UNOD A HÁZIMUNÁVAL JÁRÓ MINDENNAPI ROBOTOT?

MIT SZÓLNÁL, HA NAPI 30 PERC ALATT VÉGEZNÉL MINDENNEL?

Az egyetlen hazai profi házimunka tervező RENDSZER

Naponta órákat spórolhatsz meg, ha az állandó tűzoltás helyett megtervezed a háztartásod működését. A könyvhöz bónuszként megkapod a tervezéshez szükséges táblázatokat is, így a gyakorlati tanácsaim segítségével azonnal kialakíthatod a saját, működő háztartási rendszeredet!

Okos tervezéssel nem kell lemondanod a mindig tiszta és rendes otthonról! Még kisgyerek mellett sem! A Háztartási Tervező ebook segítségével napi minimális időre van csak szükséged a rend fenntartásához.

MEGRENDELEM A TERVEZŐT

Hogyan kezdesz neki általában a házimunkának?

Ezzel szemben a szomorú valóság . . .

Elegem van ebből! Változtatni akarok!

MEGRENDELEM A TERVEZŐT

Ki az az Oberling Léna, a tervező megalkotója?

Léna több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a takarítói piac területén. Saját takarítóvállalkozást alapított Németországban, ahol exkluzív golf klubok és magánházak takarítását is ellátta csapatával. Több, mint 1000 otthon rendjéről és tisztaságáról gondoskodtak már a munkatársaival.

2018-ban visszatért Magyarországra, és elindította Rend egy kattintásra nevű Facebook oldalát és zárt csoportját, amit rövid idő alatt több ezren kezdtek el követni. A Házimunka Tervező ingyenes ebookját már több, mint 4000 háziasszony töltötte le. Meghívást kapott a Jakupcsek című műsorba mint rend és tisztaság specialista, interjút készített vele a HOT! magazin, és a Családinet portálon is állandó rovatot vezet. Szeretné megtanítani a háziasszonyokat arra, hogyan tudnak laza háztartást felépíteni, ami mellett marad idő a családra, hobbira és kikapcsolódásra is.

MIT TANULSZ MEG A TERVEZŐBŐL?

Rendeld meg a Háztartási Tervezőt most 2990 FT-ért!

MEGRENDELEM A TERVEZŐT

MIT MONDTAK LÉNÁRÓL AZ ÜGYFELEI?

Miért vagyok benne biztos, hogy Neked is tetszeni fog a Háztartási Tervező?

Rendeld meg a Háztartási Tervezőt most, mert csak 2019.01.31-ig elérhető!

MEGRENDELEM A TERVEZŐT
0
10+ év takarítói tapasztalat
0
1000+ kitakarított otthon
0
3000+ Facebook csoporttag
0
4000+ letöltött Házimunka Tervező

Szeretnél napi akár 30 perc alatt végezni a háztartási feladataiddal?

Kattints a megrendelésre, add meg az adataidat! Az utalás beérkezése után letöltheted a 30 oldalas Háztartási Tervezőt, és megkapod hozzá a 12 táblázatot is mellékletként!

Kérdésed van? Üzenj a chat ablakon keresztül vagy írj e-mailt a hello@rendegykattintasra.hu címre! Telefonon pedig a +36 70 534 1826 számot hívhatod!

MEGRENDELEM A TERVEZŐT