Háztartást vezetők klubja

Legyen napról napra tisztább, rendezett és káoszmentes otthonod, stressz- és zökkenőmentes háztartásod és elvárások, megfelelési kényszer nélküli életed.

Milyen lenne minden reggel ilyen gondolatokkal ébredeni?

WOW, minden rendben van körülöttem, káoszmentes otthonom van, melyet sresszmentes háztartásvezetési módszerrel irányítok és más senkinek nem akarok megfelelni, csak saját magamnak.

Mindig is érezted, hogy lehetne ezt másképp csinálni?

Valószínűleg már régebb óta ott mocorog benned az érzés, hogy nem “csak” szimpla háztartásvezető akarsz lenni, hanem egy olyan elvárás- és zökkenőmentes háztartásvezetési módszert akarsz kialakítani, ami a tiéd, ami érted van, amit te irányítasz. Lehet, hogy a környezeted ufónak néz emiatt, ezért hagyod, hagytad ezidáig ezt az érzést magadba, viszont tudod, érzed, hogy ott van, és folyamatosan elő akar tőrni belőled….

Egyedül érzed magad ezzel a gondolattal ebben a világban? 

A háztartásvezetés magányos sport, de lehet hozzá társakat találni. Olyan társakat, akik nem a háztartásuk rabszolgái akarnak lenni, hanem szimplán elfogadva a tényt, hogy van egy háztartás, amit vezetni kell, de nem a megszokott utakat járva akarnak erre a rutinra szert tenni.

Utálsz takarítani? Utálod ezt az egész háztartásvezetési mizériát? 

Neked sem a legkedveltebb tevékenységeid között szerepel a portörlés, vízkőmentesítés, porszívózás, konyha takarítás, netán az ablakpucolás? Szeretsz főzni, de nem akarsz órákat robotolni a konyhában? A mosógép állandóan megy, de a foltok ragaszkodnak egy-egy ruhához? Neked is mindig összeesik a piskóta? Tudod, hogy az otthonod ontja az elvégzendő feladatok sokaságát, de nem akarsz a háztartásod rabszolgája lenni? Háztartásvezetést tanulnál, de nem az anyukádtól és nem az anyósodtól? A háztartást vezetők klubja minden kérdésedre választ ad. Vagyis a klubhoz való csatlakozás után olyan háztartásvezetési módszert tudsz elsajátítani, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válik minden, ami a háztartásoddal kapcsolatos.

Mindaddig nehéz lesz ezen változtatni, amíg nincsenek meg a megfelelő eszközeid és nincs egy olyan támogató környezet körülötted, akik ítélkezés és elvárások helyett, elfogadnak és támogatnak.

Háztartást vezető klubtagként mindent meg tudsz változtatni!

Hanganyagok minden reggel

Indítsd a napodat egy inspiráló hanganyaggal, amely azon túl, hogy motivál, olyan gyakorlati útmutatókat is ad, aminek a használatával napról napra változik meg minden körülötted.

Inspiráló közösség

Ahol mindenki önmaga lehet – végre egy hely, ahol nem megítélik egymást a tagok, hanem támogatják és megerősítik abban, hogy mennyire nagyszerű a másik! Ahol minden pont jó, pont elég!

Gyakorlatias útmutatók

Azonnal, könnyen és minden életszakaszban használható tanácsokat kapsz, amelyek beépülve a mindennapjaidba és az összes rutinodba – szokások, takarítás, háztartásvezetés – változást hoznak. 

Online és személyes találkozók

Vegyél részt a rendszeres online és személyes találkozókon, ahol a fókusz téma boncolgatása mellett személyesen válaszolok a benned felmerülő kérdésekre.

Különleges vendég

Minden hónapban érkezik egy meglepetés vendég, aki megosztja velünk háztartásvezetéssel kapcsolatos titkait és a hónap témájában kifejti véleményét.

Minden pont jó, pont elég…

Megértem, hogy milyen az, amikor nem úgy mennek a dolgok az életben, és minden fejetetejére áll az otthonodban, mint szeretnéd. Azt is tudom, hogy a mániákat és a nem minket szolgáló szokásokat sem könnyű elengedni. Engem a tisztaságmániám csúcsra járatása döbbentett rá arra, hogy máshogy is élhetek, mint addig éltem, és elvárások nélkül is vezethetek háztartást. Szeretném, hogy sokak számára egyértelmű legyen, hogy ebből az ördögi körből ki lehet lépni, mindig lehet irányt változtatni.

Mert minden pont jó, pont elég. Még nálad és neked is.

Oberling Léna vagyok,

aki megálmodta és kidolgozta a pont jó, pont elég háztartásvezetési módszert

Több, mint 5 éve tartok online programokat, előadásokat, közösségi találkozókat a zökkenő- és stresszmentes háztartásvezetésről, és a belső és külső takarítás fontosságáról.

Már 1000+ embernek adhattam át azt a módszert, mellyel önállóan meg tudták változtatni a háztartásukhoz fűződő viszonyukat, el tudták engedni a megfelelési kényszerüket, mániájukat és az őket nem szolgáló szokásokat felül tudták írni.

Nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül, hogy a jól megszokott helyett mások által hirdetett tökéletességben élj. Gondolkodj inkább úgy, hogy van egy megismételhetetlen életed, csodálatos otthonod, jól működő háztartásvezetési rutinod mindenféle minősítés nélkül, ahol minden pont jó, pont elég.

Velem tartasz?