Kitakarítani az elhanyagolt helyiségeket, rendet teremteni a káoszos szekrényekben, megválni azoktól a tárgyaktól, melyekre már valóban nincs szükségünk, felér egy önismereti utazással.

Már semmi sem fér a szekrényekbe, szelektálnom kellene. No majd jövőhéten. Elérkezett a jövőhét… Na, ma biztosan nekiállok egy fiók kipakolásának, de előtte még el kell intéznem egy telefont, még válaszolnom kell a Facebookon pár ismerősnek, ja és még a főzés is rám vár. Hoppá! Most jutott eszembe, hogy még be is kell vásárolnom. A csudába, ma sem értem oda a fiókhoz! Hm…nem gond….majd holnap…. De az a holnap csak nem akar eljönni.

A szelektálás tudománya nem jön velünk a születésünk pillantában. Azt tanulni kell, el kell sajátítani a hozzátartozó gondolkodásmódot és a szelektálás művészévé kell válnunk. Ebben a folyamatban leszek a társad, ha te is szeretnéd. Hogyan? Nézz körül nálam és hagyd, hogy megszólítson az a módszer, amire most szükséged van és kattints a képre a részletekért.

Kihívások

Könyvek

Olvasnivaló

Inspiráció

Konzultáció

Segítek!

Szelektálási kihívások,

PROGRAM, mellyel az otthonodban lévő felesleges dolgok számát jelentős mennyiségben csökkenteni tudod.

MÓDSZER, mellyel megtanulhatod a rendszeres szelektálás rutinját.

KÖZÖSSÉG, ahol ítéletmentesen mondhatod ki, hogy gyűjtögető vagy, és segítséget szeretnél.

Könyvek,

melyekben közérthető nyelven, gyakorlati példákkal megspékelve, lépésről-lépésre végigvezetlek a szelektálási rutin bevezetésének folyamatán úgy, hogy közben a saját rutinodat és szelektálási szokásaidat el tudod kezdeni az igényeidhez mérten és alakítva. 

Olvasnivaló

Olyan dolgokat veszünk, amikre nincs szükségünk, mindezt azért, hogy lenyűgözzünk olyan embereket, akiket amúgy nem is kedvelünk. Mert a birtoklási vágy olyan hatalmat ébreszt bennünk, ami által értékesebbnek, jobbnak, szebbnek érezzük magunkat. De ez csak egy pillanatnyi állapot, ami amilyen gyorsan jön, úgy tovább is illan. 

Napi inspiráció és motiváció

Indítsd a napodat egy klassz hanganyaggal, amely azon túl, hogy motivál és megváltoztatja a szelektáláshoz fűzödő viszonyodat, még gyakorlati eszközöket is ad. Hallgasd meg egyszerűen a napi inspirációt a mobilodon, és figyeld, ahogy napról napra formálódik a valóságod. A A hanganyagok által olyan szemlélet- és gondolkodásmóddal leszel gazdagabb, mellyel meg tudod változtatni az otthonodhoz fűzött viszonyodat.

Konzultáció

Elakadtál? Kérdésed van? Netán az otthonodra szabottan szeretnél segítséget kérni a takarítási és szelektálási rutinod kialakításában? Akkor a személyes tanácsadás a megoldás számodra. Válassz a konultációs lehetőségek közül!

Segítek!

Rengeteg a felesleges cucc az otthonodban? Káosz a köbön állapot jellemzi a lakásodat? Tudod, hogy változtanod kell, de nincs erőd hozzá? Vagyis szelektálni szeretnél, de nem tudod hogy hol és hogyan kezdj neki, de tudod, hogy egyedül nem menne? Kattints a gombra, és segítek.

Vélemények azoktól, akik már velem együtt szelektálnak

Kissné Csilla

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Luka Katalin

Itt nem az a társaság van, akik odamondanak egymásnak és fröcsögnek, hanem csendben végzik a dolgukat és hallgatnak téged. Én pl minden feltett kérdésedet, felvetésedet megtárgyalom magamban, de nem öntöm ki az online térbe. De az dolgozik ott belül. Az a fél éve (akkor csatlakoztam) elültetett kis mag csírázik, érlelődik bennem, pedig akkor szégyenkezve ismertem magamra…”

Kardos Anikó

A mai projekt a középső lányom könyvesszekrényének rendbe tétele volt. Együtt csináltuk vele és az ovisommal. Mindketten élvezték, és elégedettek voltak, voltunk az eredménnyel. A mai nap extra hozadéka, hogy – gondolom – látva a mi tevékenykedésünket, a szomszéd szobában a kamasz lányom magától elkezdett pakolni, rendet rakni – Léna módszerrel. Szóvel ez tényleg ragadós.

Jakab Gyöngyi

Léna kedves! Csak azért írok, hogy méltassam a munkádat! Annyira okos, összeszedett, tényleg szívvel-lélekkel, alapossággal, empátiával, megértéssel és odaadással végzed a munkádat! Emelem kalapom a perfekt, kitartó, áldozatos és igen hasznos munkád iránt. Ugyan mi még építési területen élünk, mégis követlek, mert olvasmányos, hasznos és szeretetteli az általad megosztott tartalmak. Jó Téged még csak olvasni is, és raktározom a segítő feladataidat. További kitartó, lelkes, sikeres munkát Neked!

Szegedi-Hock Hajnalka

Rám már 3. napja egy szépséges konyha kacsint reggelente. El sem hiszem. Sosem volt ekkora rend. A nagy pult szinte kéri a lomot, de most üres már napok óta. Szóval nagy a boldogság. Ez a program nekem terápia most. 

Senger Mariann

Csak gratulálni szeretnék a szelektálás kihívás anyagához! a bevezető anyagot a fürdőben hallgattam, talán kicsit idősödő fürdőjátékok között, amikkel már nem játszanak, de emlékeztet arra az időszakra, amikor játszottak… Na jó, a penészeseket mindig kidobáltam, de akkor is, talált, süllyedt. Nagyon jól sikerült összeállítani a témákat, a “hasznos részt”, a részletes útmutatót (fogd meg, nézd meg, döntsd el, tedd oda, stb), egy kis lelki hátteret jó arányban. Nem mondom, hogy mindent sikerült megcsinálnom, sőt meghallgatnom sem, de szeretném bepótolni szeptemberben, és nagyon jól előjöttek a mumus témák, és egy kicsit az is, hogy miért lett mumus egyik-másik.

Még csak ismerkedsz a világommal?

Ez teljesen rendben van. Ebben az esetben ajánlom, hogy iratkozz fel a leveleimre, és ismerjük meg egymást jobban. A leveleim által belekóstolhatsz a könnyű, gyors de még is eredményes takarítás eszenciáiba, a szelektálás művészetébe. Azonnal alkalmazható tippekkel és módszerekkel gazdagodsz! Rendszeres levélolvasóként hamarosan nálad is rend lesz kívül és belül is.

Már több ezren vagyunk! Te miért maradnál ki?

.