Takarítási rutin egyszerűen

E-book elfoglalt háziasszonyoknak, hogy uralkodni tudjanak a káosz felett.

Egyedül érzed magad a takarítás labirintusában?

Kipróbáltál már minden régi és új takarítási tanácsot, rendrakási és takarítási rendszert, de valamiért egyik sem működött hosszú távon? Úgy érzed, hogy a takarítás egy soha véget nem érő feladat és újból és újból feladatok sokasága állít kihívások elé? Ne aggódj! Nem vagy egyedül!

Ismerős gondolatok?

Gyakran elfordítod a tekintetedet a sarkokról, vagy mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is meg kell csinálni, még ez is rám vár”?

A reggelek többsége nálatok is kapkodós, és előfordul, hogy nem találjátok a kocsikulcsot, netán a gyerkőcök tornazsákjait?

Előfordulhat, hogy a fürdőszobában is a vízkő az úr, vagy netán a konyhapulton eluralkodott káoszé lett a jelenlegi életed főszereplője?

És ha most ellátogatnák hozzátok, akkor találnánk olyan szekrényeket, fiókokat melyeknek az ajtaját inkább nem nyitnád ki, nehogy a bennük lévő kacathegyek kiboruljanak?

No és a kiszervezéssel, a háztartási feladatok elvégzésénél a családtagok bevonásával is hadilábon állsz?

Ha a mondatok olvasása közben buzgón bólogatsz, akkor egy egészséges és élettel teli otthonban élsz. De ennek ellenére, most már itt lenne az ideje, hogy megtervezed és kialakítsd azt a takarítási rutint, melynek segítségével eltűnnek a pókhálók a sarkokból, elfelejtheted a kapkodós reggeleket és felszámolhatod a fiókokban lévő őskáoszt.

Ebben segítségedre lesz a Takarítási rutin egyszerűen e-bookban leírt gyakorlati útmutató.

Miről szól a takarítási rutin egyszerűen e-book?

A könyv közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre vezet végig a rutinkiépítés folyamatán. A mellékletként letölthető táblázatok pedig teljes mértékben a saját rutinodra szabhatóak. Így te is időmilliomossá válhatsz, hiszen napról napra kevesebb időt fogsz a takarítással tölteni. 

A könyvben profi takarítási rutintervező módszert találsz 17 táblázattal a saját takarítási rutinod kialakításához.

Lépésről-lépésre elmagyarázom a tervezés folyamatát, és rengeteg gyakorlati, életből vett példával segítek, hogy megtanulj lazán takarítani.

Minden kérdésedre választ kapsz, ami eddig a takarítási rutinnal kapcsolatban felmerűlt, de sehol nem kaptál rá érdemleges választ.

Napi több órát is felszabadíthatsz holnaptól, ha megrendeled most, és elkezdesz tervezni.

Neked való ez az e-book, ha …

k

Kezdő háziasszony vagy, szeretnél tanulni, de nem anyóstól.

}

Kipróbáltál már rengeteg takarítási módszert, de így sem lett több időd.

Úgy érzed, hogy a takarítás ördögi mókuskerekéből nem tudsz kiszállni.

Több időt szeretnél azzal tölteni, amit nem takarításnak hívnak.

Nem ajánlom neked ezt a könyvet, ha …

k

Egyáltalán nem akarsz a listaírásra, a tervezésre, a szokásátalakításra időt szakítani már a legelején sem.

Elégedett vagy az otthonod állapotával annak ellenére, hogy amúgy káosz van nálatok.

Egyedül élsz, minden patyolat tiszta az otthonodban, a szekrényekben rend honol.

Bejárónőd van, és eszed ágában sincs a takarításban személyesen résztvenni.

Akik már megvették…

“Ma már heti egyszer takarítok már csak. De volt idő, amikor egész nap elől volt a porszívó, állandóan ment a mosógép, és még sem értem utol sosem magam. Hála Lénának, hogy megírta ezt a könyvet, ma már a profi takarítási rutinommal mindez a múltté.”

Kissné Csilla

étterem és panzió tulajdonos

“Anyukám sajnos nem volt a helyzet magaslatán az otthonunk tisztaságával kapcsolatban. Amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy én másképp szeretném csinálni. És akkor a neten elémkuszott Léna oldala. Azóta őt követem, és így az otthonom élhetően tiszta.”

Kovács Ramóna

3 gyerekes anyuka, vállalkozónő

“Azt gondolná az ember lánya, hogy idősebb korában nem tudnak neki újat mutatni. Pedig de! Nekem Léna olyan takarítási fortélyokat mutatott, amitől sokkal tisztább lett az otthonom. Ráadásul mindezt pillanatok alatt el tudtam végezni. Nem kérdés! Ha takarítás, akkor csakis Léna!”

Szabó Béláné

nyugdíjas pedagógus

Ahhoz, hogy az otthonod rendezett és tiszta legyen, nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül. Sőt! Másoknak sem kell  megfelelned, és tökéletesnek sem kell lenned! Elég, ha elkezdesz úgy gondolkodni, hogy van egy megismételhetetlen életed, csodálatos otthonod, jól működő háztartásvezetési és takarítási rutinod mindenféle minősítés nélkül, ahol minden pont jó, pont elég. Ha ehhez hozzáteszel eredményesen működő szokásokat, a rosszul produkálókat pedig kidobod az ablakon, máris elindultál azon az úton, melynek végén ki tudsz szállni a takarítás mókuskerekéből. Ezen az úton pedig a Takarítási rutin egyszerűen című könyv lesz a térképed, én pedig az útitársad

Indulhatunk?

Mennyibe kerül a könyv?

Mennyit költesz, amikor „csak úgy” leszaladsz a sarki közértbe? Szerintem 5000 Forint alatt nem úszod meg! Igazam van ugye? Ráadásul a felesleges vásárlásokkal munkát viszel haza. Miért? Mert le kell pakolni, helyet kell csinálni az új szerzeményeknek, néha le kell porolni, vagy arrébb kell rakni, no és ha nem is használod, akkor ki is kell dobni. Szóval az a pár ezer Forint, ami valójában egy befektetés abba a projektbe, amivel több szabadidőt tudsz magadnak produkálni, mindennél többet ér.

Most vár valóban kezdhetjük több szabadidőt produkáló takarítás rutinod kialakítását. Akkor válassz az alábbi ajánlatok egyike közül!

Csomag árak

Miért pont tőlem tanulj?

Takarító, mentor, szakértő, tisztaságnagykövet, háztartásvezető anya, nagymama, feleség vagyok. Abban fogok neked útmutatást adni, hogy pillanatok alatt tudj a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. Hosszútávon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani azt a takarítási rutint, amire már régóta vágysz.

év takarítási tapasztalat

Elégedett ügyfél

kitakarított ház

saját tisztítószer

Gyakran ismételt kérdések

E-book olvasó kell a könyv elolvasásához?

Nem! A könyvet letölthető PDF és lapozgató formátumban kapod meg. E-book olvasó nem szükséges hozzá.

Nyomtatott formában is meg lehet rendelni?

Egyelőre csak e-book formátumban rendelhető, de 2023 őszén nyomtatott formában is meg fog jelenni egy átdolgozott könyv ebben a témában.

Külföldön élek. Így is meg tudom rendelni?

Igen, ha át tudod utalni a megrendelés összegét, vagy olyan bankkártyával rendelkezel, ami engedélyezi az online bankkártyás fizetést.