Elegánsan bevásárolni

Ezen az oldalon található bevásárlótáskák gyönyörű, színes, kézzel készített alkotások, melyek segítenek a rendszerezett bevásárlásban, és sikket csempésznek az életedbe. Ezek a bevásárlótáskák a praktikumot és a szépséget ötvözik, az unalmas bevásárlásokat színesebbé teszik. Egy táska akár életre szóló választás is lehet, és így a környezetedet sem terheled eldobható zacskókkal, táskákkal. 

Nézd csak mennyi mindenre alkalmasak!

Ha bevásárolni mész,

nem pusztítod a környezetedet egyszerhasználatos nejlonzacskóval: akassz egy táskát a válladra, amiben elfér minden! Mivel többféle színben kapható, ezért mindig olyat tudsz magaddal vinni, ami illik az aznapi ruhádhoz.

Villám rendrakáshoz is tökéletes:

egy férj, egy fiú, egy meny és egy kisbaba mellett mindig bőven akad elpakolnivaló a lakásban. Ha váratlan vendégek jönnek, pár mozdulattal dobj be mindent egy-vagy két táskába, és máris rend van! (Utólag ráérsz szétválogatni őket:)

Tárolóként is színt visz az otthonodba

mert sem neked, sem a családod többi tagjának nem kell azon törpölni, mit hova pakoljatok. Egy elegáns táska mindenhol jól mutat, mindent elrejt, és mindent elegánsan tárol. A rendrakás pedig pillanatok alatt készen lesz!

Tisztántartása gyerekjáték

külön szerelem ezekben a táskákban, hogy szinte önmagukat is tisztán tartják: a felületükön nem tapad meg a por, piszok, és ha mégis beszennyeződnének, a zuhany alatt simán le tudod öblíteni, a napon pedig pikk-pakk megszárad.

Igazán mutatós, multifunkcionális darabok, ugye?

Szemezgess a bevásárlótáskák között, gyönyörködj a szebbnél-szebb színekben, és rendeld meg azt a táskát, amelyikbe első pillantásra beleszerettél!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Modern háztartásvezetést tanítok úgy, hogy előveszem nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit, ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Bővebben rólam, ide kattintva tudsz olvasni. 

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben egy 2.000 Forint engedményre szóló utalványt is megtalász, melyet az oldalon található webáruházban tudsz beváltani.   

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

 

.