Tedd rendbe az otthonodat, hogy rend legyen az életedben!

A Klub

ahol gondozzuk az otthonodat, ápoljuk a lelkedet

Szeretettel köszöntelek Magyarország egyetlen olyan közösségében, ahol mindent megtalálsz, amire egy tiszta és rendezett otthonhoz a mai világban szükséged lehet fizikai és lelki síkon.

Úgy érzed, hogy minden fejtetőre állt körülötted, káosz a köbön az otthonod és az életed is? Nem tudod, hogy hogyan és hol kezdj hozzá a rendteremtésnek, a káoszmentesítésnek?

A klub mindenben megoldást nyújt számodra.

KáOSZradír otthonszervezési módszer lépésről lépére haladva

konkrét, gyakorlati példákkal, melyeket azonnal alkalmazni tudsz az otthonodban, függetlenül attől, hogy melyik életszakaszban vagy és milyen az otthonod állapota.

100+ exkluzív videós, írott és hanganyag tartalom

A klub tagjaként hozzáférhetsz az összes, hetente frissülő anyaghoz, ami segít kilábalni a káoszból, kialakítani a rutinjaidat, kihozni a legtöbbet magadból.

Válogatott szakértői csapat kérdezési lehetőséggel

A legjobb szakértőket hívtam meg a klubba, akik támogatnak minden életterületre kiterjedően – akár a külső, akár a belső takarítás vagy változtatás a cél.

200+ fős, támogató és ítéletmentes közösség

Egy kivételesen motiváló közösség részévé válhatsz, ahol a közös programok és élmények garantálják az összetartozást. Gyere, legyél te is részese!

A klubhoz való csatlakozással egy olyan széleskörű tudásbázist, kurzusokat, szakértőket és egy összetartó közösséget állíthatsz magad mellé társul a káoszból kivezető úton, melynek végén megtalálod önmagadat és azt a tiszta és rendezett otthont, amire mindig is vágytál.

Kulcsot kapsz az önmagadhoz való visszataláláshoz, az otthonod állapotának megváltoztatásához, és a téged nem szolgáló nézőpontjaid kiszelektálásához. Megismerheted a KáOSZradír otthonszervezési módszert és mind az 5 szokást rendszeresen és eredményesen tudod majd működtetni.

Nézd meg a videót, hogy megtudd, pontosan miről szól A KLUB tematikája.

Oberling Léna

takarítási és szelektálási folyamatok szakértője

 

Valljuk be őszintén: Nincs könnyű dolgod.

Tudom, hogy te is azon vagy, hogy

💦 gondos anya,

💦 odaadó feleség,

💦 tökéletes háztartást vezető nő,

💦 megértő barát,

💦 alkalmazkodó gyerek, aki már felnőtt,

💦 vagy akár mindent (is) elvégző munkatárs legyél

– és mindez lehetőleg egyszerre.

Minden szerepedben jól akarsz teljesíteni, ezért ezerrel hajtasz a nap 24 órájában.

Amíg egy szép napon rá nem döbbensz, hogy menet közben elfelejtetted élvezni az életedet, elfelejtettél örülni az otthonodnak, a családodnak.

Ülsz az otthonodban, az életedben lévő káosz kellős közepén…

és csak arra tudsz gondolni, hogy

💧 hányszor adtad már fel idő előtt,

💧 hányszor nem sikerült minden tökéletesen,

💧 hányszor hallottad, hogy neked ez úgy sem megy,

💧 milyen sokat várnak el tőled mások,

💧 és mennyi mindenre kellene még ezen kívül is időt szakítanod.

Mindig is érezted, hogy lehetne ezt másképp csinálni?

Régebb óta ott mocorog benned az érzés, hogy nem akarsz az otthonod rabszolgájává válni, nem akarsz másoknak megfelelni, hanem egy olyan elvárás- és nyugodt otthont, életet szeretnél magadénak tudni, ami az épp aktuális életszakaszodhoz igazodik, ami téged szolgál, amit te irányítasz? A környezeted ufónak néz amiatt, hogy te teljesen másképp akarod csinálni?

