A környezettudatosság nem luxus, hanem egy életforma. A fenntarthatóbb élet otthon kezdődik, ezért olyan dolgokkal kell magunkat körbevennünk, melyek támogatják egy zöldebb háztartás és egy tisztább jövő kialakítását. Ezek Lay Boglárka a BogBag tulajdonosának szavai, és nagyon tudok vele azonosulni.

Lay Boglárka, vagy, ahogy a vásárlói hívják BogBag Bogi, egy olyan különleges helyzetben van, hogy a BogBag márka megalapításával a hobbija egyben a hívatásává is vált. Bogi egy csupaszív leányzó, aki nem csak a szavakkal óvja a környezetét, hanem a termékei megalkotásával is. Olyan termékeket készít, melyek támogatják egy zöldebb háztartás és egy tisztább jövő kialakítását.

BogBag márka

BogBag márkajelzéssel ellátott mosható egyedi, pamut szatyrai, BogPack méhviaszos és mosható újraszalvéták, péksütis, zöldséges és frissen tartó kenyeres zsákok, egyedi névre szóló mikulászsákok, filcből készült kokárdák, illatosított textil szaloncukrok mind-mind egytől egyig minősített pamutból, kiváló minőségben készülnek.  

Bogi egyszemélyes vállalkozásában mindent egyedül csinál. Különös odafigyeléssel tervezi, szabja, varrja és mintázza a BogBag termékeket.

Több terméke készül újrahasznosított anyagból is, ilyenek a  maradék tüllből készült színes hálós baggyk, a régi függönyből készült upcy zsákok. A cipőszsákok pedig molinóból vagy strandzászlóból készülnek.

Elsőként készített kelesztőkendőt, melynek használatát mindenkinek kötelezővé tenném. A BogBag kelesztőkendő nem csak praktikus, hanem a tészta kelesztését tisztán teszi sokkal gyorsabbá. Nem ragad bele a tészta a kelés végén, így a ragacsos tésztát sem kell dörzsölgetni a folyó víz alatt a mosogatóban a kendőről.

Bogi szakértelmével segít neked abban, hogy a háztartásodban kevesebb szemét keletkezzen, és hogy a lehető legtöbb dolgot tudd újrahasznosítani.  

Elérhetőségek

Takarítás és Szelektálás Akadémiája

Magyarország első és egyetlen, otthonok takarítására és szelektálásra specializálódott tudástára, ahol megtalálod azt a módszert, aminek az elsajátítása után te is kevés időráfordítással tudod az otthonod tisztaságát és rendezettségét kialakítani és hosszabb távon élvezni.

Legyen hozzáférésed a tudástár teljes egészéhez, légy tagja az Akadémia VIP Telegram csoportjának, kérdezz bármenyit bármikor. Legyél Te is Akadémia tag, legyen neked hosszabb távon tiszta és rendezett otthonod a lehető legkevesebb időráfordítással!