MINDEN A FIZETÉSRŐL ÉS A SZÁLLÍTÁSRÓL

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

30.000 Ft alatti rendelések esetén:

Futárral történő házhoz szállítással előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel     1.990 Ft

Futárral történő házhoz szállítással utánvétes fizetéssel      2.490 Ft

GLS csomagponton előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel      1.490 Ft

GLS csomagponton utánvétes fizetéssel       1.990 Ft

30.000 Ft feletti rendelések esetén a házhoz szállítás INGYENES

 

Személyes átvétel Erdőkertesen INGYENES

Személyesen átveheted a csomagot ügyfélszolgálati irodánkban (Erdőkertes, Tó utca 1/9.) hétfőn és pénteken 9 és 16 óra között, előzetes időpontegyeztetéssel.

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ, AMIVEL SZÁMOLNOD KELL!

Csomagfeladás mindig hétfőn és csütörtökön történik. 

Ha rendelsz a Rend egy kattintásra webáruházából, akkor a csomagod a rákövetkező hétfőn vagy csütörtökön kerül összekészítésre. A kész csomagokat a futárnak mindig délután adjuk át, így az keddre vagy péntekre ott van nálad. Előfordulhat, hogy a futárszolgálat megcsúszik idővel, és ebben az esetben egy nappal később érkezik hozzád a csomag. 

Egy példa: ha hétfő reggelig leadod a rendelésedet, és azt ki is egyenlíted, akkor a csomagod nagy valószínűséggel kedden érkezik hozzád. Ha kedden adod le és egyenlíted ki a rendelésedet, akkor a csomagod pénteken lesz nálad. 

Tehát csomagfeladás hétfőn és csütörtökön történik nálunk, és más napokon nem. Így kalkulálj kérlek, mielőtt leadod a rendelésedet. 

 

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A megrendelésed ellenértékét a termék átadásánál fizetheted a futárnak, a csomag átvétele után (utánvét) vagy a rendelés folyamán előre kifizetheted bankkártyával a biztonságos Barion rendszerén keresztül, vagy az OTP-nél vezetett 11742441-21450338 bankszámlára átutalással. Személyes átvétel esetén van lehetőséged a helyszínen készpénzben is fizetni.

FUTÁRSZOLGÁLAT, CSOMAGPONT

A csomagokat a GLS  futárszolgálat viszi házhoz Neked gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.

Ha csomagpontra kéred a rendelésedet, akkor már több, mint 800 GLS Csomagpontból választhatsz. Vedd át a csomagodat a hozzád legközelebbi átvevőponton!

A futárszolgálatok online csomagkövetést biztosítanak, így követheted a csomagod útját, és értesítést kapsz a futár érkezéséról.

Általában a szállítási idő 3-4. munkanap. 

Egyes termékeknél a rendelés leadását követő 6-7. munkanapon, ha a termék a „raktáron” lévő státuszban volt, érkezik a csomagod. Ez akkor fordulhat elő, ha épp kifogyott a raktárból a termék, és még nem érkezett be az új szállítmány, vagy ha hibás szállítás miatt vissza kellett küldenünk termékeket.

Erdőkertesi személyes átvétel esetén ez csak rajtad múlik.

Csomagjainkat a GLS  futárszolgálat kollégái hétfőtől péntekig, reggel 8 és délután 5 óra között szállítja házhoz. Ha nem tudod otthon várni a csomagot, akkor érdemes oda kérned a csomagot, ahol napközben tartózkodsz (pl. munkahely) vagy praktikus lehet a GLS csomagpontra kérni, így akkor mész be érte az általad kiválasztott csomagpontra, amikor neked megfelel.