Kalandok egy háztartásban 

2022 tavaszán a Léna módszer megjelenik könyv formájában KALANDOK EGY HÁZTARTÁSBAN címen.

Ha szeretnél a könyv megszületésének folyamatról rendszeresen híreket kapni, és az első között értesülni a könyvvel kapcsolatos fejleményekről, megjelenés pontos időpontjáról, akkor csatlakozz a támogatóim táborához bátran. A támogatásod nagyon sokat jelent nekem!

Oberling Léna

takarítási specialista

.

Csak egy őrültnek van szüksége a rendre. Legyél te is őrült!

A KÖNYV, mely kezdő és gyakorlott háztartástvezetőknak készült.

A KÖNYV,  melyben megtalálod az összes tudásomat, melyekre takarítócég vezetőjeként és háziasszonyként tettem szert. Olyan gyakorlati tudást adok át neked, melyet azonnal be tudsz építeni a takarítási rutinodba, vagy ha még nincs saját rutinod, akkor azt könnyedén ki tudod alakítani.  

A KÖNYV, melynek elolvasása után a háztartásvezetés számodra egyszerűbbé, könnyebbé és időtakarékosabbá válik.

A KÖNYV, melyben takarítási ismereteket tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit elővéve. Ezeket megfűszereztem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összeráztam őket, végül pedig a könyv segítségével átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Így te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod. 

Sokszor hallottad a szüleidtől, ezt a mondatot?: „Te csak tanulj, én majd megcsinálom!, és ezért nem volt alkalmad arra, hogy ellesd szüleid háztartásvezetési praktikáit?

Bár gyakorlott vagy a háztartásvezetésben, de még is úgy érzed úgy, hogy a háztartásod uralkodik feletted?

Tudod, hogy tele van az internet háztartásvezetési és takarítási praktikákkal, de egyiket sem tudod beilleszteni a saját háztartásod napi működésébe, a takarítási rutinodba, mert a családod és a te életritmusod rohanós és csak úgy eltűnik az idő a napjaidból?

És ezek a gondolatok ismerősek?

“Már régóta követem az oldalt, mert sok hasznos dolgot találtam már, amivel a háztartásomat rendbe tudtam szedni. De jó lenne ezeket a praktikákat, tanácsokat egyben és kézben fogva is látni.”

“Rengeteg takarítással kacsolatos okosság van fent az interneten. Na de mire megtalálom azt, amire szükségem van, az rengeteg idő. Ezt az időt másra is fel tudnám használni, ha rátalálnék egy olyan takarítási ismereteket megosztó könyvre, amiben mindent megtalálok, amire szükségem van.”

“Sem az Anyukámtól, sem az Anyosómtól nem akarok háztartásvezetést tanulni, mert ők még a régi szokások szerint vezetik. Szükségem lenne egy olyan könyvre, ami által a saját háztartásvezetési stílusomat tudom megtalálni.”

Eltaláltam, mire gondolsz, ugye?

Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert A KALANDOK EGY HÁZTARTSÁBAN című könyvemben minden  hasznos és praktikus dolgot megtalálsz, ami egy zökkenőmentes háztartáshoz és egy jól működő takarítási rutin kialakításához szükséges.

A tisztaság nem mánia, hanem a nyugodt élet alapja. 

A KALANDOK EGY HÁZTARTÁSBAN című könyvembe egy módszert adok át neked. Egy módszert, amit már évtizedek óta sikeresen használok a saját háztartásomban, és melyet a Németországban felépített takarítócégemben is gyakran alkalmaztam.

A módszeremről ide kattintva tudsz bővebben olvasni és informálódni.

A KALANDOK EGY HÁZTARTÁSBAN című könyvem hétköznapi nyelven hétköznapi példákkal megspékelve írodik. Nem a tudományos alapokra helyeztem a hangsúlyt, hanem az életszagú és működőképes gyakorlati útmutatókra, amik egy jól működő háztartásvezetéshez és egy eredményt produkáló takarítási rutinhoz vezetnek.

Akár kezdő, akár gyakorlott háztartást vezető vagy, ez a könyv egy olyan aduász lesz a kezedben. A könyvben leírtak alkalmazásával a háztartásod kezesbáránnyá változik. Te fogod uralni a háztartásodat és ki tudsz alakítani egy jól és eredményesen működő takarítási rutint.

Ki írja a Kalandok egy háztartásában című könyvet?

Szia! Oberling Léna takarítási specialist vagyok.

Az a Léna, aki Németországban élve felépített egy olyan takarítócéget, ami exkluzív golfklubok takarítására specializálódott. Ez mellett 25 kollégával együtt közel 1000 családiházat tett rendbe napi rendszerességgel.

Az a Léna vagyok, aki 11 alkalommal költözött, ebből kétszer országváltással, és mind a 11 költözéssel együtt új háztartást kellett kialakítanom úgy, hogy alkalmazkodnom kellett az akkori életritmusunkhoz.

Az a Léna vagyok, akik felnevelt két nagyon rendetlen fiút, akikből hellyel közzel rendszerető felnőttek lettek. És most már azt is elmondhatom, hogy nagymama lettem, és Bende unokám által ismét meg tudom tapasztalni a kisgyerekes lét örömeit és problémáit. 

Az a Léna vagyok, akik nem szeret házi- és konyhatündért játszani, de ennek ellenére mindig rend és tisztaság van nálunk. Bár gyakran teszek az asztalra házikosztot, de szeretek kaját is rendelni, mert az sem ördögtől való.  

Az a Léna vagyok, akik a szülői házból megfelelési kényszert és maximalizmust hozott örökségül. Ma már tudom, hogy létezik egy aranyközépút, aminek a segítségével úgy tudom irányítan a háztartásomat, hogy az számomra tökéletes legyen. Nem másnak, hanem Nekem!

Az a Léna vagyok, aki a fiai által Anyóssá vált, és aki meg tudja mutatni, hogy létezik jól működő Anyós-Meny kapcsolat.

Folytathatnám a felsorolást, de felesleges. Elég, ha annyit mondok, hogy az a Léna vagyok, aki megfogja a kezed és kivezet téged a háztartási feladatok útvesztőjéből, és aki bevezet a pont jó, pont tökéletes érzés világába, és a jól és eredményesen működő takarítási rutin titkaiba.

Ha szeretnél Te is részese lenni a könyv írásának folyamatának, ha szeretnél elsőként értesülni a könyv előrendeléséről és megjelenéséről, akkor iratkozz fel az értesítőre, és pár percen belül érkezik a könyvvel kapcsolatos első levelem.

 

Rendre Fel!