A hónap termékei, ajánlatai

Erre az oldalra érdemes többször bekukkantanod, mert minden hónapban más és más terméket tudsz kedvezőbb árban megrendelni, beszerezni. Minden hónap első péntekén kerülnek fel az új ajánlatok, melyek az előző hónap legkedveltebb termékeiből összeállított csomagokká változnak át. És persze mindig olyan termékeket találsz itt meglepően kedvező áron, amire biztosan szükséged van a háztartásodban.

Csomagajánlatok,

melyben olyan termékeket teszek bele, amikre minden takarítás és mosás során szükséged van. 

Ajándékötletek,

melyekre minden Háziasszony vágyik, de senki sem veszi meg magának. 

Legkedveltebb termékek,

melyeket a múlt hónap során a legtöbben rendeltétek.

Meglepetések,

melyek valódi meglepetések lesznek minden Háziasszony számára, ígérem. 

Igazán izgalmas ez az oldal, ugye?

Látogass el erre az oldalra minél gyakrabban, és csapj le azoknak a termékeknek az ajánlataira, melyekre szükséged van a háztartásodban. 

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Modern háztartásvezetést tanítok úgy, hogy előveszem nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit, ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Bővebben rólam, ide kattintva tudsz olvasni. 

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben egy 2.000 Forint engedményre szóló utalványt is megtalász, melyet az oldalon található webáruházban tudsz beváltani.   

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

 

.
.

Leveleimben sok-sok meglepetést, ajándékot és érdekes írásokat fogok neked küldeni, ezt megígérhetem.