Villa Florencia – Eger

Villa Florencia – Eger

Tisztaság Piactere

Még több szálláshely

Lépj be Eger ékszerdobozába és engedd, hogy magával ragadjon a nyugalom

Hunyd le a szemed és képzeld el, ahogy ott sétálsz a macskakővel kirakott kis utcákon, elhaladsz a kanyargó patak meder mellett, át a kis hídon. Orrodat megcsapja a közeli kávéházakból áradó frissen főzött kávé illata. A vár óriásként tornyosul előtted alig pár méterre, hol egykor hősi harcot vívtak elődjeink. Tovább sétálsz a macskaköves úton, majd megpillantasz egy régi faragott kaput. Vajon mi lehet a kapu mögött?  Akkor hirtelen eléd tárul egy madárcsicsergős, csendes udvar a történelmi belváros közepén, amit mi csak úgy hívunk: a nyugalom szigete, egy ékszerdoboz Eger szívében. Elképzelted? Ugye milyen idilli? 

Ez a hely a Villa Florencia

🚩 Weboldal: https://villaflorenciaeger.hu/

📞 Telefon: +36 20 310 3195

💌 E-mail: villaflorenciaeger@gmail.com

 

Valóban tiszta tanúsítvánnyal rendelkező szálláshely

Villa Florencia Eger szálláshely már 2020-ban elnyerte a valóban tiszta szálláshely tanúsítványt, és a mai napig ezzel méltán büszkélkedhetnek. Szimi és Isti, a tulajdonosok, mindent megtesznek azért, hogy a hozzájuk érkező vendégeket valóban tiszta vendégélményben részesítsék.

Amennyiben Eger az úticélod, és egy valóban tiszta szálláshelyen szeretnél pihenni, akkor foglalj szállást a Villa Florencia Egerben. A tisztasági élmény garantált!