TŰNJ KI A SORBÓL!

LEGYEN FENN A TE TERMÉKED, ÉS SZOLGÁLTATÁSOD IS A TISZTASÁG PIACTERÉN!

Termék

Szolgáltatás

Takarító vagyok

Vendégház

Kapcsolat

Minták a különböző csomagokhoz

apróbetűs rész

🔸 Termék megjelenítése rövid leírással 5 mondatot jelent, ami megfelel egy rövid termékleírásnak a saját webshopod termékkartonján. Ezt a leírást te biztosítod a piactéren való megjelenéshez. Mi „csak” feltesszük.

🔸 A termékleíráshoz csatolt képet te biztosítod. Mérete 400×600 képpont legyen.

🔸 A Facebook csoportban való havi egyszeri promótálás a te feladatod. Vagyis neked kell megírnod a posztot. Mi „csak” engedélyezzük a poszt kimenetelét, és utána megosztjuk a Facebook fő oldalunkon és az Instagramon.

🔸 A hírlevélben való kiküldés azt jelenti, hogy havonta egyszer a feliratkozók részére levelet küldünk a Piactéren újonan megjelenő termékekről vagy/és szolgáltatásokról. Ezt a levelet mi készítjük el.

🔸 Előrehozott megjelenést minden hónapban kétszer végzünk.

🔸 Hosszabb termékleírás a rövid leíráson felül még 500 karaktert jelent.

🔸 Cégbemutató PR cikk kb 1000-1500 karakteres. A megírása a te feladatod. A szöveget word-ben kérjük. A cikkhez csatolt fotók mérete 600×400 képpontos legyen. A PR cikk megosztás a mi feladatunk.

🔸 A hirdetési csomagok megújuló havi előfizetést jelentenek. Vagyis mindaddig, amíg le nem mondod az előfizetésedet, a Tisztaság Piacterén jelen lesz a terméked, a szolgáltatásod. Ha lemondod az előfizetésedet, akkor inaktivvá tesszük az adataidat, a tartalmaidat mindaddig, míg meg nem újítod az előfizetésedet, vagy nem azok törlését. Az előfizetésedet nyomon tudok követni, illetve meg tudod változtatni, nagyobb csomagra tudsz váltani a fiókodban. Az adataid törlését a hello@rendegykattintasra.hu e-mailre írva tudod kérni.

🔸 Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj? A Tisztaság Piacterén való megjelenés pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

🔸 Másfajta együttműködést szeretnél? Akkor írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre és megbeszéljük.

E-mail: hello@rendegykattintasra.hu

Web: www.rendegykattintasra.hu

 Telefon: 70-670-1826

 Rend egy kattintásra Bt.

7500. Nagyatád – Aradi utca 12/A