Nagytakarítás kihívás

Bemutatkozik a Léna Products termékcsalád

Tisztítószerek

A Léna Products tisztítószerei a takarítói tapasztalataim által lettek összeállítva és megalkotva. Mert nem mindegy, hogy egy ablaktalan fürdőszobát köhögési rohamok nélkül tudunk vízkőmentesíteni, vagy gázálarccal felszerelkezve talpig harci páncélt kell felhúznunk. 

A Léna Products tisztítószerek szagtalanul és kesztyű nélkül produkálnak hosszan tartó tökéletes eredményt. 

Fából készült termékek

A Léna Products fából készült termékei a férjem keze által kelnek életre. Újrahasznosított fával dolgozik, ami azt jelenti, hogy a filmekhez használt fa díszleteit használja fel a termékekhez. Ezeknek a filmes díszleteknek az égetőben érne véget az életük, de így a Léna Products termékeiben tovább élnek.  Mindegyik fa Léna Products termék gondosan megtervezett, egyedi, kézzel készített, és környezet- és egészségbarát páccal vannak bevonva. Ezekről a termékekről bővebben a gombra kattintva tudsz olvasni. 

Takarítókendők

A Léna Products takarítókendők a több éves takarítói tapasztalatom által lettek megalkotva. Vagyis nem egy takarítókendő a sok közül, hanem A TAKARÍTÓKENDŐ, ami nem hagy csíkot, aminek a nedszívőképessége tökéletes, aminek a fogása kellemes, és nem ráz ki tőle a hideg, és ami nélkülözhetetlen egy háztartásból. A Léna Products takarítókendők nem csak takarításhoz használhatóak, hanem mindenféle törlésre, legyen az száraz vagy nedves.

Modern háztartásvezetést tanítok úgy, hogy előveszem nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit, ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Bővebben rólam, ide kattintva tudsz olvasni. 

Napi és heti rutintervező e-book ajándékba

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben a rutintervező e-book letöltő linkjét megtalálod.

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

.