Takarítási rutin

egyszerűen és könnyedén

Egy könyv azoknak, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból szeretnének csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni.

Egyedül érzed magad a takarítás labirintusában?

Kipróbáltál már minden régi és új takarítási módszert, rendrakási és takarítási rendszert, de valamiért egyik sem működött hosszú távon? Úgy érzed, hogy a takarítás egy soha véget nem érő feladat, újból és újból feladatok sokasága állít kihívások elé? Ne aggódj! Nem vagy egyedül!

Ismerős gondolatok?

Gyakran elfordítod a tekintetedet a sarkokról, vagy mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is meg kell csinálni, még ez is rám vár”?

A reggelek többsége nálatok is kapkodós, és előfordul, hogy nem találjátok a kocsikulcsot, netán a gyerkőcök tornazsákjait?

Előfordulhat, hogy a fürdőszobában a vízkő az úr, vagy netán a konyhapulton eluralkodott káosz lett a jelenlegi életszakaszod főszereplője?

És ha most bekopogok hozzátok, akkor találok olyan szekrényeket, fiókokat melyeknek az ajtaját inkább nem nyitnád ki, nehogy a bennük lévő kacathegyek kiboruljanak?

No és a kiszervezéssel, a háztartási feladatok elvégzésénél a családtagok bevonásával is hadilábon állsz?

Ha a mondatok olvasása közben buzgón bólogatsz, akkor egy egészséges és élettel teli otthonban élsz. De ennek ellenére, most már itt lenne az ideje, hogy megtervezed és kialakítsd azt a takarítási rutint, melynek segítségével eltűnnek a pókhálók a sarkokból, elfelejtheted a kapkodós reggeleket és felszámolhatod a fiókokban lévő őskáoszt.

Ebben a Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén című könyvem lesz a segítségedre.

Miről szól?

A könyv közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre vezet végig a rutinkiépítés folyamatán. Megismerteti veled az életszakaszaink sajátosságait és azok hatásait az otthonunk állapotára. Azokról a negatív és pozitív energiákról is szót ejtek, melyek megakadályoznak vagy támogatnak minket otthon. De a tisztítószerek és takarítóeszközök világába is bekukkantunk. Sőt! A halogatásról és a Messie szindrómáról is olvashatsz. 

Lépésről-lépésre elmagyarázom a rutinok folyamatát, és rengeteg gyakorlati, életből vett példával segítek, hogy meg tudd szeretni a takarítást.

Minden kérdésedre választ kapsz, ami eddig a takarítási rutinnal kapcsolatban felmerűlt, de sehol nem kaptál rá érdemleges választ.

Neked való ez a könyv, ha …

k

Kezdő háziasszony vagy, szeretnél tanulni, de nem anyóstól.

}

Kipróbáltál már rengeteg takarítási módszert, de így sem lett több időd.

Úgy érzed, hogy a takarítás ördögi mókuskerekéből nem tudsz kiszállni.

Több időt szeretnél azzal tölteni, amit nem takarításnak hívnak.

Nem ajánlom neked ezt a könyvet, ha …

k

Egyáltalán nem akarsz a listaírásra, a tervezésre, a szokásátalakításra időt szakítani már a legelején sem.

Elégedett vagy az otthonod állapotával annak ellenére, hogy amúgy káosz van nálatok.

Egyedül élsz, minden patyolat tiszta az otthonodban, a szekrényekben rend honol.

Bejárónőd van, és eszed ágában sincs a takarításban személyesen résztvenni.

Akik már megvették…

“Ma már heti egyszer takarítok már csak. De volt idő, amikor egész nap elől volt a porszívó, állandóan ment a mosógép, és még sem értem utol sosem magam. Hála Lénának, hogy megírta ezt a könyvet, ma már a profi takarítási rutinommal mindez a múltté.”

Kissné Csilla

étterem és panzió tulajdonos

“Anyukám sajnos nem volt a helyzet magaslatán az otthonunk tisztaságával kapcsolatban. Amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy én másképp szeretném csinálni. És akkor a neten elémkuszott Léna oldala. Azóta őt követem, és így az otthonom élhetően tiszta.”

Kovács Ramóna

3 gyerekes anyuka, vállalkozónő

“Azt gondolná az ember lánya, hogy idősebb korában nem tudnak neki újat mutatni. Pedig de! Nekem Léna olyan takarítási fortélyokat mutatott, amitől sokkal tisztább lett az otthonom. Ráadásul mindezt pillanatok alatt el tudtam végezni. Nem kérdés! Ha takarítás, akkor csakis Léna!”

Szabó Béláné

nyugdíjas pedagógus

Ahhoz, hogy az otthonod rendezett és tiszta legyen, nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül. Sőt! Másoknak sem kell  megfelelned, és tökéletesnek sem kell lenned! Elég, ha elkezdesz rutinokat kialakítani és azokat rendszersen működtettni. Ha ehhez hozzáteszel eredményesen működő szokásokat, a téged nem szolgálókat pedig kidobod az ablakon, máris elindultál azon az úton, melynek végén ki tudsz szállni a takarítás mókuskerekéből. Ezen az úton ez a könyv lesz a térképed, én pedig az útitársad.

Indulhatunk?

Mennyibe kerül a könyv?

Mennyit költesz, amikor „csak úgy” leszaladsz a sarki közértbe? Szerintem 10000 Forint alatt nem úszod meg! Igazam van ugye? Ráadásul a felesleges vásárlásokkal munkát viszel haza. Miért? Mert le kell pakolni, helyet kell csinálni az új szerzeményeknek, néha le kell porolni, vagy arrébb kell rakni, no és ha nem is használod, akkor ki is kell dobni. Szóval az a pár ezer Forint, ami valójában egy befektetés abba a projektbe, amivel több szabadidőt tudsz magadnak produkálni, mindennél többet ér.

Válassz a csomagajánlatok közül!

Szia! Léna vagyok!

Több, mint 10 éves németországi takarítói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy minden energiámat annak szentelem, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak. Miután a saját takarítócégemben rengeteg elégedett ügyfélnél sikerült ezt megvalósítanom, itthon is elkezdtem ezt a rendszert felépíteni és a módszeremet átadni.

Láttam, hogy egy rendszeresen működtetett takarítási és szelektálási rutinnal csodákat lehet elérni. Azon dolgozom, hogy mindenkinek tartós tisztaságot produkáló rutinjai legyenek kevés időráfordítással. Az, hogy ezt az illető saját maga vagy takarító által éri el, az már a saját igényektől függ.

Hiszek abban, hogy tőled is csak egyetlen kattintásra van a hosszabb távon tiszta otthon érzése. Eltökélt szándékom, hogy segítselek megtapasztalni a rendszeresen működtetett rutinok varázslatos erejét, a megvalósított tisztaság nyugodtságot produkáló hatását és a belső takarítás által produkált változásokat.

év takarítási tapasztalat

Elégedett ügyfél

kitakarított ház

könyv

Gyakran ismételt kérdések

E-book formában is kapható a könyv?

Nem! A könyvet csak nyomtatott könyvként tudod megrendelni.

Külföldön élek. Így is meg tudom rendelni?

Ha külföldről szeretnéd megrendelni a könyvet, akkor azt jelezd kérlek az ügyfélszolgálatnál e-mailben (hello@rendegykattintasra.hu), mert a szállítási költség némelyik országba elég nagy összeg. Ezt kell leegyeztetnünk.