Tedd rendbe az otthonodat, hogy rend legyen az életedben!

Takarítás kívül-belül

női klub

ahol gondozzuk az otthonodat, ápoljuk a lelkedet

Szeretettel köszöntelek Magyarország egyetlen olyan női közösségében, ahol mindent megtalálsz, amire egy tiszta és rendezett otthonhoz a mai világban szükséged lehet fizikai és lelki síkon.

Úgy érzed, hogy minden fejtetőre állt körülötted, káosz a köbön az otthonod és az életed is? Nem tudod, hogy hogyan és hol kezdj hozzá a rendteremtésnek, a káoszmentesítésnek?

A Takarítás kívül-belül női klub mindenben megoldást nyújt számodra.

100+ exkluzív videós és írott tartalom

A klub tagjaként hozzáférhetsz az összes, hetente frissülő anyaghoz, ami segít kilábalni a káoszból, kihozni a legtöbbet magadból és az otthonodból.

Válogatott szakértői csapat

A legjobb szakértőket hívtam meg a klubba, akik támogatnak minden életterületre kiterjedően – akár a külső, akár a belső takarítás a cél.

200+ fős, támogató női közösség

Egy kivételesen motiváló közösség részévé válhatsz, ahol a közös programok és élmények garantálják az összetartozást. Gyere, legyél te is részese!

A klubhoz való csatlakozással egy olyan széleskörű tudásbázist, kurzusokat, szakértőket és egy összetartó női közösséget állíthatsz magad mellé társul a káoszból kivezető úton, melynek végén megtalálod önmagadat és azt a tiszta és rendezett otthont, amire mindig is vágytál.

Kulcsot kapsz az önmagadhoz való visszataláláshoz, az otthonod állapotának megváltoztatásához, és a téged nem szolgáló nézőpontjaid kiszelektálásához. De nem hagylak cserben akkor sem, ha töltődésről, egészségről, netán szórakozásról van szó. Hiszen már biztosan tudod: ahogy bent, úgy kint!

Nézd meg a videót, hogy megtudd, pontosan miről szól a Takarítás kívül-belül női klub.

Oberling Léna

takarítási és szelektálási folyamatok szakértője

 

Valljuk be őszintén: Nincs könnyű dolgod.

Tudom, hogy te is azon vagy, hogy

💦 gondos anya,

💦 odaadó feleség,

💦 tökéletes háztartást vezető nő,

💦 megértő barát,

💦 alkalmazkodó gyerek, aki már felnőtt,

💦 vagy akár mindent (is) elvégző munkatárs legyél

– és mindez lehetőleg egyszerre.

Minden szerepedben jól akarsz teljesíteni, ezért ezerrel hajtasz a nap 24 órájában.

Amíg egy szép napon rá nem döbbensz, hogy menet közben elfelejtetted élvezni az életedet, elfelejtettél örülni az otthonodnak, a családodnak.

Ülsz az otthonodban, az életedben lévő káosz kellős közepén…

és csak arra tudsz gondolni, hogy

💧 hányszor adtad már fel idő előtt,

💧 hányszor nem sikerült minden tökéletesen,

💧 hányszor hallottad, hogy neked ez úgy sem megy,

💧 milyen sokat várnak el tőled mások,

💧 és mennyi mindenre kellene még ezen kívül is időt szakítanod.

Mindig is érezted, hogy lehetne ezt másképp csinálni?

Régebb óta ott mocorog benned az érzés, hogy nem akarsz az otthonod rabszolgájává válni, nem akarsz másoknak megfelelni, hanem egy olyan elvárás- és nyugodt otthont, életet szeretnél magadénak tudni, ami az épp aktuális életszakaszodhoz igazodik, ami téged szolgál, amit te irányítasz? A környezeted ufónak néz amiatt, hogy te teljesen másképp akarod csinálni?