Neked sem a legkedveltebb tevékenységeid között szerepel a portörlés, vízkőmentesítés, porszívózás, konyha takarítás, netán az ablakpucolás? Szeretsz főzni, de nem akarsz órákat robotolni a konyhában? A mosógép állandóan megy, de a foltok ragaszkodnak egy-egy ruhához?  Tudod, hogy az otthonod ontja az elvégzendő feladatok sokaságát, de nem akarsz a rabszolgájává válni? Szeretnéd könnyedén vezetni a háztartásodat, rendszeres rutinokat alakítanál ki úgy, hogy közben élni is tudod az életed, de nem az anyukádtól és nem az anyósodtól kérnél tanácsot?

Megértem, hogy milyen az,  

amikor megjelenik a káosz az életedben, az otthonodban, és minden fejetetejére áll körülötted. Azt is tudom, hogy a mániákat és a rossz szokásokat nem könnyű elengedni. Engem a tisztaságmániám csúcsán ért a döbbent, hogy máshogy is élhetek, mint addig éltem, és elvárások nélkül is vezethetek háztartást. Szeretném, hogy sokak számára egyértelmű legyen, hogy ebből az ördögi körből ki lehet lépni, mindig lehet irányt változtatni.

Egy hosszabb távon káoszmentes életet, tiszta és kacatmentes otthont kétféle módon tudsz kialakítani:

  • takarítónőt fogadsz,
  • vagy felgyűröd az ingujjadat, és kialakítod a rutinjaidat.

Akármelyik megoldást válsztod, első lépésként szemléletmódot kell változtatnod, majd káoszmentesítened kell, utána jöhetnek a  rendszeres rutinok kialakítása, végül a kiszervezés valamilyen formában. Ehhez minden segítséget és támogatást megtalálsz A KLUBBAN.

Mindaddig nehéz lesz bármin is változtatni, amíg nem olyan emberek vesznek körbe, akik ítélkezés és elvárások helyett, elfogadnak és támogatnak.

A KLUB tudástárában megtalálod az összes gyakorlati eszközt, melyre szükséged lehet az eredményes káoszmentesítéshez, a rendszeres rutinok kialakításához, a hosszabb távon tiszta és rendezett otthon megtartásához. A klubhoz való csatlakozással pedig egy elvárásoktól és ítélkezéstől mentes támogató közösség tagja lehetsz. Megismerkedhetsz a KáOSZradír otthonszervezési módszerrel, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válhat az otthonodban a rend és a tisztaság kialakítása és megtartása, és ezzel párhuzamosan az életed és önmagad belső takarítást is el tudod kezdeni.  

Hogyan? Vannak életszakaszok, amiket meg kell ismerni és tudomásul kell venni. És vannak olyan rejtett képességeid, amiket elő kell csalogatnod, előtérbe kell helyezned. Ebben fogok neked segíteni és útmutatást adni.

Könnyen megvalósítható rendet és tisztaságot szeretnél az otthonodban hosszabb távon, de elakadtál a megvalósítással? Káoszmentes életet és otthont szeretnél magadénak tudni?

A klubban a helyed, ha az épp aktuális életszakaszod az,

első, önállóan vezetett otthonod

Párkapcsolatban, de gyerke nélkül

Anyuka leszek/lettem időszak

Kisgyermekkel, kamaszokkal élsz

Üres a ház szindrómával küzdesz

 de a klub akkor is megoldást nyújt számodra, ha …

elköltöztél a szülői házból, de nincsenek hozzád passzoló otthonszervezési és működtetési tapasztalataid.

a megfelelési kényszered már nem boldogít, és szeretnéd ezt a szokásodat kidobni az ablakon.

halogató vagy és már Pató Pál Úr nyomdokaiba léptél. Változtatnál ezen, de nem tudod, hogyan tudnád a halogatást legyőzni.

a maximalizmus vagy minimalizmus jellemzi a napjaidat, és ezzel már a családtagjaidat kikészítetted.

tudod, hogy káoszmentesítésre van szükséged az otthonodban és az életedben is, de érzed, egyedül nem fog sikerülni.

