Lógj KI A SORBÓL! LEGYEN megtalálható A te szálláshelyed is a Tisztaság piacterén, mint valóban tiszta szálláshely!

Szolgáltatás

Takarító vagyok

Szálláshely

Kapcsolat

A fent található csomagokon kívül, szálláshely tulajdonosként, még egyéb lehetőségeid is vannak a velem való közös munkára. Kattints arra szolgáltatásra, amelyik érdekel, és informálódja a részletekről.

Valóban tiszta szálláshely tanúsítvány

Konzultáció

Takarító képzés szálláshelyre szabottan

apróbetűs rész

🔸 A szálláshely megjelenítése rövid leírással 5 mondatot jelent, ami megfelel egy rövid leírásnak a saját weboldaladon. Ezt a leírást te biztosítod a piactéren való megjelenéshez. Mi „csak” feltesszük.

🔸 A rövid bemutatkozásához a csatolt képet te biztosítod. Mérete 400×600 képpont legyen.

🔸 A Facebook csoportban való promótálás a te feladatod. Vagyis neked kell megírnod a posztot. Mi „csak” engedélyezzük a poszt kimenetelét, és utána megosztjuk a Facebook fő oldalunkon és az Instagramon.

🔸 A hírlevélben való kiküldés azt jelenti, hogy havonta egyszer a feliratkozók részére levelet küldünk a Piactéren újonan megjelenő szálláshelyekről. Ezt a levelet mi készítjük el.

🔸 Havonta kétszer azt jelenti, hogy mindaddig, míg az előfizetésed aktív, minden hónapban kétszer lehetőséged nyílik a fent leírt dolgokra, amennyiben élni szeretnél vele.

🔸 PR cikk szövegét te írod meg, és a hozzá passzoló képeket te biztosítod.

🔸 PR cikk az egy év lejárta után is fenn marad a rendegykattintasra.hu blogján a megfelelő kategóriában, ezért egy életre szóló befektetést jelent.

🔸 Az előfizető csomag megújuló havi előfizetést jelent. Vagyis mindaddig, amíg le nem mondod az előfizetésedet, a Tisztaság Piacterén jelen lesz a szálláshelyed. Ha lemondod az előfizetésedet, akkor inaktivvá tesszük az adataidat, a tartalmaidat (kivéve PR cikk) mindaddig, míg meg nem újítod az előfizetésedet, vagy nem azok törlését. Az előfizetésedet nyomon tudok követni, illetve meg tudod változtatni, nagyobb csomagra tudsz váltani a fiókodban. Az adataid törlését a hello@rendegykattintasra.hu e-mailre írva tudod kérni.

🔸 Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj? A Tisztaság Piacterén való megjelenés pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

🔸 Valóban tiszta tanúsítványról ide kattintva tudsz bővebben informálódni.

🔸 Másfajta együttműködést szeretnél? Akkor írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre és megbeszéljük.

E-mail: hello@rendegykattintasra.hu

Web: www.rendegykattintasra.hu

 Telefon: 70-670-1826

 Rend egy kattintásra Bt.

7500. Nagyatád – Aradi utca 12/A