KONZULTÁCIÓ

takarításirutin-tanácsadás 60 percben

“Takarítási rutinhoz konzultáció? Ez a nő megőrült? Takarítani mindenki tud!”

Elég sokszor találkozom ezekkel a gondolatokkal, ahogy azzal is, hogy a konzultációim után sokan rádöbbenek a fentiek ellenkezőjére.

Oberling Léna takarítási specialista vagyok, és neked is tudok segíteni a jól és eredményesen működő takarítási rutinod kialakításában. Persze, csak ha te is szeretnél időmilliomos lenni.

Mikor érdemes jelentkezned a konzultációra?

📌📌 Ha úgy érzed, sok mindent már tudatosan és rutinosan megy otthon, és csak pár kérdésben szeretnél megerősítést vagy útbaigazítást kérni.

📌📌 Ha szeretnél eligazodni a különféle tisztítószerek, takarítóeszközök és takarítási módszerek között, és ehhez személyre szabott iránymutatásra lenne szükséged.

📌📌  Ha konkrét kérdéseid vannak a saját takarítási rutinoddal, módszereddel kapcsolatban, és szeretnéd tudni, mi szolgál a javadra és mi hátráltat.  

📌📌  Ha egyelőre nincs bátorságod belevágni egyetlen egy kihívásba sem, ezért először inkább tapasztalatot szereznél egy személyre szabott tanácsadáson.   

📌📌  Ha olyan tippeket, tanácsokat, ajánlásokat szeretnél kapni, amelyek a jól és eredményesen működő takarítási rutint segítik, hiszen a célod, hogy időmilliomos lehess.  

Mire számíts, ha részt veszel egy takarításirutin-konzultáción?

✔✔ Konkrét támpontokat adok egy működő, az otthonod élhető tisztaságát támogató, ezáltal a felszabadult időt elősegítő takarítási rutin kialakításához.

✔✔ Sorra vesszük azokat a tisztítószereket, takarítóeszközöket, módszereket, amelyek a támogatóid és azokat, amelyek a hátráltatóid lehetnek a célod elérésében.

✔✔  Rájössz, hogy hogyan tudsz magadnak időt felszabadítani a takarítási rutin kialakításával, amelynek köszönhetően ráadásul könnyedén, görcs nélkül rendet tudsz tartani.

✔✔ Teljes figyelmemmel, Rád szabottan igyekszem minden kérdésedre válaszolni, illetve a Téged foglalkoztató háztartásvezetési témákban érdemi összefüggésekre rámutatni.

✔✔  Ha olyan kérdésről beszélgetünk, amelyhez tudok segédletet is adni, azt a konzultációt követően emailben elküldöm.

✔✔  A konzultációt egy kötetlen beszélgetés formájában tartjuk Skype-on, amelyet felvételben rögzítek, hogy utána vissza tudd hallgatni.

Mire ne számíts a konzultáción?

⛔  Nem fogok manapság divatos rendszerező és takarítós módszert ajánlani Neked.

⛔  Nem termékajánlásokról fog szólni a konzultáció, csak akkor fogok ilyen jellegű ajánlást adni, ha Te igényled és én is indokoltnak látom.

⛔  Semmit nem fogok rád tukmálni! A beszélgetés során tanácsokat, ajánlásokat adok könnyedén kivitelezhető megközelítéssel. 

Várlak tehát szeretettel a konzultációra, ha

😊 nyitott vagy arra, hogy megértsd az összefüggéseket a háztartásod, a családod, az időbeosztásod és a takarítási rutinod működése között.

😊 szeretnéd a takarítási rutinodat tudatosan úgy alakítani, hogy elérd a számodra hőn áhított rendet és tisztaságot viszonylag kevés időráfordítással.

😊 nem “nesze semmi fogd meg jól” mézesmadzag megoldásokat keresel, hanem kész vagy tenni és változtatni a cél elérése érdekében.

😊 közérthető, gyakorlatias takarítási ismereteket szeretnél, amelyeket akár azonnal el is kezdhetsz a gyakorlatban alkalmazni.

