Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Fontos számodra az otthonod tisztasága és rendezettsége, a stresszmentes háztartásvezetés rutinja, de valahogy nem boldogulsz a kivitelezéssel? Könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban kivitelezhető rutinokra szeretnél szert tenni, de nem az anyóstól, anyutól, barátnőtől, szomszédtól, internetről szeretnél kérdezni, tanulni? Kattints a téged megszólító programra és nézd meg hogy hogyan tudlak támogatni a megfelelő rutinok kialakításában.

Támogató közösség

Takarítsunk közösen

Tanfolyamok

Előadások

Találkozók és a klub

Rendszeresen megrendezésre kerülnek személyes és online találkozók. Ezek időpontjairól és helyszíneiről folyamatosan friss információkat teszek fel az oldalra. 

A háztartást vezetők klubja tagjaként megismerkedhetsz egy olyan háztartásvezetési és takarítási módszerrel, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válhat minden, és ezzel párhuzamosan a belső takarítást is el tudod kezdeni. Mert mi lenne ha, minden pont jó, pont elég lenne?

Takarítsunk közösen

Kevesebb takarítással hosszabb ideig megmaradó tisztaság és rend? Hol? Bárhol! Mikor? Most!

A takarítsunk közösen programjaim mindegyike egy-egy térkép a maximalizmus és a minimalizmus közötti úton való bandukoláshoz. Vagyis kézen foglak és veled együtt haladok az otthonodban helyiségről helyiségre haladva, és közben együtt teszünk rendet a gondolataidban, a rutinjaidban és a szokásaidban.

Tanfolyamok

Önállóan szeretnéd a saját takarítási és háztartásvezetési rutinodat kialakítani? Szeretsz olvasni, és a könyvekben olvashtó tudást a magad hasznára fordítani? Akkor mazsolázgass a tanfolyamaim között.

Takarító vagy, de szeretnél A TAKARÍTÓ-vá válni? Netán takarítót szeretnél és a kiszervezés csínját-bínját szeretnéd elsajátítani? A tanfolyamaim között ezekre is megoldást találsz.

Előadások

Rendszeresen tartok országszerte kisebb és nagyobb előadásokat. Ezek időpontjai és helyszínei folyamatosan frissülnek és bővülnek. Érdemes gyakran visszatérned erre az oldalra, hogy mindig időben értesülj az új helyszínekről és időpontokról.