Lógj KI A SORBÓL! LEGYél megtalálható A TISZTASÁG PIACTERÉN, mint A Takarító.

Szolgáltatás

Takarító vagyok

Szálláshely

Kapcsolat

apróbetűs rész

🔸 A térképen való megjelenítése egy pöttyöt jelent, ami alatt megjelenik a neved, a szolgáltatásod és az a link, ami a szolgáltatásod bemutatásához viszi el az érdeklődőt.

🔸 Rövid bemutatkozás kb. 200 karaktert jelent, ami megfelel egy rövid leírásnak a saját weboldaladon. Ezt a leírást te biztosítod a piactéren való megjelenéshez. Mi „csak” feltesszük.

🔸 A szolgáltatás rövid bemutatkozásához a csatolt képet te biztosítod. Mérete 400×600 képpont legyen.

🔸 A hírlevélben való kiküldés azt jelenti, hogy havonta egyszer a feliratkozók részére levelet küldünk a Piactéren újonan megjelenő szolgáltatásokról. Ezt a levelet mi készítjük el.

🔸 A havi előfizetői csomag megújuló havi előfizetést jelent. Vagyis mindaddig, amíg le nem mondod az előfizetésedet, a Tisztaság Piacterén jelen lesz a szolgáltatásod. Ha lemondod az előfizetésedet, akkor inaktivvá tesszük az adataidat, a tartalmaidat (kivéve PR cikk) mindaddig, míg meg nem újítod az előfizetésedet, vagy nem azok törlését. Az előfizetésedet nyomon tudod követni, és le is tudod mondani bármikor a fiókodban. Az adataid törlését a hello@rendegykattintasra.hu e-mailre írva tudod kérni.

🔸 Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj? A Tisztaság Piacterén való megjelenés pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

🔸 Másfajta együttműködést szeretnél? Akkor írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre és megbeszéljük.

📌📌 Fontos! A megrendelés kiegyenlítése után, 24 órán belül (hétfőtől-péntekig) felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben, hogy minden adatot pontosítani tudjunk. Az adatok beérkezése után 48 órán belül felkerül a szolgáltatásod a tisztaság piacterére.

E-mail: hello@rendegykattintasra.hu

Web: www.rendegykattintasra.hu

 Telefon: 70-670-1826

 Rend egy kattintásra Bt.

7500. Nagyatád – Aradi utca 12/A