😊 szereted az egyszerű, gyakorlatias, életszagú tanácsokat, tapasztalatokat, amelyekből könnyedén, időhatékonyan és életszerűen alakíthatsz ki egy rutinos takarítási módszert. Ez a módszer hozzásegít majd a tartós, hosszútávon fennmaradó tisztaság és rend eléréséhez.

Mit mond, aki már járt nálam konzultáción?

Olyan jól átláthatóan, érthetően és valódi életszituációkon át adod át a takarítási ismereteket, ráadásul mindezt szuper támogatással, hogy nagyon hamar ki tudtam alakítani azt a takarítási rutint, amit már régóta meg szerettem volna valósítani. 

Nyugtató, motiváló a személyiséged. Nagyon szeretem azt a fajta kommunikációt, ahogy arról a bizonyos “utálom” feladatról beszélsz, mint a takarítás. Aki szeretne egy valóban tiszta otthont varázsolni, de erre nem akar sok időt pazarolni, akkor annak mindenképp igénybe kell venni a konzultációdat. 

Kiss Emilia

TECHNIKA INFORMÁCIÓK

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

A konzultáció időtartama: 60 perc

A konzultáció online, skypon történik, ezért szükség van tőled egy skypos elérhetőségre.

A konzultáció díja:

15.000 Forint/fő/alkalom (ÁFA mentes)

Fizetés:

előre utalással

 

A konzultáció lehetséges időpontja: 

hétköznapokon 9:00 és 17:00 közötti időtartamban előre egyeztetés szerint,

JELENTKEZÉS MENTE

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

JELENTKEZÉS

Konzultációra jelentkezéshez kérlek, töltsd ki és küldd el a lentebb található jelentkezési űrlapot!

VISSZAIGAZOLÁS

Az űrlap elküldését követően érkezni fog emailben egy automatikus visszaigazolás, amelyben az átutaláshoz szükséges adatok is szerepelnek.

ÁTUTALÁS

A konzultáció időpontja a kifizetéssel válik érvényessé.
A fizetést átutalással tudod teljesíteni, a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül.

SZÁMLA

Miután a konzultáció díja rendben beérkezett, emailben küldöm számodra az elektronikus számlát. Aznap telefonon hívlak és véglegesítjük a konzultáció időpontját.

KÉRDŐÍV

Emailben elküldöm a konzultáció végleges időpontját, valamint egy néhány kérdést tartalmazó kérdőívet, amelyet ha kitöltve visszaküldesz, eredményesebb lesz a konzultáció végeredménye.

Sok szeretettel várlak. Kérlek, töltsd ki az űrlapot.

A kitöltött jelentkezési űrlap elküldését követően kapsz tőlem egy emailt, amely tartalmazni fogja a jelentkezésed elfogadását, a konzultációs díj kifizetéséhez szükséges adatokat, illetve a további lépésekkel kapcsolatos tudnivalókat.

FONTOS! Nem mindenki problémája alkalmas konzultációra. Vagyis vannak olyan elakadások, amelyekhez kevés egy konzultációs időpont. Ezért fenntartom a jogot arra vonatkozóan, hogy egy-egy problémával kapcsolatban a konzultáció kérését elutasítsam. Ebben az esetben más megoldást fogok javasolni a jelentkezőnek.

Jelentkezés a takarítási rutin konzultációra

Fontos, elolvasandó rész!
A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
A szerződést az űrlap kitöltésével, majd a „JELENTKEZEM” gombra kattintással Rend egy kattintásra Bt. (7500 Nagyatád, Aradi utca. 12/a.) kötöd. Egyúttal vállalod a szerződéssel járó fizetési kötelezettség teljesítését, amelynek határideje 2 munkanap.

Ami még fontos:
 Egyeztetett időpont módosítására maximum 1 alkalommal van lehetőség, legalább 24 órával az időpont előtt.
– 24 órán belül az egyeztetett időpont lemondása, módosítása nem lehetséges, és a konzultációs díj nem jár vissza.
– Ha meghiúsul a konzultáció például azért, mert a konzultációt igénylő személy nem jelenik meg az egyeztetett időpontban, a konzultációs díj nem jár vissza.