Kézzelfogható rend és tisztaság könyvek formájában

Kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak

Már megjelent könyvek, kiadványok

Bende rendet teremt

Kiút a káoszból

megjelenés 2024. február

Hamarosan megjelenő könyvek

Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén

Takarítási és szelektálási rutinom – napló

Szelektálás művészete

Otthonom naplója

Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén

Egy könyv azoknak, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból szeretnének csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. 

 

Takarítási és szelektálási rutinom – napló

Takarítási és szelektálási rutinom napló közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre vezet végig a rutinkiépítés folyamatán. Olyan oldalakat tartalmaz, melyeket teljes mértékben a saját oldaladra és igényeidre tudsz szabni. Így te is egy olyan takarítási és szelektálási rutint tudsz kialakítani, amivel tartós tisztaságot tudsz elérni kevesebb időráfordítással.   

Szelektálás művészete

Kitakarítani az elhanyagolt helyiségeket, rendet teremteni a káoszos szekrényekben, megválni azoktól a tárgyaktól, melyekre már valóban nincs szükségünk, felér egy önismereti utazással. 

Otthonom naplója

Várható megjelenés: 2024. tavasz

Bende rendet teremt mesefüzet

Minden este harcolsz a gyerekkel, hogy a játékok ismét a helyén landoljanak? A gyermeked nem érti, hogy miért fontos ez neked, hiszen holnap ismét játszani fog velük? Éjszaka gyakran felkiáltasz, mikor egy-egy legóra lépsz a hálószoba és a gyerekszoba között? Mesével, meséléssel ezek a problémák is megoldhatóak.