Napi és heti rutintervező ajándékba

A leveleimet azoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben a tervező e-book letöltő linkjét is megtalálod.   

Oberling Léna

takarítási specialista

.

Csak egy őrültnek van szüksége a rendre. Legyél te is őrült!

Milyen írásokat találsz ezen az oldalon?

Elővettem nagyanyáink jól bevált háztartással kapcsolatos praktikáit, leporoltam őket, majd megfűszereztem a modern világ adta lehetőségekkel. Mindezt összegyúrtam, életszagúan és közérthető nyelven megfogalmaztam, és végül ezen az oldalon írás formájában megörökítettem. Most kezded a háztartásvezetést? Netán már gyakorlott vagy benne? Bárhogy is van, mindegyik bejegyzésemben találsz olyan hasznos dolgot, melyet be tudsz építeni a háztartásvezetésed mindennapjaiba.

Olvasnivalók, melyekből hasznos, háztartásvezetési tudáshoz jutsz:

Takarítás

Minden, amit az otthonod helyiségeinek takarításáról tudnod kell. 

Mosás, vasalás

Vegyszer nélküli mosás, folt nélküli ruhák, vasalást könnyítő tippek.

Szelektálás

Elengedés, kacathegyek lebontása, tárolás, rendszerezés. 

Konyha

Takarítás, zsíroldás, rendszerezés, tárolás, konyhai praktikák

Léna tollából

Gondolataim, mondanivalóm, meglátásaim

Háztartási gépek

Minőség, karbantartás, tisztítás,

Főzés

Gyors, finom, egyszerűen elkészíthető

Évszakok és hónapok

Havi aktuális teendők

Szakértők

Szakértők, akikkel együtt dolgozom és ajánlok

Takarítási ismereteket, rutinokat tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit elővéve. Ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. A módszerem elsajátítása után te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod, ezért több időt tudsz azzal tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni.