Háztartásvezetés kezdő és haladó háziasszonyoknak – a takarítás titkai – az első lépések

Nekünk, nőknek, sokszor vannak megérzéseink. Egy ilyen megérzés az is, amikor azt érezzük, hogy épp itt az ideje „gatyába rázni” a háztartásunkat. Minden háziasszony egyszer, vagy nagyon sokszor, eljut arra a pontra, hogy a háztartásvezetés már nem okoz neki örömet, és másképp akar valamit csinálni.

Ismerős ez az érzés, hogy valami nem stimmel, de nem tudod, hogy mi? Nem tudod, hogy mit csinálj másképp, hogy valami megváltozzon. Elhatározásra jutottál, hogy mostantól minden másképp lesz, de aztán jönnek azok a fránya gondolatok. Hogyan csináljam? Mi legyen az első lépés? Mit és hogyan változtassak? Kitől kérjek segítséget? Kivel beszéljem meg?

A háztartásvezetés sorozat ezekre a kérdésekre adja meg a választ. A háztartásvezetés kezdő és haladó háziasszonyok számára ad elméleti és gyakorlati információkat a háztartásuk adta feladatok és kihívások leküzdésére. És közben valóban megtanulnak úgy háztartást vezetni, hogy a háztartási feladatok elvégzése már nem nyűg lesz számukra, hanem élmény. Ezzel a tanulási folyamattal nem csak profin tudod majd a háztartásodat vezetni, hanem te fogod uralni a háztartásod minden területét.

A háztartásvezetés is munka, csak nem fizetnek érte, és ráadásul még láthatatlan is.

Sokan azt mondják, hogy a takarítást nem kell tanulni, mert takarítani mindenki tud. Nem tudom, hogy ki mit gondol erről, de az biztos, hogy a világ állandóan változik, és fejlődik. Ezért ami Nagyanyáink idejében praktikus volt a háztartásvezetésben, az ma már elavult, és helyettük sok olyan dolog, vagy technika létezik, melyekkel megkönnyíthetjük magunknak a háztartásunk adta feladatok elvégzését. Így azt gondolom, hogy a háztartásvezetést és a házimunkák elvégzésének fortélyait igenis tanulni kell. Így a takarítást is.

A hatékony és gyors takarítás megtanulása az első lépés a profi háztartásvezetés útján.

Ez a tartalom csak előfizetőknek elérhető. RÉSZLETEK ITT