Léna Products tisztítószer

A tisztítószereim nem csodát ígérnek, hanem pillanatok alatt kivitelezhető, hosszan tartó eredményt biztosítanak.

Valódi tisztaság prémium minőségben.

Vízkőoldó

Zsíroldó

Általános felülettisztító

Üveg- és ablaktisztító

Lefolyótisztító

Pont elég Léna Products tisztítószercsomag

Putzstein univerzális tisztítószer

Hűtő és mikro fertőtlenítő és tisztítószer

Léna Products vízkőoldó

A vízkő az egyik legnagyobb ellenségünk a takarításnál. Lesben áll a vécében, a fürdőszobában, a konyhai felületeken, aztán támad és lecsap. A Léna Products vízkőoldó ezeket a támadásokat megakadályozza, pillanatok alatt eltűnteti és hosszú ideig távol tartja a felületekről a vízkővet. Hatékonyságát te is alá tudod támasztani már az első használat után.

Léna Products zsíroldó

A sütő, a páraelszívó és egyéb zsíros elemeket tartalmazó helyek, berendezések takarítása nem épp a kedvenc elfoglaltságunk. Nem csak azért, mert sok időnket veszi el, hanem azért is, mert a legtöb zsíroldónak nagyon kellemetlen és szúrós szaga van. A Léna Products zsíroldóval pillanatok alatt tisztává tudod varázsolni a zsíros felületeket, ráadásul mindezt kellemetlen, szúrós szag nélkül. Próbáld ki! Az élmény garantált!

Léna Products általános felülettisztító

Az emberek többsége a takarítást a portalanítással kezdi. Ez általában abból áll, hogy egy takarítókendővel áttöröljük az otthonunkban található tárgyakat. Azonba a portörlés után azt tapasztaljuk, hogy a letörölt por száll minden felé, és végül a már letisztított felületeken landol. A Léna Products általános felülettisztító olyan hatóanyagokkal van felvértezve, melyekkel a letakarított felület hosszabb ideig marad pormentes. Valódi tisztaságélmény prémium minőségben.

Léna Products általános üveg- és ablaktisztító

Az ablakpucolás még sosem volt ilyen egyszerű: a Léna Products ablak- és üvegfelület tisztító abszolút csíkmentesen, alaposan és gyorsan tisztítja az ablakokat és az egyéb üvegfelületeket. A tisztító eltávolítja a szennyeződéseket, a port és a zsírlerakódásokat, valamint gondoskodik a ragyogó és csíkmentes üvegfelületről.

Léna Products lefolyótisztító

Ha egy vendég, netán egy családtag úgy csukja be maga után az ajtót, hogy bizonyos kellemetlen szagokat érez, akkor ez nagyban meghatározza az illető tudatalatti érzékelését, amelyben szerepet kap a szaglás is. Tehát ha „csatornaszag” vagyis büdi van otthon, akkor az nagyban rontja a közérzetünket, és koszosnak érezzük a lakást. Ennek elkerülése érdekében érdemes heti rendszerességgel a lefolyókat tisztítani. Ezt a Léna Products lefolyótisztító tökéletesen és a szagtalanul elvégzi.

Léna Products tisztítószercsomag

Ebben a vírusokkal teli világban megteszünk mindent, hogy környezetünket alaposan tisztán tudjuk tartani, viszont a rohanó életmódunk mellett nem mindig tudunk odafigyeleni arra is, hogy a tisztítószereinkkel ne mérgezzük magunkat. A bevásárlások alkalmával leveszünk valamit a polcról, ami azt ígéri, hogy pikkpakk eltünteti a vízkövet, a zsíros foltokat, az ujjlenyomatokat, és takarítás közben szembesülünk azzal, hogy bizony annyira fojtó szaguk van némelyik tisztítószernek, hogy képtelenség vele dolgozni, tisztaságot teremteni.

A Léna Products tisztítószerek használata mellett valódi tisztaságot tudsz teremteni fuldokolás nélkül. 

Putzstein

A Putzstein egy olyan univerzális tisztítópaszta, mely szagtalanul, irritáció mentesen és kímélően tisztítja a felületeket úgy, hogy a hagyományos és agresszív tisztítószereket teljesen ki tudjuk hagyni a takarítási folyamatokból. Az otthonunk felületeinek 90% takarítható vele.

Hűtő és mikro fertőtlenítő és tisztítószer

mely higiénikus és alapos tisztaságot biztosít a hűtőszekrényben, a mikrohullámú sütőben, hűtőtáskában, munkafelületeken stb. Élelmiszerek tárolására használatos felületek tisztítására bio-alkohol segítségével tökéletesen használható. Az enyhe vagy erős szagokat semlegesíti. A hűtőszekrény és fagyasztó enyhe eljegesedett felületeinek takarítására is kíválóan használható.