Szeretettel köszöntelek

a Rend egy kattintásra oldalán,

ahol a kezdő és a gyakorlott háziasszony is

profinak érzi magát!

Oberling Léna vagyok, Magyarország első háztartásvezetési specialistája, 28 éve feleség. 2 rendkívül rendetlen fiú édesanyja, újdonsült nagymama és egy Németországban felépített takarítócég tulajdonosa. Ja és persze háziasszonyi szerepet is betöltök, akárcsak te, immár több mint 30 éve. Szívügyem a rend és a tisztaság, de ne gondold, hogy minden nap porszívóval a kezemben rohangálok itthon. Ahogyan a porcicákat sem vadászom naponta. Sőt! Az ablakaim sem ragyognak mindig, néha én is rendelek étteremből, és hétvégente a családi ebédek megfőzése helyett kirándulok.

Nincsenek szuperképességeim! Viszont rengeteg dolgot megtapasztaltam életem során hol takarítócég tulajdonosként a Golfklubok takarításánál, hol a háziasszonyi teendők sokasága közt. Ezek mind-mind hozzásegítettek ahhoz, hogy rendszerbe gyűjtsem az elmúlt 30 év tudását, és olyan háztartást alakítsak ki, ami számomra tökéletes. Ezeket a tapasztalatokat át tudom neked adni, ha velem tartasz. Bízom benne, hogy neked legalább annyi segítséget jelentenek majd, mint amekkora örömet okoz nekem, hogy segíthetlek a zökkenőmentes háztartásod kialakításában.

Legyen rend kívül-belül!

Ezek között a tartalmak között tudsz mazsolázgatni

itt a Rend egy kattintásra oldalán:

Még sosem jártam az oldalon, de szeretnék megismerkedni a háztartásvezetési módszereddel, praktikáiddal, és a mostani női szerepkörökhöz való hozzáállásoddal.

Kezdd el olvasni a blogomat!

Nagyon szeretem a módszeredet! Hol találok hozzá olyan tudásanyagot, amivel ráncba tudom szedni a háztartásomat?

Hónapról, hónapra különböző kihívások indítok, és ezek mind a zökkenőmentes háztartás kialakítást segítik.

A kihívások Rád várnak!

Olyan szagtalan tisztítószereket keresek, ami hosszútávú eredményt biztosít számomra a takarítás után. Tudom, hogy neked saját márkás tisztítószereid vannak. Hol találom ezeket?

A webáruházban mindent megtalálsz!

Szeretném egyben is látni azokat a módszereket és praktikákat, melyeket a különböző felületeiden látok, olvasok. Van erre megoldásod vagy javaslatod, hogy hol keressem?

Erre a könyveim a legjobb megoldások!

Ha már beszereztem a tisztítószereket és a mosáshoz való dolgokat, akkor hogyan tudom ezeket az otthonomban tárolni? Van erre is megoldásod, esetleg specifikus tárolód?

A Léna Products tárolók csak Rád várnak!

Bababarát mosószereket keresek, és olyan mosáshoz használatos dolgokat, amik egészségre és környezetre ártalmatlanok. Hol találom ezeket, és hol tudom megrendelni őket?

A webáruházban mindent megtalálsz!

Modern háztartásvezetést tanítok úgy, hogy előveszem nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit, ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Bővebben rólam itt tudsz olvasni.

Napi és heti rutintervező e-book ajándékba

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben a rutintervező e-book letöltő linkjét megtalálod.

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

.