Szerzői jogi védelem

Ezen weboldal, valamit a weboldalhoz kapcsolódó közösségi média oldalak, csoportok tartalma Oberling Magdolna Léna (továbbiakban: Szerző) szerzői jogvédelme alatt állnak. A „tyúklépés” takarítási és szelektálási módszer szerepel az önkéntes műnyilvántartási rendszerben (www.sztnh.gov.hu). Minden jog fenntartva.

A weboldalon és a közösségi oldalakon, csoportokban közzétett információk, beleértve az összes képfájlt, adatot, grafikát és szöveget, szerzői jogi védelem, szellemi tulajdon védelme alatt állnak.

A weboldal és közösségi oldalak, csoportok tartalmát tilos sokszorosítani, lemásolni, áthelyezni, közzétenni, terjeszteni, tárolni vagy más weboldalra vagy dokumentumba helyezni a Szerző előzetes írásos engedélye nélkül.

A weboldal egyes részei tartalmazhatnak képeket, melyek szerzői jogai azok szolgáltatóit illetik.

Amennyiben a weboldalon, közösségi média oldalakon és csoportokban szereplő bármilyen saját (szöveg, kép, ábra) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a Szerző másolt oldalanként 20.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, grafika, ábra átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.

Szia! Oberling Léna tisztaságkritikus és a takarítási és szelektálási folyamatok szakértője vagyok. A több évtizedes takarítási tapasztalatom alapján kidolgozott „tyúklépés” módszeremmel segítek neked, hogy tiszta és felesleges dolgok nélküli otthonod legyen a lehető legkevesebb időráfordítással.  A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni

Rendre Fel!