Minden tudás, amire a háztartásodban szükséged van, egy kattintásra tőled

Ez lesz az a tér, ahova minden nap vissza fogsz térni,

mert imádni fogod, hiszen megválaszolja minden kérdésed,

egyszerűbbé és könnyebbé teszi az életed!

Érezted már azt, hogy szuper tudásanyagokat, táblázatokat, rendszerezőket találsz, amivel rendbe szedhetnéd a háztartásod feladatait, de valahogy pont akkor nincsenek kéznél, mikor szükség lenne rájuk?

És ezek a gondolatok ismerősek?

“Már régóta követem az oldalt, mert sok hasznos dolgot találtam már, amivel a háztartásomat rendbe tudtam szedni. De jó lenne ezeket a tudásanyagokat egyben megtalálni itt.”

“Rengeteg háztartással kapcsolatos dolog van fent az interneten. Na de mire megtalálom azt, amire szükségem van, az rengeteg idő. Ezt az időt másra is tudnám fordítani, ha lenne egy olyan portál, ahol mindent egy helyen találok meg.” 

“Most iratkoztam fel a tudástár hírlevelére, de szeretném megkapni az előző tudásanyagokat és a korábbi letölthető táblázatokat is. Hol találom ezeket, hol kell regisztrálnom?”

Eltaláltam, mire gondolsz, ugye?

Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert itt a Rend egy kattintásra tudástárában minden  hasznos és praktikus dolgot megtalálsz, ami egy automatizált és stresszmentes háztartáshoz szükséges.

Mindent, ami a te napjaid megkönnyítéséhez szükséges. 

✔  Nem lesz több dilemma, probléma, amit ne tudnál azonnal megoldani.

✔  Nem lesz több elkallódott hasznos tudás, táblázat, amit nem használsz ki. 

✔  Nem leszel többé tanácstalan a háztartásodban gyakran vagy épp ritkán előforduló kérdésekben.

 Mostantól ott lesz veled a tudásom 0-24 óráig a hét minden egyes napján. 

Kérdezned sem kell, mert előre megadom a megoldást azokra a problémákra, amik megkeserítik a háztartásvezetés mindennapjait.

Olyan érzésed lesz, mintha a nap minden percében ott lennék melletted, és segítenélek a tapasztalataimmal, tanácsaimmal.

Képzeld el, hogy nem kell napokat töltened a letölthető anyagok vadászásával, hanem egyszerűen belépsz egy rendszerezett, zárt felületre, és témák szerint elrendezve megtalálsz minden táblázatot, sablont, kisokost, útmutatót. Sőt, még ennél is több mindent, hiszen az elmúlt 30 év háztartásvezetési tapasztalatát gyűjtöttem össze kifejezetten neked.

Igen, ezt az tudástárat gyakorló háziasszonyként neked  hoztam létre, hogy megkönnyítsem az életed.

 

Helyiségek, témák és feladatok szerint rendszereztem az ötleteimet, praktikáimat, hogy mindent gyorsan, könnyen és egyszerűen megtalálj.

Mit kapsz a Háztartásvezetés Tudástárában?

A Tudástárba folyamatosan töltöm fel az eddigi legnépszerűbb táblázatokat/sablonokat, kisokosokat, útmutatókat a korábbi évekből, és a még csak most készülő, új anyagokat is. 

 

Minden további tudásanyagot, sablont, táblázatot, segédanyagot is megtalálsz itt, amit 2020-ban készítek. Sőt, több olyan anyag is készül majd, amit csak ezen a felületen osztok meg.

Minden hónapban egyszer online csoporttalálkozót tartunk, ahol az épp aktuális témát beszéljük ki egy virtuális kávé mellett. 

Lesz néhány tematikus kihívás, amelyeket szintén el tudsz majd érni a Tudástárban.

Ezekhez a háztartásvezetési tudásanyagokhoz 2020. december 31-ig kapsz hozzáférést. Le tudod tölteni ezeket az anyagokat, és ki is tudod nyomtatni. 

