KONZULTÁCIÓ

takarítási rutin tanácsadás 60 percben

“Takarítási rutin konzultáció? Ez a nő megőrült? Takarítani mindenki tud!”

Ezekkel a gondolatokkal elég sokszor találkozom, így már nem érnek meglepetésként. Viszont most már azt is tudom, hogy egy-egy konzultáció után az ügyfeleim bizony rádöbbennek arra, hogy az az állítás, miszerint “takarítani mindenki tud”, nem mindenkinél igaz. És bizony a takarítási rutin konzultációra szükség van.

Oberling Léna takarítási specialista vagyok, és neked is tudok segíteni a jól és eredményesen működő takarítási rutinod kialakításában, ha te is szeretnéd.

Mikor érdemes jelentkezned a konzultációra?

📌📌 Úgy érzed, sok mindent már tudatosan és rutinosan alakítasz az otthonod takarításában, rendben tartásában, csak pár kérdésben szeretnél megerősítést vagy útbaigatítást kérni.

📌📌 Szeretnél eligazodni a különféle tisztítószerek, takarítóeszközök netán takarítási módszerek között,é s ehhez szeretnél személyre szabott iránymutatást.

📌📌  Konkrét kérdéseid vannak a saját takarítási rutinoddal, módszereddel kapcsolatban, és szeretnél biztos lenni abban, hogy ezek a segítségedre vannak vagy netán hátráltatnak. Ha hátráltatnak, akkor milyen más szokásokat lehet kialakítani.

📌📌  Egyelőre nincs bátorságod belevágni egyetlen egy kihívásba sem, ezért először szeretnél inkább tapasztalatot szerezni egy személyre szabott tanácsadáson.  

📌📌  Szeretnél olyan tippeket, tanácsokat, ajánlásokat kapni, amelyek a jól és eredményesen működő takarítási rutint segítik, hogy ne kelljen minden nap takarítanod, és hogy időmilliomos lehess.  

Mire számíts, ha részt veszel egy takarítási rutin konzultáción?

✔✔ Életszerű, konkrét támpontokat adok egy számodra működő, az otthonod élhető tisztaságát támogató, ezáltal a felszabadult időt elősegítő takarítási rutin kialakításához.

✔✔  Sorra vesszük azokat a tisztítószereket, takarítóeszközöket, módszereket, amelyek a támogatóid lehetnek, illetve azokat is, amelyek pont, hogy gátolnak a célod elérésében.

✔✔  Összeáll majd számodra a kép, hogyan lehet egy időt felaszabadító, eredményes takarítási rutint úgy kialakítani, hogy az könnyedén, görcs nélkül váljon a minennapok rutinjává.

✔✔  Teljes figyelemmel, Rád szabottan igyekszem minden kérdésedre válaszolni, illetve a Téged foglalkoztató háztartásvezetési témákban érdemi összefüggésekre rámutatni.

✔✔  Ha olyan kérdésről beszélgetünk, amelyhez tudok segédletet is adni Neked, azt a konzultációt követően emailben elküldöm számodra.

✔✔  A konzultációt egy kötetlen beszélgetésformájában tartjuk skypon, melyet felvételben rögzítek, hogy utána vissza tudd hallgatni.

Mire ne számíts a konzultáción?

⛔  Nem fogok manapság divatos rendszerező és takarítós módszert ajánlani Neked.

⛔  Nem termékajánlásokról fog szólni a konzultáció, csak akkor fogok ilyen jellegű ajánlást adni, ha Te igényled és én is indokoltnak látom.

⛔  Semmit nem fogok rádbeszélni vagy rádtukmálni, a beszélgetés során tanácsokat, ajánlásokat adok könnyedén kivitelezhető megközelítéssel. Az, hogy Te mit valósítasz meg belőle, abból én semmit nem kérek számon. 

Várlak tehát szeretettel a konzultációra, ha

😊  nyitott vagy arra, hogy megértsd az összefüggéseket a háztartásod, a családod, az időbeosztásod és a takarítási rutinod működése között.

😊   szeretnéd a takarítási rutinodat tudatosan úgy alakítani, hogy elérd a számodra hőn áhított rendet és tisztaságot viszonylag kevés időráfordítással.

😊   nem “nesze semmi fogd meg jól” mézesmadzag megoldásokat keresel, hanem kész vagy tenni és változtatni a cél elérése érdekében.

