HÁZTARTÁSVEZETÉS KONZULTÁCIÓ

Teremts magadnak szabadidőt és fenntartható rendet Léna segítségével!

Háztartást vezetni sokszor nem könnyű feladat. Munkahely, család, határidők, állandó rohanás mellett pláne nem az. Pedig nem kellene, hogy a háztartásod csak egy állandó stresszfaktor legyen az életedben. Létezik stresszmentes háztartás, amit Te is meg tudsz valósítani a segítségemmel!

Miben tudok segíteni?

Háziasszonyokkal beszélgetve azt tapasztalom, hogy a legfőbb probléma az, hogy nem tudják kialakítani a saját háztartási rendszerüket. Pedig egy olajozottan működő, jól felépített rendszer biztosítja a fenntartható rendet és tisztaságot. Ha van egy éves terved, akkor nem fognak gondot okozni a váratlan események vagy akár egy költözés menedzselése sem.

Megtanítalak arra, hogy hogyan alakítsd ki ezt a rendszert. De a takarítás során is alkalmazhatsz olyan trükköket vagy szupererős tisztítószereket, amivel minden gyorsabb és könnyebb lesz. Sokan elavult praktikákkal és szerekkel próbálnak küzdeni a kosz ellen, de sajnos ezekkel nem lehet megnyerni a csatát. A kezdebe adom a hatékony fegyvereket.

Oberling Léna

rend és tisztaság specialista, a háziasszonyok és a takarítók mentora

A háziasszonyok részére igénybe vehető konzultációim online (e-mailben vagy Skype-on keresztül) elérhetőek. A konzultációk megrendelésére vonatkozó szabályokat az oldal alján találod.

VÁLASZTHATÓ CSOMAGOK

KONZULTÁCIÓ MEGRENDELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A konzultáció díja előre fizetendő. A már megrendelt és átutalt konzultáció lemondására, a leegyeztetett időpont előtt 24 órával van lehetőség. Ebben az esetben a lemondott konzultációt áttesszük egy másik időpontra.

Konzultációs díj visszautalására nincs lehetőség, csak az időpont átütemezésére. Amennyiben a konzultációs időpont 24 órán belül kerül lemondásra, úgy az időpont már nem ütemezehető át, és ebben az esetben nem is pótolható. A konzultációs időpont egyeztetése telefonon, és a Skype elérhetőségek átadása e-mailben történik, miután a konzultáció díja már átutalásra került. 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

Csak annyit szeretnék megosztani, hogy miért szeretem annyira Lénát és a tanácsait.️ Eddig mindig rosszul éreztem magam a rendrakás, takarítás miatt meg rossz pillantásokat kaptam. De sem segítséget, sem használható tanácsot nem adott senki. Csak kritikát.

Ezzel szemben Léna tényleg használható tippeket ad. És nem azt erőlteti, hogy mindig, folyamatosan mindennek rendben kell lennie. Nem sugallja, hogy egy kisgyerek vagy kamasz mellett is mindig pöpec rendnek kell lennie. A festés kapcsán sem azt javasolta, hogy de akkor is közben gebedjek bele a sziszifuszi munkába. Azt érzem, hogy nem én vagyok a rendért, hanem a rend van értem az ő felfogásában.

Köszönöm szépen, Léna !

Sallai Adrienn

Számomra bebizonyosodott ma, hogy olyan tudás, olyan tapasztalatok birtokában lévő ember vagy, aki …nincs az a téma, nincs az a probléma, amiben ne tudnál segítséget nyújtani mindabban ami egy háztartással kapcsolatos. Nem igazán tudom megfogalmazni azt a jót amit ma én tőled a beszélgetésünk alatt kaptam. Te valóban a rend és a tisztaság szakértője vagy! Miután beszéltünk, készitettem magamnak egy motivációs rajzot idézettel. Ez számomra mindent kifejez, ha ránézek.
Köszönöm!

Kondorné Timi

Lénával konzultálni olyan volt, mint egy barátnőmmel beszélgetni. Azt éreztem, mintha már régóta ismernénk és fél szavakból értenénk egymást. Hasznos volt, ugyanakkor tanulságos is, mert sokszor egy problémát azért nem tudunk megoldani, mert nem látjuk a fától az erdőt, de néhány szakértő tanács segíthet ebben is, és villámgyorsan a helyére kerül minden. Jelen esetben ez szó szerint is megtörtént. Köszönet érte!

Ila Krisztina

Amiota volt szerencsém (sajnos csak online) Lénával beszélnem, azóta jelentősen változott meg a hozzáállásom háztartásommal kapcsolatban. Közel 20 éve jöttem ki anyukám szoknyája alól, azóta férjhez mentem van, négy gyermekem, sok-sok költözés van a hátteremben…sok-sok háztartással, rendrakással kapcsolatos tevékenységet tudhatok magam mögött…..mindezidáig azt gondoltam, szuperanyu, szuperházisárkány vagyok/vált belőlem…..de nem!!!! Bizton állitom, mindig van mit tanulni!! Mindig akad, amit mi együtt, közösen könnyedén, könnyebben véghez tudunk vinni. Mert igenis állitom: egy közösség bíztato szavai, meglátásai, tapasztalatai igenis jól tudnak jönni s igenis fontosak!!!!

Tímea