Neked sem a legkedveltebb tevékenységeid között szerepel a portörlés, vízkőmentesítés, porszívózás, konyha takarítás, netán az ablakpucolás? Szeretsz főzni, de nem akarsz órákat robotolni a konyhában? A mosógép állandóan megy, de a foltok ragaszkodnak egy-egy ruhához?  Tudod, hogy az otthonod ontja az elvégzendő feladatok sokaságát, de nem akarsz a háztartásod rabszolgájává válni? Szeretnéd könnyedén vezetni a háztartásodat, rendszeres rutinokat alakítanál ki úgy, hogy közben élni is tudod az életed, de nem az anyukádtól és nem az anyósodtól kérnél tanácsot?

Megértem, hogy milyen az,  

amikor megjelenik a káosz az életedben, az otthonodban, és minden fejetetejére áll körülötted. Azt is tudom, hogy a mániákat és a rossz szokásokat nem könnyű elengedni. Engem a tisztaságmániám csúcsán ért a döbbent, hogy máshogy is élhetek, mint addig éltem, és elvárások nélkül is vezethetek háztartást. Szeretném, hogy sokak számára egyértelmű legyen, hogy ebből az ördögi körből ki lehet lépni, mindig lehet irányt változtatni.

Egy hosszabb távon káoszmentes életet, tiszta és kacatmentes otthont kétféle módon tudsz kialakítani:

  • takarítónőt fogadsz,
  • vagy felgyűröd az ingujjadat, és kialakítod a rutinjaidat.

Akármelyik megoldást válsztod, első lépésként káoszmentesítened kell, és ehhez minden segítséget és támogatást megtalálsz a Takarítás kívül-belül női klubban.

Mindaddig nehéz lesz bármin is változtatni, amíg nem olyan emberek vesznek körbe, akik ítélkezés és elvárások helyett, elfogadnak és támogatnak.

A Takarítás kívül-belül női klub tudástárában megtalálod az összes gyakorlati eszközt, melyre szükséged lehet az eredményes káoszmentesítéshez, a klubhoz való csatlakozással pedig egy elvárásoktól és ítélkezéstől mentes támogató közösség tagja lehetsz. Megismerkedhetsz a „tyúklépés” káoszmentesítő módszerrel, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válhat az otthonodban a rend és a tisztaság kialakítása és megtartása, és ezzel párhuzamosan az élted és önmagad belső takarítást is el tudod kezdeni.  

Hogyan? Vannak életszakaszok, amiket meg kell ismerni és tudomásul kell venni. És vannak olyan rejtett képességeid, amiket elő kell csalogatnod, előtérbe kell helyezned. Ebben fogok neked segíteni. Nem kell hozzá semmilyen képesítés, hidd el!

Könnyen megvalósítható rendet és tisztaságot szeretnél az otthonodban hosszabb távon, de elakadtál a megvalósítással? Káoszmentes életet és otthont szeretnél magadénak tudni?

A klubban a helyed, ha …

csak magam vagyok – első önálló életszakaszodat éled

Párkapcsolatban élek életszakaszodat éled

Anyuka leszek/lettem életszakaszodat éled

Kisgyermekes életszakaszodat éled

Kamaszt nevelek életszakaszodat éled

Üres a ház életszakaszodat éled

 de a klub akkor is megoldást nyújt számodra, ha …

elköltöztél a szülői házból, de nincsenek eredményt produkáló takarítási, szelektálási rutinjaid.

a megfelelési kényszered már nem boldogít, és szeretnéd ezt a szokásodat kidobni az ablakon.

halogató vagy és már Pató Pál Úr nyomdokaiba léptél. Változtatnál ezen, de nem tudod, hogyan tudnád a halogatást legyőzni.

a maximalizmus vagy minimalizmus jellemzi a napjaidat, és ezzel már a családtagjaidat kikészítetted.

tudod, hogy káoszmentesítésre van szükséged az otthonodban és az életedben is, de érzed, egyedül nem fog sikerülni.

