Szeretettel köszöntelek

a Rend egy kattintásra oldalán!

Oberling Léna vagyok, Magyarország első háztartásvezetési specialistája, 28 éve feleség, 2 rendkívül rendetlen fiú édesanyja, és újdonsült nagymama. Háziasszony, akárcsak te, immár több, mint 30 éve.

Szívügyem a rend, de ne gondold, hogy minden nap porszívóval a kezemben rohangálok itthon. Ahogyan a porcicákat sem vadászom naponta.   Sőt! Az ablakaim sem ragyoknak mindig, néha én is rendelek étteremből, és vannak hétvégék, amikor a családi ebédek megfőzése helyett kirándulok. 

Nincsenek szuperképességeim, viszont rengeteg dolgot megtapasztaltam életem során, amik mind-mind hozzásegítettek ahhoz, hogy rendszerbe gyűjtsem az elmúlt 30 év tudását, és olyan háztartást alakítsak ki, ami számomra tökéletes.

Ezeket a tapasztalatokat mind-mind át tudom neked adni, ha velem tartasz, és bízom benne, hogy neked legalább annyi segítséget jelentenek majd, mint amekkora örömet okoz nekem, hogy segíthetlek. 

Legyen rend kívül-belül!

Még sosem jártam az oldalon, de szeretnék megismerkedni a háztartásvezetési módszereddel, praktikáiddal, és a mostani női szerepkörökhöz való hozzáállásoddal.

Kezdd el olvasni a blogomat!

Sok mindent letöltöttem már az oldaladról, de sosem találom, amikor szükségem lenne rá. Az ötleteidet és tanácsaidat használom minden nap, de jó lenne egy felületen, összesítve látni.

Az ötlettárban mindent egy helyen megtalálsz!

Nagyon szeretem a módszeredet! Hol találok róla még több információt?

Nézz körül a Webáruházban! Itt számos letölthető ötletet, tárolási praktikákat, valamint tematikus könyveket vásárolhatsz meg.

Közelebbről megismerkednék az Overbeck tárolókkal és táskákkal.

A Webáruházban mindent egy helyen megtalálsz!

Azokkal a tisztítószerekkel és takarítóeszközökkel szeretnék takarítani, amivel te is! Hol tudom ezeket megrendelni?

Nézz körül a Webáruházban!

Sokat hallottam már a háztartásvezetési tanfolyamaidról, amik segítségével a háztartásom nagymértékben automatizálni tudom. Hol olvashatok ezekről a tanfolyamokról bővebben?

Ismerkedj meg az online tanfolyamaimmal!

Szeretnék értesülni minden újdonságról, ami a Rend egy kattintásra oldalán történik.

Ez esetben iratkozz fel a leveleimre!

Szeretném kiszervezni a takarítást! Takarító vagyok, és minőségi ügyfeleket keresek!

Minden, ami a takarítók világával kapcsolatos, a gombra kattintva elérhető!

Lenne pár háztartásvezetéssel kapcsolatos kérdésem, és nagyon szeretnék tőled választ kapni ezekre. 

Kattints ide, itt választ kaphatsz!