Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Fontos számodra az otthonod tisztasága és rendezettsége, a stresszmentes háztartásvezetés rutinja, de valahogy nem boldogulsz a kivitelezéssel? Könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban kivitelezhető rutinokra szeretnél szert tenni, de nem az anyóstól, anyutól, barátnőtől, szomszédtól, internetről szeretnél kérdezni, tanulni? Kattints a téged megszólító programra és nézd meg hogy hogyan tudlak támogatni a megfelelő rutinok kialakításában, a zökkenőmentes háztartásvezetés elsajátításában.

Magyarország ELSŐ és EGYETLEN háztartásvezetési ismeretek tanodája

Kihívások, amikkel nem egyedül kell megküzdened

Előadások, online és személyes találkozók

Háztartásvezetési ismeretek tanodája

Magyarország első és egyetlen háztartási ismeretek tanodája egy olyan tudástár, amivel mindenki kortól és nemtől függetlenül ki tudja alakítani a saját háztartásvezetési módszerét akár milyen állapotban is van az otthona. Akár kezdő, akár gyakorlott háztartásvezető vagy, a klubban minden olyan problémádra megoldást talász, amit a háztartásod produkál.

A háztartást vezetők klubja tagjaként megismerkedhetsz egy olyan háztartásvezetési és takarítási módszerrel, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válhat minden, és ezzel párhuzamosan a belső takarítást is el tudod kezdeni. Mert mi lenne ha, minden pont jó, pont elég lenne?

Kihívások

A kihívások keretin belül az otthonunk egy-egy részét tesszük rendben úgy, hogy közben a nem működő szokásokat eredményt produkáló szokásokkal írjuk felül. No és mindeközben fogom a kezed és támogatlak a háztartásvezetés rögös útján.

Előadások, online és személyes találkozók

Rendszeresen tartok országszerte kisebb és nagyobb előadásokat, online és személyes találkozókat. Ezek időpontjai és helyszínei folyamatosan frissülnek és bővülnek. Érdemes gyakran visszatérned erre az oldalra, hogy mindig időben értesülj az új helyszínekről és időpontokról.