Eddig tudsz a kihíváshoz csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nyári szelektálás kihívás

PROGRAM, mellyel az otthonodban lévő felesleges dolgok számát csökkenteni tudod.

MÓDSZER, mellyel megtanulhatod a rendszeres szelektálás rutinját.

KÖZÖSSÉG, ahol ítéletmentesen mondhatod ki, hogy gyűjtögető vagy.

Nálatok is hasonló a helyzet?

Már semmi sem fér a szekrényekbe, szelektálnom kellene. No majd jövőhéten. Elérkezett a jövőhét… Na, ma biztosan nekiállok egy fiók kipakolásának, de előtte még el kell intéznem egy telefont, még válaszolnom kell a Facebookon pár ismerősnek, ja és még a főzés is rám vár. Hoppá! Most jutott eszembe, hogy még be is kell vásárolnom. A csudába, ma sem értem oda a fiókhoz! Hm…nem gond….majd holnap….

De az a holnap csak nem akar eljönni. 

Ismerős szituáció? Netán veled is el előfordult már? Úgy érzed, hogy te is a halogatók csoportját erősíted? Mindig van, ami fontosabb (-nak tűnik), mint az a fránya szelektálás?

Mi történik a nyári szelektálás kihívás alatt?

21 napon keresztül közösen szelektálunk az otthonodban.

Jelentősen tudod csökkenteni a felesleges dolgok számát.

Megismerkedsz a “tyúklépés is nagyobb lépés, mintha egyhelyben toporognál” gondolatment gyakorlatban való eredményes alkalmazásával.

Elsajátítod a rendszeres szelektálás rutinját.

Megérted, hogy miért kell a szelektálás mellett belső takarítást is végezni.

A szekrényeid és az otthonod egy része ismét levegőhöz jut.

Betekintést kapsz a tudatos vásárlás titkaiba.

Egy ítéletmentes közösség tagja lehetsz, ahol mindenki ugyanazzal a mumussal küzd.

A családtagjaid megkérdezik, hogy nem-e kaptál napszúrást.

Neked való ez a kihívás, ha

már nem tudod becsukni a szekrényeid ajtaját.

Pató Pál Úr szindrómával küzdesz: ejj ráérünk arra még.

úgy érzed, hogy a gyűjtögetés az életed részévé válik vagy vált.

költözés előtt állsz, és rengeteg felesleges cuccod van.

átlátható, rendszerezett szekrényekbelsőket szeretnél.

a halogatást, egy téged szolgáló szokással felül akarod írni.

mindennek meg lenne a helye, és rögtön megtalálnál mindent.

vendéghívogató, barátságos otthonra vágysz.

kihívás lebonyolítása

év háztartásvezetési gyakorlat

része, részlete az otthonodnak

perc naponta maximum

A kihívásban résztvevők véleménye

A mai projekt a középső lányom könyvesszekrényének rendbe tétele volt. Együtt csináltuk vele és az ovisommal. Mindketten élvezték, és elégedettek voltak, voltunk az eredménnyel. A mai nap extra hozadéka, hogy – gondolom – látva a mi tevékenykedésünket, a szomszéd szobában a kamasz lányom magától elkezdett pakolni, rendet rakni – Léna módszerrel. Szóvel ez tényleg ragadós.

Kardos Anikó

hordozási tanácsadó, 3 gyermek édesanyja

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Kissné Csilla

Gilice panzió és étterem tulajdonosa

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban látom a háztartásomat és a takarítást. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam a háztartásvezetésben. Így a szelektálás is immár a szokásommá vált.

Szabóné Dajka Edit

gazdasági vezető

Miért velem szelektálj közösen?

39 olyan kihívást szerveztem már meg, aminek a végén a résztvevők otthonaiban lévő felesleges cuccok száma jelentősen csökkent.

11x költöztem és a költözések általában 2-3 napon belül simán lezajlottak, nem voltak költöztetni való felesleges dolgaink, így gondolhatod, hogy a szelektálás szokása nálam már rutinná vált.

Azt vallom, hogy egy szelektálás csak akkor tud eredményes lenni, ha vele párhuzamosan a belső takarítást is elkezdjük. Ez pedig a rosszul működő szokásaink felülírást, a nem minket szolgáló hozott mintáink lecserélést jelenti. Ebben a belső takarításban segítségedre tud lenni ez a kihívás, hiszen a 21 nap alatt ott leszek veled, és biztos kezekkel vezetlek azon az úton, melynek végén egy kacatoktól mentesített otthon vár rád.

Kezdhetjük?

Gyakori kérdések

Férfi vagyok. Csatlakozhatok én is?

Természetesen. Az általam szervezett kihívásokhoz bárki csatlakozhat nemtől, kortól vagy bármi mástól függetlenül.

Nem vagyok fent a Facebookon. Így is érdemes a kihívásban részt vennem?

Igen. A kihívás feladatait levélben kapod meg. Mindegyik levél tartalmaz egy részletes útmutatót, egy hanganyagot, és a szelektálással kapcsolatos tudásanyagot. Így a kihívás alatt küldött leveleim által ezt a szelektálást tökéletesen végig tudod csinálni Facebook nélkül is. Az igaz, hogy a kihívásban résztvevőknek van lehetőségük egy zárt Facebook csoporthoz csatlakozni, de ez csak egy opció. 

És ha még sem tetszik a kihívás?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal dolgozom a kihívásaim tematikáján, előfordulhat, hogy csatlakozás után jössz rá, hogy ez mégsem neked való, netán nem nyeri el a tetszésedet. Ebben az esetben azt javaslom, hogy maradj velünk a kihívás végig, mert a csatlakozási díjat nem tudom neked visszatéríteni. Ha bizonytalan vagy, akkor először ismerd meg a munkámat más felületeimen is, és csak utána dönts. A Facebookon, Instagramon, YouTube-on is nagyon sok anyagom fent van a háztartásvezetéssel kapcsolatban, de itt a weboldalamon és a leveleimben is sok hasznos dolgot találsz. Így idővel el tudod dönteni, hogy egy-egy kihívás neked való vagy sem. 

Más időpontban is indul kihívás?

Minden hónapban indul kihívás a háztartásunk különböző területét érintve. Ha ez az időpont most nem jó neked, akkor nézz szét a többi kihívás vagy háztartásvezetés tudástára anyagiam között. A vezetett kihívás, ahol személyesen is részt veszek, minen hónapban egyszer indul, de vezetés nélküli kihíváshoz az év bármelyik napján csatlakozni tudsz.

Nem Magyarországon élek. Így tudok csatlakozni?

Igen, amennyiben rendelkezel bankkártyával vagy tudsz banki átutalást indítani.

Van még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Akkor nézz körül a gyakori kérdések oldalon, vagy írj a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre, és a igyekszem minél hamarabb válaszolni rá.