Érezd jól a testedben! Milyen szépen hangzik. Na de mit kell ehhez tennünk, és vajon ki tud nekünk ebben segíteni?

Hát az, akinek a lételeme a mozgás, aki olyan mozgásterápiás eszköztárral rendelkezik, amivel a problémáidat orvosolni tudja. Vagyis ehhez Ila Krisztina lesz a te embered.  

Kriszta azt vallja, hogy lehet derékfájás nélkül élni, és ezt a tudást át is adja az óráin. Akár gerinctréningre mész hozzá, akár stretchingre vagy seniortornára, a testedet, mozgásrendszeredet egy új módon fogod megismerni általa.

Fájdalom nélkül, jó közérzettel

Ha ellátogatsz Krisztához, részt veszel az óráin, akkor meg fogod érteni, hogy ami eddig működött nálad, az miért működött, ami pedig nem, az miért nem. És ezt a tudást életed minden pillanatában alkalmazhatod majd annak érdekében, hogy fájdalom nélkül, jó közérzettel élhess.

Miután Kriszta a saját gerincsérvét rendbe hozta, a kétezres évek közepén álmodott egy nagyot, és elkezdett egy tornastúdió nyitásának gondolatával kacérkodni. Persze, ehhez előbb a szakmai alapok elsajátítására volt szüksége. Így elkezdett célirányosan tanulni, majd az alapokat egyre több ráépülő tudással bővítette.

Idén pedig már a 10. születésnapját ünnepelte a Fitt Torna Stúdió Ila Krisztina vezetésével.

Fitt Torna Stúdió

Krisztát megkérdeztem arról, hogy milyen érzésekkel nyit be a stúdió ajtaján nap, mint nap, így 10 év után.

„Ami különösen nagy örömmel tölt el, hogy nem csak tornastúdió vagyunk, hanem olyan közösségi tér is, ahol a szakmaiság mellett a személyességre, az emberi kapcsolatokra is értékként tekintünk.

Ehhez persze az én szándékom kevés lett volna. Ehhez olyan vendégekre volt szükség, akikkel ezt a családias légkört közösen megteremthettük.

Ebben a térben, gyógyulni, fejlődni is sokkal jobb eséllyel lehet a mozgással, és a mozgásterápia alkalmazásával is, ami ma egy olyan dinamikusan fejlődő terület, aminek révén sok fájdalomtól és fölösleges körök terhétől tudom megkímélni a klienseimet.

Szeretettel és szakértelemmel várlak, ha ezen a téren segítségre van szükséged.”

Kriszta elérhetőségei

Fitt Torna Stúdió

1015 Budapest, Batthyány utca 23. I. em., 6.

+36204656033 | studio@fitttorna.hu

www.fitttorna.hu  www.facebook.com/fitttorna

Ila Krisztinával, a Tervezd újra! programomban is találkozhatsz, ahol kérdezni is tudsz tőle. Ha még nem csatlakoztál a programhoz, akkor ide kattintva tudsz róla bővebben informálódni, illetve természetesen csatlakozni is.

Tervezd újra!