Főzés és sütés praktikái

Biztos sok lányt, fiatalasszonyt ellátott jó tanáccsal nagymamája, vagy az anyukája, ám ez nem mindenkinek adatott meg. A kezdőknek eleve stressz a sütés-főzés, de a haladók is sokáig és sokszor kínlódnak még, amíg elkészül az ebéd, vagy a vacsora. Pedig számos olyan trükk, hasznos praktika van, amivel megkönnyíthejük munkánkat a konyhában, vagy helyettesíthetjük a hiányzó eszközöket.

A főzés-sütés témakörében olyan írásokat találsz, amiben megmutatom ezeket a trükköket, praktikákat, és azt is elárulom, hogy egy-egy eszköz vagy alapanyag mivel helyettesíthető. Jó olvasát kívánok Neked!

Boszorkánypogácsa avagy életem első aprósütemény receptje

Boszorkánypogácsa avagy életem első aprósütemény receptje

Minden nő életében elérkezik az a pillanat, amikor élete első aprósüteményét elkészíti. Nekem a Boszorkánypogácsa volt a nagy "Ő" 27 évvel ezelőtt, és azóta is előszeretettel sütöm meg minden év karácsonyára. De nem csak karácsonykor kerül az asztalra, hanem év közben...

bővebben
Spárgaszósz, ahogy én készítem

Spárgaszósz, ahogy én készítem

Spárga….ezt a növényt 35 évesen nem nagyon ismertem. Vagyis hallottam róla, de hogy milyen ízű lehet, és hogyan kell elkészíteni, arról halványlila gőzöm nem volt. De ahogy mondják, ami késik nem múlik alapon, Németországban volt alkalmam ezzel a növénnyel közelebbről...

bővebben

Modern háztartásvezetést tanítok úgy, hogy előveszem nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit, ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Bővebben rólam, ide kattintva tudsz olvasni. 

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben egy 2.000 Forint engedményre szóló utalványt is megtalász, melyet az oldalon található webáruházban tudsz beváltani.   

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

.