Lógj ki a sorból! Legyen megtalálható a TE terméked, szolgáltatásod, szálláshelyed is a Tisztaság Piacterén!

Bemutatkozás

A számok

Csomagok és Árak

A Rend egy kattintásra oldal 2018 januárjában született meg. A célom egy olyan plattform létrehozása volt, ahol a tisztaságra és rendezettségre vágyó emberek mindent egy helyen megtalálnak ahhoz, hogy tiszta és rendezett otthonuk, valóban tiszta vendégélményt nyújtó vendégházuk legyen. Mindegy, hogy hasznos információ, tanács, ötlet, könyv, kiszervezés, szolgáltató vagy termék, ezen az oldalon egy helyen megtalálható legyen. Egy olyan közösséget szerettem volna létrehozni, ahol az információk mellett tapasztalatot is cserélhetnek egymással. Ezt sikerült legjobb tudásom szerint megvalósítani, a weboldal piacvezetővé vált.

Szia! Léna vagyok,

takarítás és szelektálás szakértő, a KOSZradír takarítási módszer megalkotója, tisztaságkritikus

Több, mint 15 éves németországi takarítói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy Magyarország tisztaságkultúráját magasabb polcra igyekszem tenni, és ezzel párhuzamosan minden energiámat annak szentelem, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak. Így született meg a Rend egy kattintásra oldal gondolata, ami mára már valósággá vált.

A Rend egy kattintásra ma már Magyarországon egy olyan piacvezető platform, ahol az emberek a takarítással és a szelektálással kapcsolatban mindent megtalálnak egy helyen ahhoz, hogy tiszta és rendezett otthonuk, valóban tiszta vendégélményt okozó vendégházuk legyen.

A Rend egy kattintásra egy márka, egy közösség, egy érzés, egy szelet kreativitás, egy szelet „kilogók a sorból” feeling, egy szelet tökéletességgel párosítva…

Amikor elkezdtem vállalkozni, még nagyon naivan álltam a népszerűsítés dolgaihoz. Azt gondoltam, hogy egy Facebook hirdetést összerakni nem nagy kunszt, és az eredményhez elég egy sok követővel rendelkező “híres ember”, esetleg néhány szép és ütős kép, hiszen mások is így csinálják. Sőt!

A vállalkozásom első időszakában még azt vallottam, hogy nem kell a reklám, nem kell az együttműködés, mert anélkül is népszerűvé lehet válni.

Vállalkozóként mindenki belefut ebbe a tévhitbe, aztán lassan ráébredünk, hogy egy eredményes Facebook hirdetést mégsem könnyű dolog összedobni, a „híres emberek” sem olyan eredményesek, mint ahogy azt mi gondolnánk, és a jól működő együttműködések aranyat érnek.

Te is kipróbáltad őket ugye? Elégedett voltál az eredményekkel? Te is hasonló gondolatokkal hadakoztál, netán hadakozol? Azt kaptad a „híres embertől” amit vártál? Minden esetben? Tedd a szívedre a kezed, és őszintén válaszolj magadnak.

Egy-egy ilyen „mások is így csinálják” kampány után az eredményeket nézve a munkád, időd, energiád és a pénzed egyenes arányban állt a végeredménnyel, az általad elvártakkal?

A mai online térben és zajban kitűnni és feltűnni nem könnyű. Nem könnyű, de nem is lehetetlen. Csak jól kell választani együttműködő partnert.

Miért érdemes a tisztaság piacterén jelen lenni, hirdetni?

Személyre, vállalkozásra, termékre szabott, életszagú, hiteles de mégis márkahű megjelenési lehetőség.

Egyedülállóan célzott, hatékony elérést biztosítot a háztartásokat vezető nők célcsoportja felé a piactéren való jelenlét.

Szemléletmódommal az átlagosnál tudatosabb, változásra, változtatásra nyitottabb réteget érek el.

E-mail: hello@rendegykattintasra.hu

Web: www.rendegykattintasra.hu

 Telefon: 70-670-1826

 Rend egy kattintásra Bt.

7500. Nagyatád – Aradi utca 12/A