Iratkozz fel a leveleimre!

Hétről hétre újabb háztartásvezetési praktikát, ötleteket küldök neked, és egyszercsak azt veszed észre, hogy több időt töltesz a gyermekeddel, a családoddal, és kevesebbet a háztartási feladatok elvégzésével. Miért? Mert megtanulsz automatizálni, kiszervezni, és másképp gondolkodni…

További infók és részletek a Léna-levelekben érkeznek!

Léna levelei

A leveleket azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni, és a lehető legtöbb dolgot kiszervezni, átszervezni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben egy 2.000 Forint engedményre szóló utalványt is megtalász, melyet az oldalon található webáruházban tudsz beváltani.   

Iratkozz fel a leveleimre, és rendeld meg a Rend egy kattintásra webáruház fizikai termékeit 2.000 Forint kedvezménnyel.

.

Mit nyersz még?

A leveleim által belekóstolhatsz az automatizált, modern háztartás eszenciáiba, azonnal alkalmazható tippekkel és módszerekkel gazdagodsz!


Rendszeres időközönként gyakorlatias, stresszmentesítő háztartási tippekkel jelentkezem.


Iratkozz fel, majd hamarosan megkapod az első Léna levelet, melyben az utalványt is megtalálod.


Már több ezren vagyunk, Te miért maradnál ki? 😊