kiszerveznéd a takarítást, keresed a számodra megfelelő takarítót, de nem tudod, hogy hogyan és hol találod meg.

két kisgyerek csimpaszkodik a nyakadban, az otthonod közepén ott csücsül Káosz Úr, te pedig az idegbajjal küzdesz.

nincs kitől kérdezned, az interneten is csak „neszesemmifogdmegjól” tanácsokra bukkantál.

tömve vannak a szekrényeid, de nehezen engedsz el dolgokat, hiszen hátha jó lesz az majd valamire nézőponttal élsz.

nem tudod, hogy az épp aktuális életszakaszodban milyen rutin lenne eredményes és kivitelezhető.

Most azt gondolod, igen, ez kell nekem…

…de eszedbe jut, hogy már milyen sokszor próbáltad, és nem sikerült.

Megértelek. Sőt… Nekem is ez lenne az első gondolatom!

Én is voltam ott, ahol most te jársz.

Oberling Léna, takarítási és szelektálási folyamatok, a KáOSZradír otthonszervezési módszer szakértője, tisztaságkritikus, több könyv szerzője, A KLUB alapítója vagyok.

💠 Néhány évtizede még én is állandóan csúcsra járattam a megfelelési kényszeremet és a maximalizmusomat. Lelkifurdalásom volt, ha nem sikerült mindent tökéletesen csinálnom.

💠 Aztán külföldre költözésem után rájöttem, hogy elsősorban magamról kell gondoskodnom, magamban kell káoszmentesítenem ahhoz, hogy másokat és magamat is boldoggá tegyem. Rengeteg időt töltöttem tanulással, önfejlesztéssel, próbáltam különböző módszerek szerint megtalálni a békés, kiegyensúlyozott élet nyitját és a könnyedén tisztán tartható otthon titkát.

💠 Takarítócég tulajdonosként rengeteg otthonban jártam, sok életutat és életszakaszt megismertem, betekintést kaptam különbőző otthonok adottságaiba, rájöttem a minimalizmus és a maximalizmus előnyeire és hátrányaira. Rádöbbentem, hogy mindenki keresi a kiutat abból a káoszból, ami az életében és az otthonában is rendszeresen megjelenik.

💠 Végül rájöttem, hogy először magunkban kell káoszmentesítést végezni, és utána már ezt az otthonunkban is könnyedén meg tudjuk tenni. Minden életterületünknek és életszakaszunknak meg kell adni a tiszteletet és figyelmet. Ezt tudatosítottam magamban, és elkezdtem olyan szemléletmóddal élni és az otthonomat gondozni, mely valójában egy arany középút a maximalizmus és minimalizmus között.

💠 Kidolgoztam a KáOSZradír otthonszervezési módszert, majd létrehoztam A KLUBot, hogy minél több embernek átadhassam azt a szemléletmódot, ami nekem is segített megtalálni az arany középutat a maximalizmus és a minimalizmus között.

Mostanra sikerült elengednem a megfelelési kényszeremet, minimális takarítással kézben tartom az otthonom állapotát, az időmet, a családomat, a vállalkozásomat, az egészségemet – és szinte minden napomat örömmel és káoszmentesen élem meg.

A KáOSZradír otthonszervezési módszer megismertetésével pedig már sok embernek segítettem megvalósítani ugyanezt az életében, az otthonában.

Mert akármilyen hihetetlenül is hangzik…

bizony te is lehetsz mindig mosolygós, kiegyensúlyozott.

lehetsz olyan ember, akinek a társaságát még te magad is élvezed.

lehet olyan otthonod, ahol mindenki szeret élni, ahova mindenki szívesen bekopogtat.

megtanulhatsz nemet mondani.

felülírhatod a hozott mintáidat, szokásaidat, amik gátolnak abban, hogy megvalósítsd az álmaidat.

lelkifurdalás nélkül is időt szánhatsz magadra és a saját szükségleteidre. 

az otthonod állapota napról napra jobbá, szebbé, káoszmentesebbé válhat.

viselheted könnyedén az életed kihívásait, az otthond adta feladatok sokaságát, mert már nem problémaként, hanem lehetőségként tekintesz rájuk.

