Minden a fizetési és szállítási lehetőségekről

Szállítási költségek

GLS futárral történő házhoz szállítással előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel  –  2290 Ft

GLS csomagponton előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel  –  1790 Ft

Postai szállítással postai kézbesítő által postaládába dobva: 1490 Ft

Személyes átvétel Erdőkertesen INGYENES

Személyesen átveheted a csomagot ügyfélszolgálati irodánkban (Erdőkertes, Tó utca 1/9.) hétfőn és pénteken 10 és 16 óra között, előzetes időpontegyeztetéssel.

Szállítási idő, amivel számolnod kell!

Csomagfeladás mindig hétfőn és csütörtökön történik.

Ha rendelsz a Rend egy kattintásra webáruházából, akkor a csomagod a rákövetkező hétfőn vagy csütörtökön kerül összekészítésre. A kész csomagokat a futárnak mindig délután adjuk át, vagy visszük a postára, így az keddre vagy péntekre ott van nálad. Előfordulhat, hogy a futárszolgálat megcsúszik idővel, és ebben az esetben egy nappal később érkezik hozzád a csomag.

Egy példa: ha hétfő reggelig leadod a rendelésedet, és azt ki is egyenlíted, akkor a csomagod nagy valószínűséggel kedden érkezik hozzád. Ha kedden adod le és egyenlíted ki a rendelésedet, akkor a csomagod pénteken lesz nálad.

Tehát csomagfeladás hétfőn és csütörtökön történik nálunk, és más napokon nem. Így kalkulálj kérlek, mielőtt leadod a rendelésedet.

 

Fizetéssel kapcsolatos információk

A megrendelésed ellenértékét előre kifizetheted bankkártyával a biztonságos Barion rendszerén keresztül, vagy az OTP-nél vezetett 11742441-21450338 bankszámlára átutalással. Személyes átvétel esetén van lehetőséged a helyszínen (Erdőkertesen) készpénzben is fizetni.

Futárszolgálat, csomagpont

A csomagokat a GLS  futárszolgálat viszi házhoz Neked gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.

Ha csomagpontra kéred a rendelésedet, akkor már több, mint 800 GLS Csomagpontból választhatsz. Vedd át a csomagodat a hozzád legközelebbi átvevőponton!

A futárszolgálatok online csomagkövetést biztosítanak, így követheted a csomagod útját, és értesítést kapsz a futár érkezéséról.

Általában a szállítási idő 3-4. munkanap.

Egyes termékeknél a rendelés leadását követő 6-7. munkanapon, ha a termék a „raktáron” lévő státuszban volt, érkezik a csomagod. Ez akkor fordulhat elő, ha épp kifogyott a raktárból a termék, és még nem érkezett be az új szállítmány, vagy ha hibás szállítás miatt vissza kellett küldenünk termékeket.

Erdőkertesi személyes átvétel esetén ez csak rajtad múlik.

Csomagjainkat a GLS  futárszolgálat kollégái hétfőtől péntekig, reggel 8 és délután 5 óra között szállítja házhoz. Ha nem tudod otthon várni a csomagot, akkor érdemes oda kérned a csomagot, ahol napközben tartózkodsz (pl. munkahely) vagy praktikus lehet a GLS csomagpontra kérni, így akkor mész be érte az általad kiválasztott csomagpontra, amikor neked megfelel.