Ezeket a tudásanyagokat fel tudod használni a háztartásod automatizálásához, és stresszmentesebb működéséhez.   

A Tudástárba minden anyag úgy lett összeállítva, hogy az a háztartásod automatizálásában tudjon neked úgy segíteni, ahogy neked a legjobb és legmegfelelőbb.

A Háztartásvezetés Tudástárához egy Facebook csoport is tartozik, ahol kommunikálni tudunk egymással időkorlát nélkül. Itt lesz lehetőséged kérdezni, megosztani a tapasztalataidat, de én is itt foglak értesíteni, ha új anyagot töltök fel a Tudástárba. Igazi összetartó kis közösségnek lehetsz a része!   

Akik már használják a Háztartásvezetés Tudástárát

Amióta Veled vagyok, sok mindent változtattam, illetve változott a gondolkodásmód is.

Már nem akarok mindenáron mindenkinek megfelelni, csak magamnak. Szervezettebben vezetem a háztartást, az általad tanított dolgokat, pl menütervezés, “átkonvertálva” a mi életünkre.
Szeretem, hogy itt nincsenek elvárások, nincs számonkérés, van viszont rengeteg segítség!
Bodrogi-Horváth Éva

Amióta ismerlek teljesen más dimenzióban látom a háztartásvezetést, takarítást. Jó, hogy nem kell mindenáron megfelelnem, nem vagyok szigorúan számon kérve, a saját időbeosztásomhoz tudok igazítani mindent. Szervezettebben végzem a dolgokat, bár van még hová fejlődnöm. Egy élmény Veled minden, amit eddig egyébként utáltam.

Szabóné Dajka Edit

A legtöbbet a gondolkodás módomon formáltál. Már nem zavar, ha valaki beesik és nincs a legnagyobb rend, és már sikerül a családot is bevonnom a feladatokba. Bár én könyvmoly, infóéhes vagyok, azonban a háztartással kapcsolatban teljesen hidegen hagytak a tudnivalók eddig. De a te ” előadásodban” néha még élvezem is az új infók befogadását.
Szente Kornélia

Hogyan működik a Háztartásvezetés tudástára?

A Tudástárat a Rend egy kattintásra oldalán egy zárt felületen fogod megtalálni.

Ha csatlakoztál, akkor 10 percen belül kapsz egy e-mailt tőlem, melyben a belépéshez szükséges linket és jelszót találod meg. A Tudástárba való belépés után azonnal hozzáférsz majd a Tudástárba feltöltött anyagokhoz, és kedvedre használhatod bármelyiket.

Ha technikai kérdésed van, például nem találsz valamit, akkor az jelezd felém, és segítségedre leszek!

Jelentkezz most és perceken belül már nézelődhetsz is a Rend egy kattintásra tudásanyagai között!

Rengeteg hasznos tudást, szervezőt, táblázatot és útmutató találsz majd.

Nyomtasd ki őket és még ma kezdd el használni őket!

Ha most nincs is időd az összes anyagot átnézni, nem kell aggódnod, elérhetőek lesznek számodra egészen 2020. december 31-ig.

Ezt követően, ha szeretnéd, meg tudod hosszabbítani a hozzáférésedet.

Miben segíti a háztartásvezetésed mindennapjait ez a sok tudásanyag?

Egy helyen mindent megtalálsz

A Háziasszonyi létedhez, a mindennapi munkádhoz találsz majd rengeteg nyomtatható táblázatot, segédletet. Legyen az mosási útmutató, takarítási rutin kiépítés, vagy konyhai méricskélés egyszerűbb tétele, háztartásigép választásához útmutató, havi teendők, évszakok, ünnepek…biztos vagyok benne, hogy megtalálod, amit keresel. 

Több időd lesz magadra, és a családodra

A rohanós hétköznapok során fontos, hogy minden egyes nap beszélgetésre és közös játékra is maradjon időnk a háztartási feladatok elvégzése mellett. Ennek a megvalósítása sokkal egyszerűbb, ha tervezel, ha kiszervezel, ha automatizálsz. És ehhez mindent megtalálsz a Tudástárban.

