Szia! Örülök, hogy itt vagy. Ezek szerint neked is olyan fontos a tisztaság, mint nekem. Azt nem ígérhetem meg, hogy helyetted kitakarítok vagy rendet teremtek. De azt biztosan állíthatom, hogy könnyebbé, egyszererűbbé és gyorsabbá teszem számodra ezt a takarítási mizériát az általam nyújtott tudásanyagokkal, programokkal, kihívásokkal és azzal a klubtagsággal, ahol nem ciki kimondani azt, hogy nem szeretsz takarítani.

Klub, ahol tabuk nélkül beszélgetünk

Konzultáció, személyes tanácsadás

Takarítók oktatása, mentorálása

Takarítsunk közösen

Dolgozzunk együtt a vállalkozásunkon

Előadások, kerekasztal beszélgetések

KLUB

Egy közösség, ahol nem ciki kimondani azt, hogy nem szeretsz takarítani, de akkor sem köveznek meg, ha tisztaságmániás vagy. Egy közösség, ahol tabuk nélkül beszélünk a női szerepkörökről, a hozott rossz vagy jó mintákról, és arról, hogy milyen jó lett volna, ha a női egyenjogúság mellé plusz időt is kiharcoltak volna nekünk a női elődeink. No és persze az eredményesen működő takarítási rutinra is kitérünk

KONZULTÁCIÓ, SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Ha “csak” egy kérdésed van, ha személyre szabott tanácsot szeretnél bármilyen takarítással kapcsolatos kérdésben, ha kiszervezéssel kapcsolatos problémád van, vagy “csupán csak” beszélgetni akarsz az otthonod tisztaságával kapcsolatos elakadásaidról, akkor a konzultációt ajánlom megoldásként első lépésként

TAKARÍTÓK OKTATÁSA, MENTORÁLÁSA

A takarítói szférában ma Magyarországon nagyon nehéz kitűnni, minőségi ügyfelekkel dolgozni és megbecsülést szerezni. Nehéz, de nem lehetetlen. Mit kell érte tenni? Ki kell tűnni a többi takarító, a többi takarító csapat között. Ezt meg tudod tenni egy jól felépített vállalkozói és takarítási módszer stratégiával, referenciákkal és a social media felületeken való profi jelenléttel.

TAKARÍTSUNK KÖZÖSEN

A Takarítsunk együtt! kihívásaim abban segítenek neked, hogy kevesebbet kelljen az otthonodban takarítani, viszont ennek ellenére a tisztaság hosszabb távon megmarad. A kihívásokat bárki bármikor el tudja kezdeni. Gondold át, hogy melyik helyiséget szeretnéd kitakarítani, válaszd ki hozzá a megfelelő kihívást, és takarítsunk együtt! Az eredmény garantált, bár az biztos, hogy dolgoznod kell érte. 

DOLGOZZUNK EGYÜTT A VÁLLALKOZÁSUNKON!

Takarítással kapcsolatos termékek, szolgáltatások bemutatása/népszerűsítése. Szolgáltatókkal való interjú készítés, a szolgáltatás bemutatásával együtt. Új termékek bevezetése? Megújulás? Új szolgáltatások bevezetése? Követőim körében népszerűsítem a terméked, szolgáltatásod újdonságait, értékeit, egyediségeit.

ELŐADÁSOK, BESZÉLGETÉSEK

Kattints a gombra, és nézd meg, hogy legközelebb hol tudsz velem találkozni. Ha pedig szeretnél meghívni egy előadás megtartásárá, vagy netán meginvitálnál egy kerekasztal megbeszélésre, akkor is kattints a gombra, mert az ezzel kapcsolatos részleteket ott találod. 

Szia! Oberling Léna tisztaság nagykövet vagyok. Kidolgoztam egy olyan módszert, aminek az elsajátítása után könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod, ezért több időt tudsz azzal tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. Röviden összefoglalva a módszerem által kevesebb takarítással is valódi tisztaságélményben lesz részed az otthonodban. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni. 

Tisztaságra Fel!