Gratulálok a döntésedhez!

Töltsd le, olvasd el a könyvet, és kezdd el a saját takarítási rutinod kialakítását.

 PDF e-book

Töltsd le! Mentsd le!

Lapozgatós e-book

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Várj! Ne menj még! Ajándékom van Neked!

Ingyenes szállítással tudod most megrendelni a Háztartási naplót!

Legyen élmény a háztartásvezetés!

Ez a háztartási napló abban lesz a segítségedre, hogy örökre magad mögött tudd hagyni a „mindent fejben kell tartanom” feladat súlyát.

Kezdhetjük?

Neked is nehéz?

Az otthonodat több napon keresztül tisztán és rendezetten tartani? A háztartásodat zökkenőmentesen irányítani, és a háztartásod adta feladatok sokasága felett uralkodni? Munkahely, család, határidők, állandó rohanás, idő hiánya mellett gyakran összecsapnak a felhők a fejed felett?

A te fejed sem kalendárium?

A háztartásod, a rád váró feladatok miatt egy állandó stresszfaktort képvisel az életedben? A feladatok mellett számtalan történést meg kell jegyezned, fejben kell tartanod? Ráadásul a háztartásod működéséhez szükséges fogaskerekeket, mint például szolgáltatók, közművek, adatok, mérőóra leolvasás, banki ügyletek stb. mindig kézben kell tartanod?

Van egy jó hírem!

Léteznek olyan háztartások, ahol nyoma sincs a kapkodásnak, az idegbajnak, a rendetlenségnek, az elhalasztott takarítási feladatoknak, a halogatásnak, az el nem végzett feladatok sokaságának, az elfelejtett eseményeknek vagy a gázóra állás bediktálásának elfelejtése.

Mi ebben a jó hír számodra? Az, hogy ezt te is meg tudod valósítani! Ez neked is sikerülhet!

Hogyan? Természetesen tervezéssel, naplóvezetéssel.

Ja, hogy ez neked fejben is megy? Akkor miért keresel megoldást az otthonod káoszmentesítésére? Na, ugye!

Vedd a kezedbe az irányítást!

Legyél te a  főnök!

Ahhoz, hogy mi tudjuk uralni a háztartásunk adta feladatok sokaságát, nem elég fejben tervezni. Ahhoz, hogy egy terv valóban segítség legyen, le is kell írnunk. De nem elég leírni, nap, mint nap bele kell lapozni a naplóba, és az oda beírt feladatokat el is kell végezni. Ehhez pedig kitartásra és motivációra is szükség van.

Ehhez a kitartáshoz igyekszem ebben a naplóban egy „vonalvezetőt” adni Neked, hogy akkor se add fel, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok.

A háztartásvezetés nem habostorta, nem csak fény és ragyogás. Sokszor harcolni kell a feladatok sokaságával és gyakran érezzük úgy, hogy minden összeesküdött ellenünk. Ez így teljesen rendben van, mert felhők nélkül nem tudjuk értékelni a napsütést, és megoldandó feladatok nélkül nem tudunk örülni a nyugodt, feladatmentes időszakoknak, nem tudjuk értékelni a rendezett és tiszta otthonunkat, a zökkenőmentesen működő háztartásunkat.

A felhős időbe is tudod, hogy egyszer kisüt a nap. Ezért a feladatok sokasága kellős közepén is jusson eszedbe, hogy hamarosan Te is nyugodtan kávézgatsz a teraszon, hiszen minden feladat kipipálva.

A háztartásban a tervezés, a feladatok rangsorolása, a koordinálás és a kiszervezés, ha jól csinálod, meglepően sok időt tud számodra varázsolni, és sok feladatot le tud venni a válladról. Ha megtanulsz jól tervezni, koordinálni és kivitelezni, akkor több időd marad minden másra.

Ha nekem működik, akkor neked is működni fog! Kezdhetjük?

Miben tud tehermentesíteni a napló téged?