kiszerveznéd a takarítást, keresed a számodra megfelelő takarítót, de nem tudod, hogy hogyan és hol találod meg.

két kisgyerek csimpaszkodik a nyakadban, az otthonod közepén ott csücsül Káosz Úr, te pedig az idegbajjal küzdesz.

nincs kitől kérdezned, az interneten is csak „neszesemmifogdmegjól” tanácsokra bukkantál.

tömve vannak a szekrényeid, de nehezen engedsz el dolgokat, hiszen hátha jó lesz az majd valamire nézőponttal élsz.

nem tudod, hogy az épp aktuális életszakaszodban milyen rutin lenne eredményes és kivitelezhető.

Most azt gondolod, igen, ez kell nekem…

…de eszedbe jut, hogy már milyen sokszor próbáltad, és nem sikerült.

Megértelek. Sőt… Nekem is ez lenne az első gondolatom!

Én is voltam ott, ahol most te jársz.

Oberling Léna káoszmentesítő tisztaságkritikus vagyok, a Takarítás kívül-belül női klub alapítója

💠 Néhány évtizede még én is állandóan csúcsra járattam a megfelelési kényszeremet és maximalizmusomat. Lelkifurdalásom volt, ha nem sikerült mindent tökéletesen csinálnom.

💠 Aztán külföldre költözésem után rájöttem, hogy elsősorban magamról kell gondoskodnom, magamban kell káoszmentesítenem ahhoz, hogy másokat és magamat is boldoggá tegyem. Rengeteg időt töltöttem tanulással, önfejlesztéssel, próbáltam különböző módszerek szerint megtalálni a békés, kiegyensúlyozott élet nyitját és a könnyedén tisztán tartható otthon titkát.

💠 Takarítócég tulajdonosként rengeteg otthonban jártam, sok életutat és életszakaszt megismertem, betekintést kaptam különbőző otthonok adottságaiba, rájöttem a minimalizmus és a maximalizmus előnyeire és hátrányaira. Rádöbbentem, hogy mindenki keresi a kiutat abból a káoszból, ami az életében és az otthonában is rendszeresen megjelenik.

💠 Végül rájöttem, hogy először magunkban kell káoszmentesítést végezni, és utána már ezt az otthonunkban is könnyedén meg tudjuk tenni. Minden életterületünknek és életszakaszunknak meg kell adni a tiszteletet és figyelmet. Ezt tudatosítottam magamban, és elkezdtem olyan szemléletmóddal élni és a háztartásomat vezetni, mely valójában egy aranyközépút a maximalizmus és minimalizmus között.

💠 Kidolgoztam a „tyúklépés” káoszmentesítő módszert, majd létrehoztam a Takarítás kívül-belül női klubot, hogy minél több nőnek átadhassam azt a szemléletmódot, ami nekem is segített megtalálni az aranyközéputat a maximalizmus és a minimalizmus között.

Mostanra sikerült elengednem a megfelelési kényszeremet, minimális takarítással kézben tartom az otthonom állapotát, az időmet, a családomat, a vállalkozásomat, az egészségemet – és szinte minden napomat örömmel és káoszmentesen élem meg.

A „tyúklépés” káoszmentesítő módszer átadásával pedig már közel 1.000 nőnek segítettem megvalósítani ugyanezt az életében, az otthonában.

Mert akármilyen hihetetlenül is hangzik…

bizony te is lehetsz mindig mosolygós, kiegyensúlyozott nő.

lehetsz olyan ember, akinek a társaságát még te magad is élvezed.

lehet olyan otthonod, ahol mindenki szeret élni, ahova mindenki szívesen bekopogtat.

megtanulhatsz nemet mondani.

felülírhatod a hozott mintáidat, szokásaidat, amik gátolnak abban, hogy megvalósítsd az álmaidat.

lelkifurdalás nélkül is időt szánhatsz magadra és a saját szükségleteidre. 

az otthonod állapota napról napra jobbá, szebbé, káoszmentesebbé válhat.

viselheted könnyedén az életed kihívásait, az otthond adta feladatok sokaságát, mert már nem problémaként, hanem lehetőségként tekintesz rájuk.