A családodat is be tudod vonni a háztartási feladatok elvégzésébe

Háziasszonyként rengeteg szervező, tervező és kisokos közül válogathatsz, kapcsolódjon az bármelyik háztartási feladathoz, vagy egy konkrét témához. Azonnal letölthető dolgokhoz is hozzáférsz, melyet egy-egy családi kupaktanács alkalmával a családoddal is meg tudsz ismertetni.  

Férjek is egyszerűen tudják használni

Férjed is tudja hasznosítani a tudástárat, mert minden felkerülő anyaghoz részletes leírást adok. Így egyszerűen el tudod mondani a férjednek, hogy miben tud neked segíteni úgy, hogy a kinyomtatott anyagot a részletes útmutatóval oda is tudod neki adni.   

Nem mész a gyerekeid agyára az állandó papolásoddal

Anyaként a gyermekeid házimunkába való bevonását is tudod támogatni a Tudástárban megtalálható szervezők és tervezők segítségével. Így nem állandó papolás vár a gyermekedre otthon, hanem vidám kupaktanácsok, melynek során természetesen el tudod mondani, hogy  miben várod a segítségüket, és ez a kitöltött tervező segítségével nem veszik a feledés homályába. 

Háztartásvezetési tudásanyagok sokasága vár rád

A Tudástár hétről hétre bővül új anyagokkal. Már most, a belépéskor több, mint 20 tudásanyag vár rád! Készülök olyan anyagokkal is, amit csak a Tudástár felhasználói érnek majd el – azt mondom, csupán ezek a tudásanyaok megérik számodra, hogy csatlakozz! És még mennyi minden vár a feltöltésre! 

Mennyibe kerül?

30 év háztartásvezetés és 10 év profi takarítási évek tapasztalatát nehéz felbecsülni, és szinte lehetetlen lenne megfizetni. Nem is az a célom, hogy ennek a “reális” árát kérjem el, hanem az, hogy az évek során összegyűjtött tudásommal és tapasztalataimmal segítselek. 

💢 Ha egy hónapban órákat tudnál megspórolni a segítségemmel, az mennyit érne neked?

💢 Ha nem kellene felesleges tisztítószereket vásárolnod, mennyit spórolhatnál csak ezzel?

💢 Ha mindig tudnád, milyen háztartási géppel nem tudsz “befürödni”, azzal mennyit takaríthatnál meg? 

Ez a tudásanyag, amit a Tudástárban megtalálsz, tízezrekben mérhető költségektől kímél meg téged. Én azonban nem kérek érte ennyit.

A HÁZTARTÁSVEZETÉSI TUDÁSTÁRHOZ

14 900 Forintért csatlakozhatsz.

De figyelj!

Ez nem egyetlen hónap költsége! 

Ezért az egyszeri díjért egész évben, december 31-ig mindent el fogsz tudni érni, ki fogsz tudni nyomtatni!

Azaz hónapra lebontva mindössze 4900 Ft-ért juthatsz hozzá az összes eddig formába öntött tudásanyagomhoz!

Ennyit biztos, hogy meg is tudsz spórolni velük!

 

Talán te is úgy érzed, okosan kell költened, és megfontolod, mire adsz ki pénzt. 

Pontosan így vagyok ezzel én is, ezért készítettem úgy ezt a Tudástárat, hogy minél több hasznot tudj belőle húzni. Akár spórolsz a segítségével, akár okosabban vásárolsz, akár több időd jut magadra, te mindenképpen jól jársz! 

Hogyan tudsz csatlakozni?

Kattints az oldal alján található “Megrendelem a Tudástárat” gombra! Ez a kattintás átvisz a Tudástár termékartonjához. Ott meg kell adnod az adataidat. Kérlek, figyelj arra, hogy az email címedet jól írd be, mert a Tudástárhoz való belépési kódod a megadott e-mail címre fog érkezni!  