Nem kell többé fejben tartanod a fontosabb címeket, telefonszámokat. A szolgáltatók elérhetőségeit, az ügyfélszolgálati időszakokat. A számtalan jelszó felírására egy egész oldalt találsz a napló közepén. Az orvosok rendelési idejét is fel tudod jegyezni a naplóban. Sőt! A különböző szűrési időpontokat is be tudod írni az erre készített nyilvántartó lapra. No és persze a születésnapokról sem fogsz már megfeledkezni, hiszen azoknak is helyük van a naplóban.

A különböző mérőórák leolvasási időpontjai, az órák állásai, és a fogyasztás figyelése sem okoz a jövőben fejtörést. A leolvasáshoz egész évre egy táblázat áll rendelkezésre, amiben hónapról, hónapra vezetni tudod, hogy miből mennyit fogyasztottatok. Sőt! A villany és gázfogyasztás kedvezményes határértékét egy külön lapon tudod vezetni. Ezt a lapot a bemutató videóban meg is tudod nézni lejjebb görgetve.

Napi, heti és szezonális takarítási rutinhoz írásos és képes útmutatót is találsz a naplóban. A saját rutinodat a „NAPOM” oldalokon tudod te is megtervezni és vezetni. Ezen kívül mosási útmutató, konyhai kisokos és menstruációs naptár is megtalálható a naplóban. No és persze azokat az írásaimat is belecsempésztem az oldalak közé, melyek elolvasása után ismét kedvet kapsz a háztartásvezetés rögös útjain való bandukolásához.

A „NAPOM” oldalakon vezetni tudod a bevásárlólistát, mely a tudatos vásárlás egyik alappillérje. Ezen kívül a legfontosabb elvégzendő feladatok, a sikereid és a gondolataid is külön részt kaptak ezeken az oldalakon.

A háztartásvezetéshez számtalan szokás, szabály és tanács is párosul. A naplóban 63 olyan háztartási jó tanácsot osztok meg veled, ami nem csak praktikus, hanem a rögtön alkalmazható, ráadásul működik is, és tartós eredményt is produkál. 

Ezen kívül kuponokat is találsz a naplóban, melyek felhasználásával pénzt is tudsz spórolni. Szóval a napló rengeteg meglepetést tartalmaz.

Még mindig bizonytalan vagy?

Akkor kattints a képre, és kukkants bele a naplóba. Lapozgasd, és képzeld mellé azt, hogy ezzel a naplóval mennyivel könnyebbé válik a háztartásod vezetése.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül, hogy a jól megszokott helyett mások által hirdetett tökéletességben élj. Gondolkodj inkább úgy, hogy van egy megismételhetetlen életed, csodálatos otthonod, jól működő háztartásvezetési rutinod mindenféle minősítés nélkül, ahol minden pont jó, pont elég.

A háztartási napló, több mint egy napló!

Kézikönyv a „minden pont jó, pont elég” szemléletmód elsajátításához, a stresszmentes háztartásvezetés kialakításához, az időmilliomos életforma eléréséhez, a hosszabb távon tiszta és rendezett otthont produkáló takarítási rutin kialakításához, a „mindent fejben kell tartanom” feladat elhagyásához, a rezsimizéria ráncba szedéséhez a családi események kordában tartásához, a sikerekre való emlékezéshez, a tudatos vásárlás szokásához, a rossz szokások felülírásához.

Kezdhetjük?

Mennyibe kerül a napló?

A Háztartási napló 7.990 Forint, melyet most ingyenes szállítással tudod megrendelni az INGYENESSZALLITASRUTINTERVEZO kuponkóddal.

266 Forintot kell naponta a háztartásodba fektetned. Mennyit költesz, amikor „csak úgy” leszaladsz a sarki közértbe? Na ugye! Ráadásul a felesleges vásárlásokkal munkát viszel haza? Miért? Mert le kell pakolni, helyet kell csinálni neki, néha le kell porolni, vagy arrébb kell rakni, no és ha nem is használod, akkor új gazdát kell neki keresni. Szóval napi 266 Forint, ami valójában egy befektetés a háztartásod stresszementesítésére, mindennél többet ér.

Ennél még egy gombóc fagyi is többe kerül!

Most már valóban kezdhetjük a háztartásod stresszmentesítését?

