Léna levelei

Szia! Oberling Léna vagyok, Magyarország első háztartásvezetési specialistája.

Modern háztartásvezetést tanítok úgy, hogy elővettem nagyanyáink jól bevált praktikáit, jól leporoltam őket, megfűszereztem ezeket a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összegyúrtam ezeket a hozzávalókat, és végül ezen az oldalon és a leveleimben átadom neked a gyakorlatban is megvalósítható megoldásokat.

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben megtalálod azt a letölthető e-bookot, melynek a segítségével nem kell a háztartásod adta terheket egyedül a válladon hordanod.  

A napi és heti rutinok letölthető e-bookot ajándékba küldöm a feliratkozás után. Ebben a könyvben a rutin tervezés mellett számtalan olyan tervezőtáblát is megtalálsz, ami segítségedre lesz a zökkenőmentes háztartásod kialakításában. 

Iratkozz fel a leveleimre, és máris tiéd a “A napi és heti rutin” e-book ajándékba. 

.

Mit nyersz még?

A leveleim által belekóstolhatsz az automatizált, modern háztartás eszenciáiba, azonnal alkalmazható tippekkel és módszerekkel gazdagodsz!


Rendszeres időközönként gyakorlatias, stresszmentesítő háztartási tippekkel jelentkezem.


Iratkozz fel, majd hamarosan megkapod az első Léna levelet, melyben a letölthető e-bookot is megtalálod.


Már több ezren vagyunk, Te miért maradnál ki? 😊