Már több mint 25 éve van jogosítványom, és rendszeresen vezetek. De a zsúfolt nagyvárosokban nem szeretek autóval közlekedni, hanem mindig igénybe beveszem a tömegközlekedési eszközöket. A villamos és a vonat a kedvenc közlekedési eszközöm. Kint Németországban is előszeretettel használtam a vonatok adta kényelmét. Münchenbe pedig csak villamossal és U-bahnnal voltam hajlandó egyik ügyféltől a másikig eljutni.

Persze a tömegközlekedésnek nem csak előnyei vannak, hanem hátrányai is.

Szépen, csinosan felöltözve, netán fehér nadrágban utazva nem mindig tisztán száll ki az ember lánya a kocsikból. Velem is többször megtörtént, hogy hol a nadrágom szára, hol a pólóm ujja lett fekete. De előfordult, hogy csak otthon vettem észre, hogy a hátam közepén van valami ismeretlen származású folt, amiről fogalmam sem volt, hogy hogyan került oda.

Ezek a foltok néha igen nagy fejtörést tudtak okozni, hiszen volt, hogy egy nap akár 5 ügyfél lakására is el kellett látogatnom, hogy megnézzem a kollégák munkájának eredményeit. Ezek közül az ügyfelek között néhányan mindig otthon tartózkodtak. Gondolhatod, hogy milyen kényelmetlen volt egy takarítócég vezetőjének úgy megjelenni valaki előtt, hogy foltos a ruhája. Hát még az milyen idegesítő tudott lenni, ha közben még az ügyféllel is szembe kellett néznem a pólóm ujját takargatva.

Kénytelen voltam egy olyan megoldást találni, amivel útközben is tudok magamon, és a foltjaimon segíteni.

Ekkor már ismertem a Dr. Beckmann termékeket, de még csak a Putzsteinnal kötöttem házasságot, és nem is igazán néztem meg a termékpalettájukat.

A Putzsteinnal már nagy volt a szerelem, ezért azon a bizonyos napon, amikor ismét folt került a ruhámra vonatozás közben, fogtam magam és bementem a legközelebbi Drogériába. Természetesen a folttisztítók széles palettája fogadott, de én tudtam, hogy csakis Dr. Beckmann márkát fogok választani. Miért? Mert a Putzsteinnal csodák tömkelege vándorolt be az életembe. Csak még azt nem tudtam, hogy melyik folttisztítót fogom leemelni a polcról, mert egyiket sem ismertem. Eldöntöttem, hogy azt a folttisztítót fogom a pénztárhoz vinni, ami azt ígéri, hogy gyorsan kiszedi a foltot a ruhámból úgy, hogy nem kell kimosni. Erre fél óra állt rendelkezésemre, mert 11 órakor egy fontos megbeszélésem volt az egyik Divatház igazgatójával. Nagyon szerettem volna ezt az ügyfelet megnyerni, mert a találkozó célja az volt, hogy a Divatházba mi takarítsunk a jövőben. Az igazgató keresett meg, így mindenképp a lehető legjobb benyomást akartam kelteni már az első látásra.

Nos, mivel nem volt sok időm a nézelődésre és a választásra, ezért megkértem az egyik eladót, hogy segítsen nekem.

A hölgy nagyon kedvesen leemelt a polcról egy terméket, ami első ránézésre úgy nézett ki, mint egy golyós dezodor. Az eladó elmondta, hogy ezen kívül még másikat is tud ajánlani, és ki is próbálhatom őket, ha gondolom. Azt is elmondta, hogy ez a folttisztító nem a legolcsóbb, de ha gyors megoldást akarok, akkor mindenképp ezt ajánlja. Gondoltam magamban, ha ez kiszedi a foltomat, akkor majd később jól megnézem ennek a termékcsaládnak a többi termékét is, de most gyorsan kell cselekedni, és nem érek rá válogatni. Az ár pedig a legkisebb problémám volt ebben a pillanatban, mert már így is értékes perceket vesztettem azzal, hogy be kellett térnem a Drogériába.

Amint kiléptem a bolt ajtaján, máris nekiestem a folt kiszedésének, annak a folteltávolító segítségével, amit az eladó a kezembe nyomott. Sajnos elfelejtettem képet készíteni a szennyezett ruhámról akkoriban, mert akkor még nem tudtam, hogy erről majd írni fogok egy beszámolót Nektek. De szerintem mindenkinek van fogalma arról, hogy hogyan néz ki egy fehér blúz, miután elhagyott egy koszosabb vonatfülkét.

Gyorsan ránéztem a csomagoláson lévő leírásra, hogy mit is kell tennem a cél érdekében.

A csomagoláson azt írták, hogy a folteltávolító könnyen és hatékonyan eltávolít minden apróbb szennyeződést. Ez számomra elég hihetetlenül hangzott, és abban sem voltam biztos, hogy mit jelent a gyártónak az apróbb szennyeződés. De abban teljesen biztos voltam, hogy veszítenivalóm nincs, így nekiestem a felsőm ujjának a folttisztítónak álcázott golyós tégellyel.

Radírozni vagy színezni? Itt most mindegyik ugyanazt jelentette. 

A használati útmutató szerint, a foltot kezdjem el radírozni úgy, mintha egy filccel egy papíron színeznék. Hát fogtam a folttisztítót, és elkezdtem olyan mozdulatokkal simogatni a blúz ujján lévő foltot, mintha színeznék. Vagy radíroznám? Ma már tudom, hogy teljesen mindegy, hogy hogyan nevezzük.

Folt eltüntetés egy golyó segítségével.

Bevallom őszintén, hogy nem igazán hittem a tubusban megtestesített varázspálcában. Először megijedtem, mert a blúzom ujja, ahol a folt volt, sokkal világosabb lett, mint a többi része.  De miután megszáradt, tökéletesen egyforma színű lett a blúzom teljes egészében. És képzeljétek, a folt teljesen eltűnt! Teljesen! Szóval a golyós folteltávolító valóban varázspálcaként funkcionál. Én pedig boldogan és foltmentesen, és nem utolsó sorban, pontosan érkeztem az ügyfélhez.

A Dr. Beckmann golyós folttisztítót ajánlom azoknak a háziasszonynak, anyukának, nagymamának, akik állandóan küzdenek a hirtelen megjelent foltok eltüntetésévél, és még nem találták meg a számukra tökéletes folttisztítót. De azoknak is ajánlom kipróbálásra, akik gyorsan és eredményesen akarnak egy-egy folttól megszabadulni.

Ja és a lényeget majdnem elfelejtettem! A gyors folteltávolítót ide kattintva tudod megrendelni.

Neked milyen gyors módszer vált be folteltávolításhoz?

Rendre Fel!