Szebben tárolni és elegánsan bevásárolni

Rendszerezz az Overbeck tárolókkal!
Tudod, miért olyan macerás a rendrakás és a lakás tisztán tartása?
Mert mindig találsz egy csomó apró izét, amiknek egyszerűen nincs helye – és egy csomó időt, és energiát pazarolsz arra, hogy ezeket szétválogasd és eltedd valahova.

Az Overbeck tárolókkal, kosarakkal és táskákkal egy csapásra megoldódik ez a gondod – lakásod csinosabbá és rendezettebbé válik, és gyerekjáték lesz fenntartani a tisztaságot!

Mire jók az Overbeck termékek?

Az Overbeck kézzel készített kosarai, szennyestartói, tárolói és táskái gyönyörű, színes alkotások, melyek segítenek rendet teremteni, és sikket csempészni az életedbe. Magyarországon még szinte ismeretlenek, de Németországban nem lelsz olyan háztartást, amelyet ne díszítenének ezek a termékek! Ez nem véletlen, hiszen a praktikumot és a szépséget ötvözik, úgy segítenek rendet tenni és rendet tartani, hogy közben dekorációként is szolgálnak.
Túl azon, hogy dolgokat tárolhatsz bennük, még számtalan módon felhasználhatod őket: én szinte minden nap új és új funkciót találok a termékeknek!
Főzéskor például nem szaladgálok a kamra és a konyha között: egy Overbeck kosárba reggel beleszedek mindent, ami az aznapi ebédhez kell, és kiteszem a konyhapultra. Így amikor nekiállok a főzésnek, már minden a kezem ügyében van – viszont addig sincs rendetlenség, a csinos kis kosárka kellemes látvány a konyhapulton.
Ha bevásárolni megyek, nem pusztítom a környezetem egyszerhasználatos nejlonzacskóval: egy Overbeck táskát akasztok a vállamra, amiben elfér minden! Mivel többféle színben kapható, ezért mindig tudok olyat felvenni, ami illik az aznapi ruhámhoz:)
Villám-rendrakáshoz: egy férj, egy fiú, egy meny és egy kisbaba mellett mindig bőven akad elpakolnivaló a lakásban. Ha váratlan vendégek jönnek, pár mozdulattal bedobok mindent az Overbeck kosarakba, tárolókba (rosszabb esetben a szennyestartóba), és máris rend van! Utólag ráérek szétválogatni őket:)
Bútorként: a nagyobb dobozokat dohányzóasztalként is lehet használni: a belsejébe és a tetejébe is pakolhatsz!
A gyerekszobában különösen nagy szolgálatot tesznek: sem neked, sem a gyerkőcnek nem kell azon törpölni, mit hova pakoljatok. Az Overbeck termékekkel több idő marad a játékra, hiszen pillanatok alatt készen lesz a rendrakás!
A takarítást is megkönnyítik, nem kell a takarítószereket keresgélni: nekem egy Overbeck tárolóban van minden, ami a napi takarításhoz kell, egyben kiveszem a szekrényből, és kezdődhet is a buli!
Öntisztító: külön szeretem az Overback-ben, hogy a tárolók szinte önmagukat is tisztán tartják: a felületükön nem tapad meg a por, piszok, és ha mégis beszennyeződnének, a zuhany alatt simán leöblítem, a napon pedig pikk-pakk megszárad.
A kisebb tárolókat kaspó helyett is használom: jól mutatnak bennük a friss, zöld növények, különösen a fűszernövények a konyhában!

Igazán mutatós, multifunkcionális darabok, ugye?

 Hol készülnek az Overbeck termékek?

Andrea Overbeck több mint 20 évvel ezelőtt, Thaiföldön szeretett bele az első, kézzel készített kosárkába – és a mai napig ott készül a termékek többsége. Orike Muth és Sandra Paradiek designerek álmodják meg a szebbnél-szebb színeket és kombinációkat, ők alkotják meg a kollekciókat, Thaiföldön (és azóta Indiában is Tajvanban is) pedig kis, családi vállalkozások készítik el a kosarakat, szennyestartókat, dobozokat. Így születnek ezek a különleges, színpompás alkotások, melyek megszépítik és megkönnyítik a háziasszonyok mindennapjait, ugyanakkor számtalan embernek adnak munkát és megélhetést.
Ezek a termékek Németországban már nagyon népszerűek, szinte nincs is háztartás, ahol ne találkozhatnál velük – most pedig már Magyarországon is lecsaphatsz rájuk! Válogass a táskák, tartók, kosarak és dobozok között és teremts rendet egy kattintással az otthonodban!
Szemezgess funkciók szerint a táskák és tárolók között, vagy gyönyörködj a szebbnél-szebb kollekciókban, amik segítenek színt és tisztaságot vinni az otthonodba!

Overbeck tárolók és táskák

.

Leveleimben sok-sok meglepetést, ajándékot és érdekes írásokat fogok neked küldeni az Overbeck termékekkel kapcsolatban.