Mit nyújt neked a Takarítás kívül-belül női klub?

#1

Hozzáférsz a Rend egy kattintásra tudástárhoz.

Rutin kialakítást elősegítő kurzusok, káoszmentesítő kihívások, extra tartalmú írásaim, letölthető e-bookok, több, mint 100 részes gondolatformáló podcast gyűjtemény. Ez mind rád vár a tudástárban.

A klub zárt felületén elérhető tudásanyaggal saját tempódba tudsz haladni önállóan, de még is úgy érzed, hogy fogom a kezed és ott vagyok veled.

#2

Megsokszorozhatod az idődet

Hatékony szervezési megoldásokat és időmenedzsmentet tanulhatsz, amik segítségével jobban oszthatod be a napjaidat, az elvégzendő feladatokat és megtanulsz kis lépésekkel haladva hosszútávú célokban gondolkodni.

#3

Tartós eredményt produkáló rutinokat tudsz kialakítani

Káoszmentesítő, szelektálási és takarítási rutin, menűtervezés, mosási kisokos, kiszervezési útmutató. Ezek mind-mind egy-egy kurzust jelentenek. Több, mint 10 olyan kurzus elérhető már a tudástár felületén, amivel olyan rutinokat tudsz kialakítani, melyek a saját és az otthonod igényeire van szabva az életszakaszodat figyelembe véve.

#4

Kacat- és káoszmentesíteni tudsz pár napon belül a kihívásokkal

Tartós eredményt produkáló rutinokat csak kacat- és káoszmentes otthonban lehet kialakítani. Ha ez az állapot most nem áll fenn, nem gond. Csinálj meg egy kihívást és máris közelebb kerülsz a tiszta és rendezett otthon kialakításához.

#5

Új nézőpontokat és gondolatokat hallhatsz és sajátíthatsz el

Ahhoz, hogy változás induljon el körülötted, először neked kell változnod. Ehhez új nézőpontokra, szokásokra és gondolatokra van szükség. Ahogy te változol, úgy fog változni minden és mindenki körülötted.

#6

Káoszmentesítő traccsparti kéthetente online

Minden alkalommal egy-egy aktuális kérdés témáját beszéljük meg. Tapasztalatot cserélünk és értékes mentori tippeket adok a haladásodhoz. A klub szakértőivel pedig egy-egy témáról beszélgetünk tabuk nélkül.

#7

Megtapasztalod a közösség és a támogatás erejét

A Takarítás kívül-belül klub tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol személyesen állok rendelkezésedre és állandó kérdezési lehetőséget biztosítok.

#8

3 havonta személyes találkozók: Kikapcsolodom

Együtt élünk át szellemben, lélekben feltöltő élményeket, mint a teaházi találkozók, színházi előadások, vacsorák vagy VIP-mozi.
A Kikapcsolodom programokat személyesen én szervezem, és bárki csatlakozhat – önköltségesen.

#9

Azonnali kedvezmények kizárólag klubtagoknak

A partnerprogrami kedvezmények mindig emlékeztetnek arra, hogy egy igazán exkluzív közösség tagja vagy. Kedvezményesen vásárolhatsz és vehetsz igénybe szolgáltatásokat, online és offline egyaránt.

Kedvezményt nyújtó partnerek
  • hamarosan…

Akik már káoszmentesítettek…

“Ma már heti egyszer takarítok már csak. De volt idő, amikor hónapokig nem tudtam takarítani, mert káosz uralta az otthonomat. Hála Lénának, hogy elérhetővé tette ezt a kurzust, ma már a profi takarítási rutinommal mindez a múltté.”