Az adataid megadása után válaszd ki azt a fizetési módot, ami neked a legjobb. Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az BARION hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá! Ha az átutalás fizetési módot választottad, akkor a megrendelés visszaigazolása e-mailben érkezik, és abban a levélben minden adatot megtalálsz az utalás teljesítéséhez. 

Az utalásod beérkezése után 10 perccel ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ebben a levélben találod a Tudástárhoz való hozzáféréshez a linket és a jelszót. Ha nem találod a spam és promóciók mappában sem, akkor írj a hello@rendegykattintasra.hu címre, és segítek!

Ki vagyok én és miért tudok neked segíteni?

Háztartást vezetek már több, mint 30 éve. Modern háziasszony vagyok ugyanúgy, mint te, és pontosan azokkal a kihívásokkal küzdök én is nap mint nap, mint te.

  • 10 költözésen vagyok túl úgy, hogy közben kétszer országot is váltottunk.
  • 10 házat újítottunk fel, és mind a 10 alkalommal új háztartást kellett kialakítanom.
  • Németországban felépítettem egy takarítócéget, és 25 kollégával exkluzív golfclubokat takarítottunk, és ez mellett közel 1000 házat raktunk rendbe napról napra. Így beleláttam közel 1000 család életébe, problémáiba, küzdelmeibe, és ezáltal a háztartásukba.
  • Két rendetlen fiút neveltem fel, akik ma már a saját életüket élik, és hellyel-közzel „rendesek” lettek.
  • A nagymamai lét ebben az évben bekopogott az ajtómon, hiszen az idén megszületett az első unokám, így a kisbabás évek is ismét szerepet kapnak az életemben.
  • Több könyvet is írtam háztartás témában, melyek a jövőre nyomtatott formában is megjelennek.
  • Egy éve létrehoztam a Női Mentor Klubot, ahol a segítségemmel már több, mint 100 nő sikeresen megváltoztatta a háztartásához fűződő viszonyát, és ezáltal az életét is stresszmentesíteni tudta.

Maradt még kérdésed?

Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszaimat!

Meddig férhetek hozzá a Háztartásvezetési Tudástárhoz?

A Tudástár minden anyagát egészen 2020. december 31-ig el tudod majd érni. Ezt követően hosszabbíthatsz, ha szeretnél, de természetesen ez nem kötelező. 

Az év végig már nem kell többet fizetnem az ide felkerülő anyagokért?

Nem, minden táblázatot, segédanyagot, képzést, amit ide feltöltök, el fogsz tudni érni az egyszeri díjért, amit most fizetsz a jelentkezéskor. 

Hogyan fogom tudni elérni az anyagokat? 

A Tudástárat a Rend egy kattintásra oldalán egy zárt,  jelszóval ellátott felületen fogod megtalálni.

Ha csatlakoztál, akkor 10 percen belül kapsz egy e-mailt tőlem, melyben a belépéshez szükséges linket és jelszót találod meg. A Tudástárba való belépés után azonnal hozzáférsz majd a Tudástárba feltöltött anyagokhoz, és kedvedre használhatod bármelyiket.

Ha technikai kérdésed van, például nem találsz valamit, akkor az jelezd felém, és segítségedre leszek!

Le tudom tölteni majd innen az anyagokat?

Igen, bármelyik anyagot le fogod tudni tölteni. 

Ki is tudom nyomtatni az ide feltöltött anyagokat?

Igen, ezt sem korlátoztam, bármelyik anyagot ki tudod magadnak nyomtatni. Ez különösen a táblázatoknál lesz számodra nagyon hasznos. 

Meddig férhetek hozzá a Facebook csoporthoz?

Amíg a Tudástár tagságod él, a zárt csoporthoz is lesz hozzáférésed. 

Ez a fizetési mód biztonságos? 

Természetesen, az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Én sem látom a kártyaadataidat, és a fizetés minden tekintetben tökéletesen biztonságos. 

.