Villa Toscana – Hajdúszoboszló

Villa Toscana – Hajdúszoboszló

Tisztaság Piactere

Még több szálláshely

Villa Toscana, ahol a pihenés élménnyé válik

Családunk hajdúszoboszlói gyökerekkel bír, néhány éve azonban Olaszországban, Toszkána vidékén élünk. Szinte megérkezésünk pillanatában megéreztük azt a különleges atmoszférát, amitől az élet ott sokkal könnyedebbé és nyugodtabbá, mégis tartalmasabbá válik. A mindennapi stressz helyét a harmóniára törekvés, az emberi kapcsolatok mélyebb megélésének vágya vette át.

Apartmanházunkat azzal a céllal építettük fel Hajdúszoboszlón, hogy az Olaszországban megélt, toszkán hangulatból átörökítsünk valamit idehaza is.

A Villa Toscana Olaszországból importált anyagokból épült, de nem csupán ettől autentikus hely. Apartmanházunk nemcsak egy szállás, hanem egy második otthon. Minden zegzugát belengi az a toszkán életérzés, amelytől az itt eltöltött idő nyugodttá és harmonikussá, a pihenés pedig élménnyé válik.

Fazekas Judit – tulajdonos

🚩 Weboldal: https://villa-toscana.hu/ 

📞 Telefon: +36 30 368 9314

💌 E-mail: villatoscana.hajduszoboszlo@gmail.com

Valóban tiszta tanúsítvánnyal rendelkező szálláshely

Gilice panzió -Pécs

Gilice panzió -Pécs

Tisztaság Piactere

Még több szálláshely

Kulináris kalandozások a Mecsek szívében

Pécs központjától kb. 10 km-re található Gilice Panzió & Étterem a Mecsekben, a Melegmányi-völgyben fekvő családi panzió. A szubmediterrán klíma, az erdő csendje, valamint a környék nevezetességei kínálnak lehetőséget a pihenésre vagy a tartalmas kulturális programok szervezésére.

🚩 Weboldal: https://www.gilicepanzio.hu/

📞 Telefon: +36 30 8788 378

💌 E-mail: vendegszolgalat@gilicepanzio.hu

Villa Florencia – Eger

Villa Florencia – Eger

Tisztaság Piactere

Még több szálláshely

Lépj be Eger ékszerdobozába és engedd, hogy magával ragadjon a nyugalom

Hunyd le a szemed és képzeld el, ahogy ott sétálsz a macskakővel kirakott kis utcákon, elhaladsz a kanyargó patak meder mellett, át a kis hídon. Orrodat megcsapja a közeli kávéházakból áradó frissen főzött kávé illata. A vár óriásként tornyosul előtted alig pár méterre, hol egykor hősi harcot vívtak elődjeink. Tovább sétálsz a macskaköves úton, majd megpillantasz egy régi faragott kaput. Vajon mi lehet a kapu mögött?  Akkor hirtelen eléd tárul egy madárcsicsergős, csendes udvar a történelmi belváros közepén, amit mi csak úgy hívunk: a nyugalom szigete, egy ékszerdoboz Eger szívében. Elképzelted? Ugye milyen idilli? 

Ez a hely a Villa Florencia

🚩 Weboldal: https://villaflorenciaeger.hu/

📞 Telefon: +36 20 310 3195

💌 E-mail: villaflorenciaeger@gmail.com

 

Valóban tiszta tanúsítvánnyal rendelkező szálláshely

Villa Florencia Eger szálláshely már 2020-ban elnyerte a valóban tiszta szálláshely tanúsítványt, és a mai napig ezzel méltán büszkélkedhetnek. Szimi és Isti, a tulajdonosok, mindent megtesznek azért, hogy a hozzájuk érkező vendégeket valóban tiszta vendégélményben részesítsék.

Amennyiben Eger az úticélod, és egy valóban tiszta szálláshelyen szeretnél pihenni, akkor foglalj szállást a Villa Florencia Egerben. A tisztasági élmény garantált!