Mit gondolsz? Egy párkapcsolatban mikor érdemes szakemberhez fordulni? Mikor üljünk be egy párkapcsolati szakértő foteljába. Akkor, ha baj van, vagy akkor, ha minden rendben?

Erre a kérdésre sokan azt a választ adják, hogy természetesen akkor kell párkapcsolati szakemberhez fordulni, ha baj van. Pedig ez egy téves gondolatmenet. Miért? Mert orvoshoz sem feltétlenül akkor mész, ha már baj van, hanem megelőzés miatt is ellátogatsz hozzá. Ezért egy párkapcsolati szakértőhöz is azért kell néhanapján időpontot kérni, hogy megelőzzük a bajt.

A boldog párkapcsolathoz szükséges készségek tanulhatóak 

Petróczi Katalin párkapcsolati szakértő és mentor a megelőzésben és a probléma megoldásában is segíteni tud. Igyekszik a pároknak megmutatni azt, hogy a boldog párkapcsolathoz szükséges készségek tanulhatóak. Sajnos nem sokan hoznak otthonról jó mintát, és az iskolában se tanítják ezt. Honnan is tudnák, hiszen a szüleink sem láttak erre jó példákat, így nekünk sem tudták ezeket átadni.

Kati 34. éve él (ugyanabban) házasságban a férjével, és azon kevesek közé tartoznak, akiknek a szülei nem váltak el. Így aztán 160 év házasságának a tapasztalatát tudja felhasználni mások segítésekor úgy, hogy a saját életéből is merít egy jó nagy adagot.

Párkapcsolati coach, Házassági tanácsadó, Live coach képzéseket végzett, valamint mediátorként és Prepair/Enrich tanácsadóként is tovább képezte magát. Minden tanulmányát és tapasztalatát latba veti annak érdekében, hogy minél kevesebb válás legyen, és egyre több legyen a boldog házasság. Hiszen csak így tudunk a következő generációnak már jobb és követhetőbb mintát adni.

Elérhetőségek

Petróczi Katalin párkapcsolati szakértő

Petróczi Katalin párkapcsolati szakértővel a Tervezd újra! programomban is találkozhatsz, ahol kérdezni is tudsz tőle. Ha még nem csatlakoztál a programhoz, akkor ide kattintva tudsz róla bővebben informálódni, illetve természetesen csatlakozni is.

Tervezd újra!