Mit nyújt neked A KLUB?

#1

Hozzáférsz a Rend egy kattintásra tudástárhoz.

Rutin kialakítást elősegítő kurzusok, káoszmentesítő kihívások, extra tartalmú írásaim, letölthető e-bookok, több, mint 100 részes gondolatformáló podcast gyűjtemény. Ez mind rád vár a tudástárban.

A klub zárt felületén elérhető tudásanyaggal saját tempódba tudsz haladni önállóan, de még is úgy érzed, hogy fogom a kezed és ott vagyok veled.

#2

Megsokszorozhatod az idődet

Megismerheted a KáOSZradír otthonszervezési módszeremet. Hatékony szervezési megoldásokat és időmenedzsmentet tanulhatsz, amik segítségével jobban oszthatod be a napjaidat, az elvégzendő feladatokat és megtanulsz kis lépésekkel haladva hosszútávú célokban gondolkodni.

#3

Tartós eredményt produkáló rutinokat tudsz kialakítani

Káoszmentesítő, szelektálási és takarítási rutin, menütervezés, mosási kisokos, kiszervezési útmutató. Ezek mind-mind egy-egy kurzust jelentenek. Több, mint 10 olyan kurzus elérhető már a tudástár felületén, amivel olyan rutinokat tudsz kialakítani, melyek a saját és az otthonod igényeire van szabva az életszakaszodat figyelembe véve.

#4

Kacat- és káoszmentesíteni tudsz pár napon belül a kihívásokkal

Tartós eredményt produkáló rutinokat csak kacat- és káoszmentes otthonban lehet kialakítani. Ha ez az állapot most nem áll fenn, nem gond. Végezz el egy kihívást és máris közelebb kerülsz a tiszta és rendezett otthon kialakításához.

#5

Napindító hanganyagok támogatnak abban, hogy inspiráltan induljon minden napod

Klubtagként minden hétköznap reggel kapsz egy-egy 10-15 perces inspiráló hanganyagot, amely olyan, mintha egy podcastet hallgatnál, csak annál sokkal jobb! Ezek olyan exkluzív hanganyagok, melyek nem csak pozitívan hatnak rád, hanem emlékeztetnek arra, hogy milyen csodálatos és értékes ember vagy!

#6

Új nézőpontokat és gondolatokat hallhatsz és sajátíthatsz el

Ahhoz, hogy változás induljon el körülötted, először neked kell változnod. Ehhez új nézőpontokra, szokásokra és gondolatokra van szükség. Ahogy te változol, úgy fog változni minden és mindenki körülötted.

#7

szemléletmód változtató írások csak a klubtagoknak

Olyan témákat feszegetek ezekben az írásokban, mint például az ADHD és az otthonszervezés, különböző módszerek árnyoldalai, a halogatás betegsége stb. Ezeket az írásokat a tudástár felületén találod meg, és csak a klubtagok számára elérhetőek.

#8

Megtapasztalod a közösség és a támogatás erejét

A KLUB tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol személyesen állok rendelkezésedre és állandó kérdezési lehetőséget biztosítok.

#9

Szakértői csapat

A belső (lelki és gondolati) takarításhoz különböző területről érkező szakértőkre is szükségünk van, mint például párkapcsolati, életmódvezetési szakértő, pszichológus stb. De lakberendező, újrahasznosító és gerinctréner is megtalható a szakértői csapatban. Ez a csapat pedig arra vár, hogy az elakadásaidra megoldást tudjanak nyújtani.

#10

Azonnali kedvezmények kizárólag klubtagoknak

A partnerprogrami kedvezmények mindig emlékeztetnek arra, hogy egy igazán exkluzív közösség tagja vagy. Kedvezményesen vásárolhatsz és vehetsz igénybe szolgáltatásokat a Rend egy kattintásra szakértőnél és a Tisztaság piacterén megtalálható szolgáltatatóknál, online és offline egyaránt.

