Egy családban, egy otthonban a sok-sok teendők mellett mindig időt kell szakítanunk a pénzügyeinkre. És itt most nem arra gondolok, hogy befizetjük a csekkeket, vagy átutaljuk a számlákat. Arra gondolok, amikor úgy istenigazából tudjuk, hogy mennyi az annyi. Amikor van excel táblázatunk, van pénzügyi kimutatásunk, van pénzügyi tervünk, no meg minden, ami ahhoz kell, hogy elmondhassuk magunkról, tudatosok vagyunk pénzügyeinket illetően.

Éppen ezért a Tervezd újra! program sem maradhat pénzügyi szakértő nélkül. És hogy ki lesz az, aki a program résztvevőt segíteni fogja a tudatos pénzügyi világban? Azt mondja el ő maga!

Családi pénzügyi tanácsadó

Papszt Kriszta vagyok, pénzügyi tanácsadó, mentor, egy 30 éves, őrült magas (210 cm) fiatalember édesanyja, társ, barát, 2 energiabomba közép schnauzer gazdája. Az életemet pedagógusként képzeltem el, majd az élet dobta feladatként, 28 évvel ezelőtt belecsöppentem a bankvilágba, amelybe beleszerettem, beletanultam.  

15 év után maga mögött hagytam a fiókigazgatói pályát, újra terveztem az életemet és elindítottam a saját pénzügyi tanácsadói vállalkozásomat.

 Nem titok: kis kitérőt tettem a függetlennek mondott üzletkötői, ügynöki tanácsadói világban, de mint ahogy a bankban sem szerettem az értékesítést. Itt sem akartam eladni, pláne nem olyan biztosítási termékeket, amelyekkel nem értettem egyet. Ezért kidolgoztam a saját tanácsadói módszeremet, s mivel vallom, hogy a célokat csak tervvel lehet megvalósítani ezért létrehoztam a 6 hónapos családi kassza tervező programomat is. Ebben a programban egyéni, családi ügyfeleimmel együtt elkészítjük a céljaik elérését segítő költségvetést, és 6 hónapon át “fogom a kezüket, hogy ne térjenek le a céljaikhoz vezető útról. Nincs pénzügyi-, biztosítási termék értékesítése, csak tudás-, információ átadás és támogatás. 

Kriszta hónapról hónapra olyan tippeket és tanácsokat fog adni a Tervezd újra! program résztvevőinek, amikkel folyamatosan tudják a pénzügyi ismereteiket bővíteni. Ez mellett pedig a pénzügyi döntésekben is tudatossá válnak.

Hol találkozhatsz Krisztával? 

Természetesen a Tervezd újra! szakértői között is megtalálod. Ha még nem csatlakoztál a programhoz, akkor ide kattintva tudsz a programról bővebben informálódni, illetve természetesen csatlakozni is. Papszt Kriszta pénzügyi tanácsadó oldalait pedig itt találod:

Tervezd újra!