Minden a fizetési és szállítási lehetőségekről

Szállítási költségek

GLS futárral történő házhoz szállítással előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel  –  2290 Ft

GLS csomagponton előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel  –  1790 Ft

MPL postai szállítás háztól házig – 1990 Forint

MPL postai szállítás posta csomagautomatába – 990 Forint

MPL postai szállítás MOL csomagpontra – 990 Forint

MPL postai szállítás COOP csomagpontra – 990 Forint

MPL postai szállítás postán maradandó – 990 Forint

Személyes átvétel Erdőkertesen INGYENES

Személyesen átveheted a csomagot ügyfélszolgálati irodánkban (Erdőkertes, Tó utca 1/9.) hétfőn és pénteken 10 és 16 óra között, előzetes időpontegyeztetéssel.

Szállítási idő, amivel számolnod kell!

Csomagfeladás mindig kedden és csütörtökön történik.

Ha rendelsz a Rend egy kattintásra webáruházából, akkor a csomagod a rákövetkező kedden vagy csütörtökön kerül összekészítésre. A kész csomagokat a futárnak mindig délután adjuk át, vagy visszük a postára, így az szerdán vagy pénteken ott van nálad. Előfordulhat, hogy a futárszolgálat megcsúszik idővel, és ebben az esetben egy nappal később érkezik hozzád a csomag.

Egy példa: ha hétfő reggelig leadod a rendelésedet, és azt ki is egyenlíted, akkor a csomagod nagy valószínűséggel szerdán érkezik hozzád. Ha szerdán adod le és egyenlíted ki a rendelésedet, akkor a csomagod pénteken lesz nálad.

Tehát csomagfeladás kedden és csütörtökön történik nálunk, és más napokon nem. Így kalkulálj kérlek, mielőtt leadod a rendelésedet.

 

Fizetéssel kapcsolatos információk

A megrendelésed ellenértékét előre kifizetheted bankkártyával a biztonságos Barion rendszerén keresztül, vagy az OTP-nél vezetett 11742441-21450338 bankszámlára átutalással. Személyes átvétel esetén van lehetőséged a helyszínen (Erdőkertesen) készpénzben is fizetni.

Futárszolgálat, csomagpont

A csomagokat a GLS  futárszolgálat és a MPL viszi házhoz Neked gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.

Ha csomagpontra kéred a rendelésedet, akkor már több, mint 800 GLS Csomagpontból választhatsz. Vedd át a csomagodat a hozzád legközelebbi átvevőponton!

A futárszolgálatok online csomagkövetést biztosítanak, így követheted a csomagod útját, és értesítést kapsz a futár érkezéséról.

Általában a szállítási idő 3-4. munkanap.

Amennyiben a megrendelésedet postaládába kérem verzióval kérted, úgy a postás (nem futár) a csomagodat a postaládába fogja betenni, mindeféle kopogás, csengetés vagy aláírás kérése nélkül. Ezekre a csomagokra nem tudok szállítási garanciát vállalni.

Erdőkertesi személyes átvétel esetén ez csak rajtad múlik. A megrendelésed kiegyenlítése után hívni foglak az általad megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy időpontot, hogy mikor tudsz eljönni Erdőkertesre, mikor tudod átvenni a megrendelésedet.

Csomagjainkat a GLS és az MPL futárszolgálat kollégái hétfőtől péntekig, reggel 8 és délután 5 óra között szállítja házhoz. Ha nem tudod otthon várni a csomagot, akkor érdemes oda kérned a csomagot, ahol napközben tartózkodsz (pl. munkahely) vagy praktikus lehet a csomagpont valamelyikére kérni, így akkor mész be érte az általad kiválasztott csomagpontra, amikor neked megfelel.