Jó hírem van!

AJÁNDÉKOM VAN SZÁMODRA

Iratkozz fel a leveleimre és már küldöm az ajándék tervezőket, házirendet és a havonta megjelenő online háztartásvezetési magazin aktuális számát.

Mit nyersz a feliratkozással?

A leveleim által belekóstolhatsz a könnyű, gyors de még is eredményes takarítás és háztartásvezetés eszenciáiba. Azonnal alkalmazható tippekkel és módszerekkel gazdagodsz! Rend lesz kívül és belül nálad.

Már több ezren vagyunk. Te miért maradnál ki?

Választható ajándékok

Mosdó használati házirend lakásokba

Rend kívül- belül háztartásvezetési magazin

Takarítási rutin- és otthontervező lapok

Hogyan tudod megkapni az ajándékodat?

k

Add meg az e-mail címedet.

Z

Fogadd el az adatkezelési tájékoztatót.

E-mailben küldöm a linket 10 percen belül.

Töltsd le és kezd el használni.

Mosdó használati házirend

Írd be az e-mail címedet, és 5 percen belül küldöm e-mailben azt a letölthető mosdó használati házirendet, amit rögtön, nyomtatás után ki is tudsz tenni az otthonod mellékhelyiségébe azzal a célzattal, hogy a családtagjaid észbe kapjanak, hogy nem te vagy a takarítónő. 

.

Rend kívül-belül

háztartásvezetési online magazin

Ahogy bent, úgy kint is – tartja a mondás. És ez az otthonodra is igaz. Ha te rendben vagy, akkor az otthonod is rendezett képet mutat. Ha a lelkedbe harcok dúlnak, akkor az otthonodba is megjelenik a káosz. Ezért érdemes a külső és a belső takarítást, rendrakást párhuzamosan rendszeresen elvégezni.

Ehhez a rendszerességhez ez az online háztartásvezetési magazin segítséget, útmutatást és támogatást tud nyújtani.

.

Takarítási rutin és otthonszervező lapok

Ezeket a letölthető tervezőket küldöm neked e-mailben: napi, heti és nagytakarítás tervező – napi és heti időbeosztás – éves fontosabb események tervezője – háztartási feladatok családtagoknak tervező – menü tervező – pénzügyekkel kapcsolatos tervező – mérőórák havi leolvasása – bevásárlólista – és még egyéb..

Összesen 19 táblázatot kapsz tőlem. Írd be az e-mail címedet, és 5 percen belül e-mailben küldöm a letölthető táblázatokat. 

.

Takarítási tippek