… minden pont jó, pont elég …

Nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül, hogy a jól megszokott helyett mások által hirdetett tökéletességben élj. Hiszen minden pont jó, pont elég. Ahogy ezt a pont jó elég kollekció is hirdeti. Mazsolázgass kedved szerint…

Bögrék

Polók

Szatyrok

Rendy bögrék

Hogy jól induljon a napod. Hogy néha le tudj lassulni ebben a rohanó világban. No és hogy este a napodat is vidáman tudd zárni. Rendy, a bögre társad lesz azon az úton, ahol a cél egy stresszementes háztartás kialakítása. Te melyik Rendy bögrével bandukolsz ezen az úton? 

Rendy polók

Takarítás közben is lehetünk csinosak és elegánsak. Ráadásul még motiváltak is. Hogyan? Természetesen Rendy polókkal. Akár mosás, porszívózás, pókhálózás vagy főzés, Rendy pólóban vidám és élmény a háztartásvezetés. A polók több fazonban, méretben és színben rendelhetőek.

Rendy szatyrok

Bevásárolni tudatosan nem egyszerű. Mert sokszor a tudatosságunkat a sok „mézesmadzag” ajánlat elcsábítja és olyan dolgok is a kosarunkban landolnak, amikre semmi szükségünk nincs. A Rendy szatyrok a „mézesmadzag” jelenségre mindig felhívják a figyelmünket, ezzel támogatva a tudatosságunkat. Te melyiket viszed magaddal?