Így 50 felé közeledve már nem olyan az ember lányának a teste, mint 20 évesen. Pláne akkor nem, ha a mozgás egész életében mumus volt. Viszont így 50 felé közelítve arra is rájön az ember,  hogy nem csak a szokásos egész testet átmozgató gyakorlatokat kell, kellene elvégezni, hanem az intim területeket is megfelelően gondosan kell, kellene edzeni.

Mert hát bizony semmi sem úgy működik, mint ahogy működnie kell. Elég egy erősebb tüsszentés, egy jóízű nevetés, egy hirtelen mozdulat és máris nedves a bugyi. De még a fiatalabb korosztálynál is szülés után sok problémát okoz az, hogy a gátizmok nem elég erősek az élvezetes együttléthez. És még számtalan dolgot tudnék felsorolni, hogy milyen galibát tud okozni az, ha az intim területek edzésére nem fordítunk kellő figyelmet. Vagyis az intim tréning ma már nem luxus, sőt nélkülözhetetlen az életünkből. Ezért igyekeztem a Tervezd újra! programba egy intim medical trénert is bevonni.

Balatoni Edit szakértője az intim tréningnek, és a Tervezd újra! program résztvevőinek segít abban, mire figyeljenek, hogy újra fittnek érezzék magukat az intim területeken is. 

Az intim medical tréning szakértője

Balatoni Edit vagyok, egy budapesti, 4 gyermekes édesanya, intim medical tréner, fitness instruktor, stresszoldás specialista és life coach.

Mindig is nagyon szerettem sportolni, gyermekeim megszületése után pedig kikapcsolódásképpen futni jártam, ami bár jót tett a testem nagy részének, de valami más fontos dologra nem figyeltem, ez pedig a gátizmok védelme.

Olyan egészségügyi problémáim lettek, amelyek nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megviseltek hosszú ideig. Szerencsére sok-sok tanulás után megtanultam, hogyan tudok biztonságosan edzeni figyelembe véve a testem változásait.

Küldetésemnek érzem, hogy másoknak is átadjam azt a tudást, amit a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, illetve azt is, hogy bár a sport nagyrészt a testi fittségről szól, számomra a lélek ápolása legalább ennyire fontos.

Segítek, hogyan tudsz biztonságosan sportolni és harmóniában élni önmagaddal testben és lélekben! 

Hol találkozhatsz Edittel? 

A Tervezd újra! szakértői között találkozhatsz Edittel is, ráadásul az intim medical tréninggel is meg tudsz ismerkedni. Ha még nem csatlakoztál a programhoz, akkor ide kattintva tudsz a programról bővebben informálódni, illetve természetesen csatlakozni is. Edit Facebook oldalát pedig itt találod.

Tervezd újra!