Kissné Csilla

étterem és panzió tulajdonos

“Anyukám sajnos nem volt a helyzet magaslatán az otthonunk tisztaságával kapcsolatban. Amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy én másképp szeretném csinálni. És akkor a neten belebotlottam Léna módszerébe. Azóta ő tanácsait követem, és így az otthonom élhetően tiszta.”

Kovács Ramóna

3 gyerekes anyuka, vállalkozónő

“Azt gondolná az ember lánya, hogy idősebb korában nem tudnak neki újat mutatni. Pedig de! Nekem Léna olyan tanácsokat adott a mentorálás által, ami az „üres ház” életszakaszomban hatalmas segítség volt a káoszon való felülkerekedésemben. Mindenkinek ajánlom a kurzus elvégzését, Léna mentorálását, ha egy kicsit is megcsúszott az otthona ápolásában.

Szabó Béláné

nyugdíjas pedagógus

A klub szakértői, akikre számíthatsz

A szakértői csapat folyamtosan bővül…

Oberling Léna

Takarítási és szelektálási folyamatok szakértője 

Takarítás kívül-belül női klub alapítója

Káoszmentesítő az otthonodban

Tisztaságkritikus a vendéglátóhelyeken

Író

„A több évtizedes takarítási tapasztalatom alapján kidolgozott „tyúklépés” módszeremmel segítek neked, hogy káoszmentes, tiszta és felesleges dolgok nélküli otthonod legyen a lehető legkevesebb időráfordítással.

Nincsenek módszerek, melyek mindenkinél és minden otthonban egyformán működnek. A „tyúklépés” módszernek az a lényege, hogy elfogadja: minden otthon teljesen egyedi és mindenki más szempontokat tart szem előtt. Ezért a megoldások is személyre, otthonokra és életszakaszokra szabottak.

Alakítsd ki a saját módszeredet, amelyik a te otthonodban működik. Nem döcög, nem akadozik, és nem hátráltat. Hanem téged szolgál és az otthonodat állandóan káoszmentesen tartja.”

Petróczi Katalin

házasságmentő 

Réti Éva

Újrahasznosító Akadémia

Zaláné Csőrsz Eszter

Havi egy főzés

Hogyan garantálom, hogy elérd a célod a Klubban?

Nulladik lépésként egy minitanfolyamon megmutatom:

  • hogyan érdemes haladnod a tudástárban,
  • hogyan igazodj el az oldalon,
  • és tesztelheted: önállóan vagy mentorálás kíséretében tudod kihozni magadból és az otthonodból a legtöbbet Klubtagként.  

Takarítási és szelektálási folyamatok szakértőjeként, tisztaságkritikusként, takarítócég tulajdonosként, virtuális mentorként közel 10 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezem az otthonok és a gondolatok káoszmentesítésében, nőki szerepkörök helyretételében, kapcsolattartásban, közösségépítésben.

Válogatott szakértői csapat segíti utadat a KLUBban, hasznos tartalmaikkal, kurzusaikkal, videós és írásos anyagaikkal, minden női életterületre kiterjedően – akár a külső, akár a belső fejlődésed a cél.

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül. Ahol a csapattól folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé. Ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást, a motivációt és a kitartást.

A Takarítás kívül-belül női klub egy szemléletmód változtató segítő program – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem a Magyarországon. Az otthonodat és a lelkedet káoszmentesítheted vele: a „tyúklépés” módszer az otthonod, a lelked és a gondolataid rendbetételével és összhangolásával működik.

Ismerd meg a Klubtagok véleményét

Az alapoktól, egyénileg segít felépíteni a háziasszonyt (és azért nem a háztartást, mert amit adsz az annál sokkal több!). Olyan tudást ad, ami nélkülözhetetlen egy nő életében, mindegy milyen szakaszát éli az életének.