Kedvezményt nyújtó partnerek
  • hamarosan…

Akik már káoszmentesítettek…

“Ma már heti egyszer takarítok már csak. De volt idő, amikor hónapokig nem tudtam takarítani, mert káosz uralta az otthonomat. Hála Lénának, hogy elérhetővé tette ezt a kurzust, ma már a profi takarítási rutinommal mindez a múltté.”

Kissné Csilla

étterem és panzió tulajdonos

“Anyukám sajnos nem volt a helyzet magaslatán az otthonunk tisztaságával kapcsolatban. Amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy én másképp szeretném csinálni. És akkor a neten belebotlottam Léna módszerébe. Azóta ő tanácsait követem, és így az otthonom élhetően tiszta.”

Kovács Ramóna

3 gyerekes anyuka, vállalkozónő

“Azt gondolná az ember lánya, hogy idősebb korában nem tudnak neki újat mutatni. Pedig de! Nekem Léna olyan tanácsokat adott a mentorálás által, ami az „üres ház” életszakaszomban hatalmas segítség volt a káoszon való felülkerekedésemben. Mindenkinek ajánlom a kurzus elvégzését, Léna mentorálását, ha egy kicsit is megcsúszott az otthona ápolásában.

Szabó Béláné

nyugdíjas pedagógus

A klub szakértői, akikre számíthatsz

A szakértői csapat folyamtosan bővül…

Oberling Léna

Takarítási és szelektálási folyamatok szakértője

A KLUB alapítója

Káoszmentesítő az otthonodban

Tisztaságkritikus a vendéglátóhelyeken

Író

„A több évtizedes takarítási tapasztalatom alapján kidolgozott KáOSZradír otthonszervezési módszeremmel segítek neked, hogy káoszmentes, tiszta és felesleges dolgok nélküli otthonod legyen a lehető legkevesebb időráfordítással.

Nincsenek módszerek, melyek mindenkinél és minden otthonban egyformán működnek. A KáOSZradír módszernek az a lényege, hogy elfogadja: minden otthon teljesen egyedi és mindenki más szempontokat tart szem előtt. Ezért a megoldások is személyre, otthonokra és életszakaszokra szabottak.

Alakítsd ki a saját módszeredet, amelyik a te otthonodban működik. Nem döcög, nem akadozik, és nem hátráltat. Hanem téged szolgál és az otthonodat állandóan káoszmentesen tartja.”

Petróczi Katalin

házasságmentő 

Réti Éva

Újrahasznosító Akadémia

Zaláné Csőrsz Eszter

Havi egy főzés

Hogyan garantálom, hogy elérd a célod a Klubban?

Nulladik lépésként egy minitanfolyamon megmutatom:

  • hogyan érdemes haladnod a tudástárban,
  • hogyan igazodj el az oldalon,
  • és tesztelheted: önállóan vagy mentorálás kíséretében tudod kihozni magadból és az otthonodból a legtöbbet Klubtagként.  

Takarítási és szelektálási folyamatok szakértőjeként, tisztaságkritikusként, takarítócég tulajdonosként, virtuális mentorként közel 10 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezem az otthonok és a gondolatok káoszmentesítésében, női szerepkörök helyretételében, kapcsolattartásban, közösségépítésben.

Válogatott szakértői csapat segíti utadat a KLUBban, hasznos tartalmaikkal, kurzusaikkal, videós és írásos anyagaikkal, minden női életterületre kiterjedően – akár a külső, akár a belső fejlődésed a cél.

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül. Ahol a csapattól folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé. Ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást, a motivációt és a kitartást.

A KLUB egy szemléletmód változtató segítő program – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem Magyarországon. Az otthonodat és a lelkedet káoszmentesítheted vele: a KáOSZradír otthonszervezési módszer az otthonod, a lelked és a gondolataid rendbetételével és összhangolásával működik.

Ismerd meg a Klubtagok véleményét

Az alapoktól, egyénileg segít felépíteni a háziasszonyt (és azért nem a háztartást, mert amit adsz az annál sokkal több!). Olyan tudást ad, ami nélkülözhetetlen egy nő életében, mindegy milyen szakaszát éli az életének.

