álmaid, amik éltetnének, amikért érdemes minden reggel kipattanni az ágyadból és tenni, tenni, amíg meg nem valósulnak. Segítek ezeket a programokat észre venni, ébernek lenni rájuk és felülírni.

“Nem szükséges részletesen tudnod azt, ami történik éppen, sem azt, hogy egészen pontosan hova vezet majd. Az viszont nagyon fontos, hogy fel tudd ismerni a jelen adta lehetőségeket és kihívásokat, és hogy teljes szívvel át tudd ölelni a pillanatot hittel, bátorsággal és reménnyel!”
(Thomas Merton)

A kulcs másik része az érzelmeidben van, ahogy érzel, úgy cselekszel, ahogy érzel, olyan eredményeid lesznek.

Velem felfedezed az érzelmeid, a gondolataid és a cselekedeteid közötti összefüggéseket és meghaladod önmagad, egy olyan életért, amit most még csak el sem tudsz képzelni a magad számára.

A legfőbb alap, amire építkezhetsz, hogy Jól legyél. Figyeld csak meg! Amikor jól vagy, egészen más a Világ! Képes vagy cselekedni, döntéseket hozni, a döntéseidet értékelni, majd újratervezni, ha szükséges. Mindezt könnyedén. Ez nem valami kamu jóllét, igazi.

A gyógynövények ereje

Szeretem a munkám során az ügyfeleim javára használni a gyógynövények erejét. Önzetlenül kölcsön adják a képességeiket és a hitüket (nem a vallásos hitről beszélek, hanem arról, ami láthatatlanul átszövi és irányítja a napjaidat, a döntéseidet), amíg Te belenősz az áloméleted kabátjába.  

Tőlem érthetően kapsz majd válaszokat a misztikusnak tűnő kérdésekre, egy olyan utat mutatok Neked, amit én is bejártam. Sőt a mai napig járok, és fejlődök éppen ezekkel az eszközökkel, módszerekkel, illóolajokkal és gyógynövényekkel, amiket neked is meg fogok mutatni. Mert ezek a módszerek működnek. Bárhol, bármikor.

Valódi jólét és önazonosság

Egészen korai gyerekkorom óta kutatom a titkát a valódi jóllétnek és az önazonosságnak. Nem értettem mások miért élvezik a saját életüket, én pedig miért vágyódom el mindig abból ahol éppen vagyok, úgy éreztem csak sodródom. Súlyos megfelelési kényszeremmel, belső bizonytalanságommal, imposztor szindrómámmal vettem fel a kesztyűt, amikor az önfejlesztés útjára léptem és számos technikát megtanultam egészen addig, amíg eljutottam a mai állapotig, ahol nagymértékben elégedett vagyok a valóságommal, és tudatosan építkezem abba az irányba, amit megálmodtam. Mert már tudom, hogyan csináljam.

Az út nem lesz könnyű, és bizony dolgozni is kell majd, de ha hiszel magadban, hiszel az álmaidban, és mindezért tenni is hajlandó vagy, akkor az út végén egy olyan magabiztos és elégedett ember fog veled szembenézni a tükörből, aki mindig is lenni akartál. Tarts velünk, legyél te is kaland részese.

Betti elérhetőségei

Weboldal: https://bit.ly/3gt7tpp

Facebook oldal: https://bit.ly/2XT7ywf

Facebook csoport: https://bit.ly/3j9tknE

E-mail: hello@hacsaveczbetti.hu

A Klub

ahol a KáOSZradír otthonszervezési módszert megismerheted, elsajátíthatod

Magyarország egyetlen olyan közössége, ahol mindent megtalálsz, amire egy tiszta és rendezett otthonhoz a mai világban szükséged lehet fizikai és lelki síkon.

A KáOSZradír otthonszervezési módszerem megismerésével haladunk lépésről-lépésre a káosztól a rendig és tisztaságig.

Gyere, és csatlakozz A KLUBhoz, ints búcsút Káosz Úrnak és legyen neked is egy hosszabb távon tiszta és rendezett otthonod.