Kézzelfogható rend és tisztaság könyvek formájában

Kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak

Így vezesd a háztartásodat, hogy időmilliomos lehess!

Bende rendet teremt

Takarítási rutin egyszerűen

Háztartási napló

Háztartási napló

A háztartásod, a rád váró feladatok miatt egy állandó stresszfaktort képvisel az életedben? A feladatok mellett számtalan történést meg kell jegyezned, fejben kell tartanod?   Ez a háztartási napló abban lesz a segítségedre, hogy örökre magad mögött tudd hagyni a “mindent fejben kell tartanom” feladat súlyát. Kezdhetjük?

Bende rendet teremt mesefüzet

Minden este harcolsz a gyerekkel, hogy a játékok ismét a helyén landoljanak? A gyermeked nem érti, hogy miért fontos ez neked, hiszen holnap ismét játszani fog velük? Éjszaka gyakran felkiáltasz, mikor egy-egy legóra lépsz a hálószoba és a gyerekszoba között? Mesével, meséléssel ezek a problémák is megoldhatóak.

Takarítási rutin egyszerűen

A könyv közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre vezet végig a rutinkiépítés folyamatán. A mellékletként letölthető táblázatok pedig teljes mértékben a saját rutinodra szabhatóak. Így te is időmilliomossá válhatsz, hiszen napról napra kevesebb időt fogsz a takarítással tölteni. 

Így vezesd a háztartásodat, hogy időmilliomos lehess!

Törj ki te is a mókuskerékből, és ismerd meg azokat a háztartásvezetési titkokat, mellye te is időmilliomossá válhatsz! Az Így vezesd a háztartásod, hogy időmilliomos lehess! című e-bookot most ajándékba adom. Kattints a lenti gombra, és legyél te is időmilliomos!