Klubtag már 1 éve

Segítettél meglátni, hogy apró lépésekre bontva képes vagyok rendet teremteni magam körül, még lehetetlennek tűnő helyzetből indulva is.

Klubtag már fél éve

Segít átlátni a környezetünk rendbetételét, ami által magunkat is rendbe tehetjük. Szóval sokkal több ez az egész klub, mint szelektálás és takarítás, hiszen komoly belső munka is.

Klubtag már két éve

Üzenetek Neked a Klubtagoktól

Ha motivációra, strukturált tudásanyag van szükséged, elakadás esetén biztatásra vagy segítségre vágysz, nagyon jó szívvel ajánlom Lénát.

Klubtag már 1 éve

A legjobb helyen jársz. Élj a lehetőséggel! „

Klubtag már fél éve

Mindenképp megéri kipróbálni, mert sokkal több szelektálásnál és takarításnál. Ahogy kívül rendet teszel, belül is helyre kerülnek a dolgok.

Klubtag már két éve

Foglaljuk össze, mi jár A KLUBtagságodhoz!

Legyünk őszinték egymással.

Mit kapsz 6.990 Ft-ért egy hónapban?

💧 Egy csodaszép felsőt, ami már amúgy a harmincadik a szekrényedben, és sosem fogsz hordani, mert az első alkalommal rájöttél, hogy szúr az anyaga belülről?

💧 Egy jó könyvet, amit sosem olvasol el?

💧 Egy minőségi plédet a kanapédra, ami állandóan a földön landol?

💧 A közepes virágcsokrot, mely a lakásod dísze 4 napig és utána a kukában landol?

💧 Egy újabb táskát a már meglévő tizedik mellé, ami ugyanúgy a szekrényben fog porosodni, mint az összes többi, mert csak egyet használsz, a kedvencet?

Maradandó eredményt produkál bármelyik? Kifizeted és pár nap múlva már el is felejted.

Mennyi pénzt elköltesz felesleges dolgokra, melyeknek igazából nincs különösebb hatása az életedre. Arra pedig sokszor sajnálod kiadni, ami megváltoztathatna mindent…

Pedig életed legjobb befektetései azok a dolgok, amelyektől több leszel, amiktől az önbizalmad az égig szárnyal, melyek által magabiztosan tudsz minden akadályt átugrani.

Kukkants be a klubba!

Nézd meg, hogy mi mindent találsz benne!

A Klub válogatott szakértői csapatával együtt egy olyan közeget igyekeztünk és igyekszünk a mai napig is biztosítani a Klubtagok számára, ahol mindenki meg tudja tapasztalni a változtatás szuper erejét és azt, hogy ha bizonyos dolgokon változtat, akkor az elakadásaira nem problémaként, hanem fejlődési lehetőségként tud hozzáálni.

Szeretném, hogy te teljes erőbedobással koncentrálhass a kurzusokra, kihívásokra, online és személyes eseményekre, és arra, hogy az életedben és az otthonodban is alkalmazni tudd, amit megtanultál.

Épp ezért A Klub kapui állandóan nyitva vannak, hiszen ha éjjel kettőkor kattan be nálad az, hogy változtatni akarsz, akkor ne én legyek az akadály abban, hogy nem tudod elkapni a feléd nyújtott kezemet.

A tagságodat bármikor lemondhatod, ha nem tetszik, amit kapsz.

Nem kell kockázatot vállalnod, nincs minimális idő, melyet el kell töltened a KLUBban.

De jó, ha tudod, hogy a KLUB jelenlegi tagjai között a fele már három éve velem van – mert itt készen kapod a megoldási lehetőségeket a problémáidra.

Vajon elég bátor vagy, hogy végre tegyél is valamit magadért és az otthonodért?

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj?

A Klub pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

Mennyibe kerül A Klub tagsága?

Havonta 6.990 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak.

Hogyan tudok csatlakozni a Klubhoz?