😊   közérthető, gyakorlatias takarítási ismereteket szeretnél, amiket akár azonnal elkezdhetsz a gyakorlatban alkalmazni.

😊    szereted az egyszerű, gyakrolatis, életszagú tanácsokat, tapasztalatokat, amikből könnyedén, időhatékonyan és életszerűen alakíthatsz ki egy rutinos takarítási módszert, ami hozzásegít a tartós, hosszú távon fennmaradó tisztaság és rend eléréséhez.  

Mit mond, aki már járt nálam konzultáción?

Olyan jól átláthatóan, érthetően és valódi életszituációkon át adod át a takarítási ismereteket, ráadásul mindezt szuper támogatással, hogy nagyon hamar ki tudtam alakítani azt a takarítási rutint, amit már régóta meg szerettem volna valósítani. 

Nyugtató, motiváló a személyiséged. Nagyon szeretem azt a fajta kommunikációt, ahogy arról a bizonyoy “utálom” feladatról beszélsz, mint a takarítás. Aki szeretne egy valóban tiszta otthont varázsolni, de erre nem akar sok időt pazarolni, akkor annak mindenképp igénybe kell venni a konzultációdat. 

Kiss Emilia

TECHNIKA INFORMÁCIÓK

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

A konzultáció időtartama: 60 perc

A konzultáció online, skypon történik, ezért szükség van tőled egy skypos elérhetőségre.

A konzultáció díja:

15.000 Forint/fő/alkalom (ÁFA mentes)

Fizetés:

előre utalással

 

A konzultáció lehetséges időpontja: 

hétköznapokon 9:00 és 17:00 közötti időtartamban előre egyeztetés szerint,

JELENTKEZÉS MENTE

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

JELENTKEZÉS

Konzultációra jelentkezéshez kérlek, töltsd ki és küldd el a lentebb található jelentkezési űrlapot!

VISSZAIGAZOLÁS

Az űrlap elküldését követően érkezni fog emailben egy automatikus visszaigazolás, amelyben az átutaláshoz szükséges adatok is szerepelnek.

ÁTUTALÁS

A konzultáció időpontja a kifizetéssel válik érvényessé.
A fizetést átutalással tudod teljesíteni, a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül.

SZÁMLA

Miután a konzultáció díja rendben beérkezett, emailben küldöm számodra az elektronikus számlát. Aznap telefonon hívlak és véglegesítjük a konzultáció időpontját.

KÉRDŐÍV

Emailben elküldöm a konzultáció végleges időpontját, valamint egy néhány kérdést tartalmazó kérdőívet, amelyet ha kitöltve visszaküldesz, eredményesebb lesz a konzultáció végeredménye.

Töltsd ki a lenti űrlapot, várlak sok szeretettel!

A kitöltött jelentkezési űrlap elküldését követően érkezni fog egy email tőlem, amely tartalmazni fogja a jelentkezésed elfogadását, a konzultációs díj kifizetéséhez szükséges adatokat, illetve a további lépésekkel kapcsolatos tudnivalókat.

FONTOS! Nem mindenki problémája alkalmas konzultációra. Vagyis vannak olyan elakadások, melyekhez már kevés egy konzultációs időpont. Ezért fenntartom a jogot arra vonatkozólag, hogy egy-egy problémával kapcsolatban a konzultáció kérését elutasítsam. Ebben az esetben más megoldást fogok javasolni a jelentkezőnek.

Jelentkezés a takarítási rutin konzultációra

Fontos, elolvasandó rész!
A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
A szerződést az űrlap kitöltésével, majd a „JELENTKEZEM” gombra kattintással Rend egy kattintásra Bt. (7500 Nagyatád, Aradi utca. 12/a.) kötöd. Egyúttal vállalod a szerződéssel járó fizetési kötelezettség teljesítését, amelynek határideje 2 munkanap.

Ami még fontos:
 Egyeztetett időpont módosítására maximum 1 alkalommal van lehetőség, legalább 24 órával az időpont előtt.
– 24 órán belül az egyeztetett időpont lemondása, módosítása nem lehetséges, és a konzultációs díj nem jár vissza.
– Ha meghiúsul a konzultáció például azért, mert a konzultációt igénylő személy nem jelenik meg az egyeztetett időpontban, a konzultációs díj nem jár vissza.