Klubtag már 1 éve

Segítettél meglátni, hogy apró lépésekre bontva képes vagyok rendet teremteni magam körül, még lehetetlennek tűnő helyzetből indulva is.

Klubtag már fél éve

Segít átlátni a környezetünk rendbetételét, ami által magunkat is rendbe tehetjük. Szóval sokkal több ez az egész klub, mint szelektálás és takarítás, hiszen komoly belső munka is.

Klubtag már két éve

Üzenetek Neked a Klubtagoktól

Ha motivációra, strukturált tudásanyag van szükséged, elakadás esetén biztatásra vagy segítségre vágysz, nagyon jó szívvel ajánlom Lénát.

Klubtag már 1 éve

A legjobb helyen jársz. Élj a lehetőséggel! „

Klubtag már fél éve

Mindenképp megéri kipróbálni, mert sokkal több szelektálásnál és takarításnál. Ahogy kívül rendet teszel, belül is helyre kerülnek a dolgok.

Klubtag már két éve

Foglaljuk össze, mi jár a Takarítás kívül-belül női klub tagságodhoz!

Legyünk őszinték egymással.

Mit kapsz 6.990 Ft-ért egy hónapban?

💧 Egy csodaszép felsőt, ami már amúgy a harmincadik a szekrényedben, és sosem fogsz hordani, mert az első alkalommal rájöttél, hogy szúr az anyaga belülről?

💧 Egy jó könyvet, amit sosem olvasol el?

💧 Egy minőségi plédet a kanapédra, ami állandóan a földön landol?

💧 A közepes virágcsokrot, mely a lakásod dísze 4 napig és utána a kukában landol?

💧 Egy újabb táskát a már meglévő tizedik mellé, ami ugyanúgy a szekrényben fog porosodni, mint az összes többi, mert csak egyet használsz, a kedvencet?

Maradandó eredményt produkál bármelyik? Kifizeted és pár nap múlva már el is felejted.

Mennyi pénzt elköltesz felesleges dolgokra, melyeknek igazából nincs különösebb hatása az életedre. Arra pedig sokszor sajnálod kiadni, ami megváltoztathatna mindent…

Pedig életed legjobb befektetései azok a dolgok, amelyektől több leszel, amiktől az önbizalmad az égig szárnyal, melyek által magabiztosan tudsz minden akadályt átugrani.

Kukkants be a klubba!

Nézd meg, hogy mi mindent találsz benne!

Ne feledd: évente csak háromszor nyitom meg a KLUB kapuit!

 

Az első kapunyitás most van, és január 15.-ig tudsz csatlakozni. Másodszor április 1.-én egy hétre, majd augusztus 21.-én nyílik ki a klub kapuja szeptember 16.-ig. Évente háromszor nyílik lehetőséged arra, hogy te is klubtaggá válj Magyarország egyetlen olyan női klubjában, ahol nem csak takarítunk, hanem a lelkünket is gondozzuk.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Klub válogatott szakértői csapatával együtt egy olyan közeget igyekeztünk és igyekszünk a mai napig is biztosítani a Klubtagok számára, ahol mindenki meg tudja tapasztalni a változtatás szuper erejét és azt, hogy ha bizonyos dolgokon változtat, akkor az elakadásaira nem problémaként, hanem fejlődési lehetőségként tud hozzáálni.

Szeretném, hogy te teljes erőbedobással koncentrálhass a kurzusokra, kihívásokra, online Traccspartikra, a személyes eseményekre, és arra, hogy az életedben és az otthonodban is alkalmazni tudd, amit megtanultál.

Épp ezért a Takarítás kívül-belül női Klub kapuit évente csak háromszor nyitom ki az új csatlakozók számára.
Ha ezt a lehetőséget elmulasztod, legalább négy hónapot várnod kell, hogy közénk tartozz.

A tagságodat bármikor lemondhatod, ha nem tetszik, amit kapsz.