Kuponkód:

INGYENESSZALLITASRUTINTERVEZO

Vélemények a naplóról…

Ez előzőt is imádtam, zseninális volt. Az új kiadást is már megrendeltem, mert az is tuti hasznos lesz számomra. 

Kelemen Ica

virtuális aszisztens

A napló nélkül nem tudtam volna kialakítani azt a takarítási rutint, amivel most hetente 1x kell már csak foglalkoznom. Erre a naplóra mindenkinek szüksége lenne.

Szabó Kitti

vállalkozónő

5 gyerek mellett nem hogy a háztartásvezetés, hanem maga az élet sem könnyű. Bár én imádom minden pillanatát. Minden olyan segítséget azonnal megragadok, amivel egy kicsit is könnyebbé válnak a napjaink. Amikor Léna háztartási naplóját megláttam, tudtam, hogy nekem ez kell. És nem tévedtem. Ma már a napló írásával kezdem a napot, napközben többször belekukkantok és beleírok, este pedig összegzem a napot. Így minden pillanatot hasznosan ki tudok használni, hiszen előre megtervezek mindent. Még azt is, hogy pisilni kell. Na jó, azt azért nem írom le, de minden más ott van a naplóban feketén-fehéren. Ma már e nélkül a napló nélkül káosz lenne az életem. Köszi Léna, hogy gondoltál rám, és ez a napló megszületett.

Remete Katalin

5 gyerekes anyuka

Ki álmodta és tervezte meg a

háztartási naplót?

Szia! Oberling Léna tisztaságnagykövet és a takarítási folyamatok szakértője vagyok. Több, mint 15 éve a világom központjában van a takarítás, a takarítási rutinok, és a valódi tisztaság. Felépítettem egy olyan takarítócéget, ahol a takarítási tapasztalataimat kamatoztatni tudtam. Több, mint 30 éve pedig a háztartásvezetés is az életem része ugyanúgy, mint neked.

Tanfolyamaim, könyveim és programjaim által 1000+ embernek adhattam át azt a pont jó, pont elég háztartásvezetési és takarítási módszert, mellyel önállóan meg tudták változtatni a háztartásukhoz fűződő viszonyukat, el tudták engedni a megfelelési kényszerüket, maximalista vágyaikat, és az őket nem szolgáló szokásokat felül tudták írni.

év tapasztalat

Kitakarított ház

saját márkás tisztítószer

Könyv

Gyakran ismételt kérdések

Külföldön élek. Tudok onnan is rendelni?

Küldföldre is tudom a naplót küldeni, de csak akkor, ha előtte e-mailben egyeztettük a részleteket. Erre azért van szükség, mert a webshopba csak a Magyarországi szállítási költség van beállítva. Külföldi megrendelés esetén a szállítási költség előzetes kalkuláció után kerül megállapításra. Amennyiben külföldről szeretnél rendelni, kérlek írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mal címre.

A napló egyben naptár is?

Nem! a háztartási napló kimondottan napló, tehát naplózásra alkalmas. Ez azt jeleni, hogy dátumtól függetlenül tudod a napi beosztásod benne feljegyezni, és ez mellett a gondolataidat és egyéb olyan dolgot, amit csak magaddal beszélnél meg, beleírni. 

Hány "napom" oldal van a naplóban?

A naplóban 163 olyan oldal van, amira a napi teendőidet, gondolataidat tudod leírni.

Mi van, ha nem tetszik a napló?

100%-os pénzfizetési garanciát adok a megrendelés utáni 10 napon belül. Ezzel akkor tudsz élni, ha a napló sértetlen, nem lett bele semmi sem írva. Az elégedetlenségedet a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címen tudod jelezni. A napló értékét az egyeztetés után 10 napon belül visszautalom.

Állandóan elérhető a napló, miután az első betelt?

Igen, a napló a Rend egy kattintásra webshopjában állandóan megtalálható, így ha az egyik betelt, már rendelni tudod a következő naplót. 

Van még kérdésed?

Ha van olyan kérdésed, amire itt nem találtad meg a választ, akkor írd meg nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre és hamarosan küldöm a válaszomat.