Hírlevél Lénától ajándék e-bookkal

Ha végignézted az oldalamat, tudod, hogy takarítási ismereteket, rutinokat tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit előidézve. Ezeket fűszerezem meg a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül.

A módszerem elsajátítása után te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod. Így végre több időt tudsz azzal tölteni, amit a legjobban szeretsz. A módszeremről ide kattintva olvashatsz.

Neked ajánlom a leveleimet,

  • ha folyamatosan harcot vívsz a háztartásod adta feladatok sokaságával és a takarítással,
  • ha a takarítási rutinodat a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni szeretnéd, és
  • ha egyébként sem rajongsz a takarításért.

A napi és heti rutintervező letölthető e-bookot ajándékba küldöm a feliratkozás után. Ebben a könyvben a rutintervezés mellett számtalan olyan tervezőtáblát is megtalálsz, amelyek segítségedre lesznek a takarítási rutinod kialakításában.

Ajándék napi és heti rutintervező e-book 

.

Mit nyersz még?

A leveleim által belekóstolhatsz a könnyű, gyors de még is eredményes takarítás eszenciáiba, azonnal alkalmazható tippekkel és módszerekkel gazdagodsz!


Rendszeres időközönként gyakorlatias, gyors takarítási tippekkel jelentkezem.


Iratkozz fel, majd hamarosan megkapod az első Léna levelet, melyben a letölthető e-bookot is megtalálod.


Már több ezren vagyunk, Te miért maradnál ki? 😊