Hírlevél, azaz Léna levelei

Szia! Oberling Léna, takarítási specialista vagyok.

Takarítási ismereteket, rutinokat tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit elővéve. Ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. A módszerem elsajátítása után te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod, ezért több időt tudsz azzal tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni. 

A leveleimet azoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, akik a takarítási rutinukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni, és a legkevesebb időt eltölteni a takarítással.

A napi és heti rutinok letölthető e-bookot ajándékba küldöm a feliratkozás után. Ebben a könyvben a rutin tervezés mellett számtalan olyan tervezőtáblát is megtalálsz, ami segítségedre lesz a takarítási rutinod kialakításában. 

Ajándék napi és heti rutintervező e-book 

.

Mit nyersz még?

A leveleim által belekóstolhatsz a könnyű, gyors de még is eredményes takarítás eszenciáiba, azonnal alkalmazható tippekkel és módszerekkel gazdagodsz!


Rendszeres időközönként gyakorlatias, gyors takarítási tippekkel jelentkezem.


Iratkozz fel, majd hamarosan megkapod az első Léna levelet, melyben a letölthető e-bookot is megtalálod.


Már több ezren vagyunk, Te miért maradnál ki? 😊