MINDEN A FIZETÉSRŐL ÉS A SZÁLLÍTÁSRÓL

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

20.000 Ft alatti rendelések esetén:

Futárral történő házhozszállítással előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel     1.290 Ft

Futárral történő házhozszállítással utánvétes fizetéssel      1.590 Ft

GLS csomagponton előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel      990 Ft

GLS csomagponton utánvétes fizetéssel       1.390 Ft

20.000 Ft feletti rendelések esetén a házhoz szállítás INGYENES

 

Személyes átvétel Erdőkertesen INGYENES

Személyesen átveheted a csomagot ügyfélszolgálati irodánkban (Erdőkertes, Tó utca 1/9.) hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között.

 

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A megrendelésed ellenértékét a termék átadásánál fizetheted a futárnak, a csomag átvétele után (utánvét) vagy a rendelés folyamán előre kifizetheted bankkártyával a biztonságos Barion rendszerén keresztül, vagy az OTP-nél vezetett 11742441-21450338 bankszámlára átutalással. Személyes átvétel esetén van lehetőséged a helyszínen készpénzben is fizetni.

FUTÁRSZOLGÁLAT, CSOMAGPONT

 A csomagokat a GLS vagy DPD futár viszi házhoz Neked gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.

Ha csomagpontra kéred a rendelésedet, akkor már több, mint 800 GLS Csomagpontból választhatsz. Vedd át a csomagodat a hozzád legközelebbi átvevőponton!

A futárszolgálatok online csomagkövetést biztosítanak, így követheted a csomagod útját, és értesítést kapsz a futár érkezéséról.

A rendelés leadását követő 2. munkanapon, ha a termék a „raktáron” lévő státuszban volt.  Erdőkertesi személyes átvétel esetén ez csak rajtad múlik.

Csomagjainkat a GLS és a DPD futárszolgálat kollégái hétfőtől péntekig, reggel 8 és délután 5 óra között szállítja házhoz. Ha nem tudod otthon várni a csomagot, akkor érdemes oda kérned a csomagot, ahol napközben tartózkodsz (pl. munkahely) vagy praktikus lehet a GLS csomagpontra kérni, így akkor mész be érte az általad kiválasztott csomagpontra, amikor neked megfelel.