Válaszd ki a neked tetsző előfizetési időszakot, majd kattints az ajánlat alján található EZT VÁLASZTOM gombra, és ezt követően átirányítunk a Stripi.com online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktívvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Stripi.com-tól).

A Stripi.com által elfogadott kártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Lemondhatom az előfizetést bármikor?

A tagságod bármikor le tudod mondani anélkül, hogy e-mail írnál!

Fiókom oldalon találod meg a következő esedékes terhelés dátumát, és mellette a “LEMONDÁS” gombot. Erre kattintva ki kell pipálnod, hogy szeretnéd lemondani a tagságod, és a “TOVÁBB” gombra kell kattintanod. Ezzel kész is vagy. 

A lemondásról kapsz majd egy megerősítő e-mailt, amivel nincs teendőd.

Lemondás után is még egy ideig aktív marad a hozzáférésed, és meg fogod kapni a Klubbal kapcsolatos e-maileket a már kifizetett időszak végéig.

A személyes konzultációt is magába foglalja a KLUB tagság havidíja?

Nem, viszont kizárólag a Klub tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

Szükségem van Facebook profilra a Klub tagsághoz tartozó előnyök maximális kihasználásához?

Nincsen szükséged Facebook profilra a Klubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Klub Facebook csoportja nyújt, igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz. Természetesen a Klub tartalmait, mint például az online Traccsparti, a Rend egy kattintásra tudástárát, a Kikapcsolok időpontját, a havi szakértői beszélgetéseket és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Klub weboldalának zárt felületén.

Ha lemondom a tagságomat, akkor meddig férek hozzá a tudástárhoz még?

A lemondással leállítottad az automatikus levonást, de mivel a havidíjat előre fizeted nem utólag, ezért még egy ideig aktív marad a hozzáférésed, és meg fogod kapni a Klubbal kapcsolatos e-maileket is a már kifizetett időszak végéig.

Például: ha április 22-én csatlakoztál/történt a legutolsó levonás, és május 02-án lemondod a tagságod, május 21-ig még elérsz és megkapsz mindent. 

Május 22-én már nem lesz levonás, és aznap törlöm a fiókodat is (mivel ezt manuálisan csinálom, lehet 1-2 nap csúszás).

A lemondás sikerességét tudod ellenőrizni – ha a Fiókom oldalon a következő esedékes terhelés dátuma 0000.00.00, illetve az előfizetés állapota Lemondva, akkor minden rendben! 

Engem csak egy-egy téma érdekel. Becsatlakozhatok csak ezeknél?

A Klub tematikáját spirális elrendezéssel építettem fel. Ez azt jelenti, hogy körbe-körbe haladunk a témákkal. Először csak a felszínt kapargatjuk, majd hónapról-hónapra egyre mélyebben megyünk bele a témákba.

Emiatt nem tudom azt garantálni neked, hogy amikor becsatlakozol, már minden videós anyag elérhető lesz számodra az adott témában – arról nem is beszélve, hogy ha csak az elméletét sajátítod el egy témának, attól még nem lesznek rutinjaid, nem lesz tisztább és rendezettebb az otthonod. A rutinkialakítás elválaszthatatlan része a gyakorlat, amit itt a Klubban tengernyi támogatással tudsz igénybe venni.

Biztonságos online fizetés?

A Stripi.com egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított.  

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Hogyan tudok hozzáférni a tudástárban lévő anyagokhoz?

Egy zárt online felületen érheted el a szöveges és videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.

Külföldről is tudok csatlakozni?

Igen, természetesen. A közösség online, a kurzusokat és tréning anyagokat egy online felületen éred el bárhonnan, ahol van interneted. Bankkártyával tudsz regisztrálni és fizetni, mely alkalmas az online vásárlásra.

Hogyan történik a havidíj levonása a későbbiekben?

A Klub havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz. Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.
Ha a féléves vagy éves előfizetést választod, akkor csak 6 vagy 12 havonta vonjuk le a tagsági díjadat a számládról, ugyanazon a napon.

A havi bankszámlakivonatodon a Takarítás kívül-belül női Klub havi előfizetésed Stripi.com. által levont összegként fog szerepelni.