Nem kell kockázatot vállalnod, nincs minimális idő, melyet el kell töltened a KLUBban.

De jó, ha tudod, hogy a KLUB jelenlegi tagjai között a fele már három éve velem van – mert itt készen kapod a megoldási lehetőségeket a problémáidra.

Vajon elég bátor vagy, hogy végre tegyél is valamit magadért és az otthonodért?

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a Takarítás kívül-belül női Klub tagsága?

Havonta 6.990 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak.

Hogyan tudok csatlakozni az Absolutely Woman Clubhoz?

Válaszd ki a neked tetsző előfizetési időszakot, majd kattints az ajánlat alján található EZT VÁLASZTOM gombra, és ezt követően átirányítunk a Stripi.com online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktívvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Stripi.com-tól).

A Stripi.com által elfogadott kártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Lemondhatom az előfizetést bármikor?

A tagságod bármikor le tudod mondani anélkül, hogy e-mail írnál!

Fiókom oldalon találod meg a következő esedékes terhelés dátumát, és mellette a “LEMONDÁS” gombot. Erre kattintva ki kell pipálnod, hogy szeretnéd lemondani a tagságod, és a “TOVÁBB” gombra kell kattintanod. Ezzel kész is vagy. 

A lemondásról kapsz majd egy megerősítő e-mailt, amivel nincs teendőd.

Lemondás után is még egy ideig aktív marad a hozzáférésed, és meg fogod kapni a Klubbal kapcsolatos e-maileket a már kifizetett időszak végéig.

A személyes konzultációt is magába foglalja a KLUB tagság havidíja?

Nem, viszont kizárólag a Klub tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

Szükségem van Facebook profilra a Klub tagsághoz tartozó előnyök maximális kihasználásához?

Nincsen szükséged Facebook profilra a Klubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Klub Facebook csoportja nyújt, igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz. Természetesen a Klub tartalmait, mint például az online Traccsparti, a Rend egy kattintásra tudástárát, a Kikapcsolok időpontját, a havi szakértői beszélgetéseket és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Klub weboldalának zárt felületén.

Ha lemondom a tagságomat, akkor meddig férek hozzá a tudástárhoz még?

A lemondással leállítottad az automatikus levonást, de mivel a havidíjat előre fizeted nem utólag, ezért még egy ideig aktív marad a hozzáférésed, és meg fogod kapni a Klubbal kapcsolatos e-maileket is a már kifizetett időszak végéig.

Például: ha április 22-én csatlakoztál/történt a legutolsó levonás, és május 02-án lemondod a tagságod, május 21-ig még elérsz és megkapsz mindent. 

Május 22-én már nem lesz levonás, és aznap törlöm a fiókodat is (mivel ezt manuálisan csinálom, lehet 1-2 nap csúszás).

A lemondás sikerességét tudod ellenőrizni – ha a Fiókom oldalon a következő esedékes terhelés dátuma 0000.00.00, illetve az előfizetés állapota Lemondva, akkor minden rendben! 

Biztonságos online fizetés?

A Stripi.com egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított.  

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Hogyan tudok hozzáférni a tudástárban lévő anyagokhoz?

Egy zárt online felületen érheted el a szöveges és videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.

Külföldről is tudok csatlakozni?

Igen, természetesen. A közösség online, a kurzusokat és tréning anyagokat egy online felületen éred el bárhonnan, ahol van interneted. Bankkártyával tudsz regisztrálni és fizetni, mely alkalmas az online vásárlásra.

Hogyan történik a havidíj levonása a későbbiekben?

A Klub havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz. Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.
Ha a féléves vagy éves előfizetést választod, akkor csak 6 vagy 12 havonta vonjuk le a tagsági díjadat a számládról, ugyanazon a napon.

A havi bankszámlakivonatodon a Takarítás kívül-belül női Klub havi előfizetésed Stripi.com. által levont összegként fog szerepelni.