Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Ezek szerint neked is olyan fontos a tisztaság, mint nekem. Azt nem ígérhetem meg, hogy helyetted kitakarítok vagy rendet teremtek. De azt biztosan állíthatom, hogy könnyebbé, egyszererűbbé és gyorsabbá teszem számodra ezt a takarítási mizériát a módszerem által, a tudásanyagokkal, a programokkal, a találkozókkal és azzal a klubtagsággal, ahol nem ciki kimondani azt, hogy nem szeretsz takarítani.

Kattints a téged megszólító programomra és nézd meg hogy hogyan tudlak támogatni a megfelelő rutinok kialakításában.

Közösség, ahol tabuk nélkül beszélgetünk

Takarítsunk közösen

Könyvek

Online és személyes találkozók

Konzultáció, személyes tanácsadás

Takarítók mentorálása

Háztartást vezetők klubja

A háztartásvezetés magányos sport, de lehet hozzá társakat találni. Olyan társakat, akik nem a háztartásuk rabszolgái akarnak lenni, hanem szimplán elfogadva a tényt, hogy van egy háztartás, amit vezetni kell, de nem a megszokott utakat járva akarnak erre a rutinra szert tenni.

Te is társakra vágysz ebben a háztartásvezetési mizériában? Gyere, csatlakozz hozzánk!

KONZULTÁCIÓ, SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Ha “csak” egy kérdésed van, ha személyre szabott tanácsot szeretnél bármilyen takarítással kapcsolatos kérdésben, ha kiszervezéssel kapcsolatos problémád van, vagy “csupán csak” beszélgetni akarsz az otthonod tisztaságával kapcsolatos elakadásaidról, akkor a konzultációt ajánlom megoldásként első lépésként

TAKARÍTÓK OKTATÁSA, MENTORÁLÁSA

A takarítói szférában ma Magyarországon nagyon nehéz kitűnni, minőségi ügyfelekkel dolgozni és megbecsülést szerezni. Nehéz, de nem lehetetlen. Mit kell érte tenni? Ki kell tűnni a többi takarító, a többi takarító csapat között. Ezt meg tudod tenni egy jól felépített vállalkozói és takarítási módszer stratégiával, referenciákkal és a social media felületeken való profi jelenléttel.

TAKARÍTSUNK KÖZÖSEN

A Takarítsunk együtt! kihívásaim abban segítenek neked, hogy kevesebbet kelljen az otthonodban takarítani, viszont ennek ellenére a tisztaság hosszabb távon megmarad. A kihívásokat bárki bármikor el tudja kezdeni. Gondold át, hogy melyik helyiséget szeretnéd kitakarítani, válaszd ki hozzá a megfelelő kihívást, és takarítsunk együtt! Az eredmény garantált, bár az biztos, hogy dolgoznod kell érte. 

DOLGOZZUNK EGYÜTT A VÁLLALKOZÁSUNKON!

Takarítással kapcsolatos termékek, szolgáltatások bemutatása/népszerűsítése. Szolgáltatókkal való interjú készítés, a szolgáltatás bemutatásával együtt. Új termékek bevezetése? Megújulás? Új szolgáltatások bevezetése? Követőim körében népszerűsítem a terméked, szolgáltatásod újdonságait, értékeit, egyediségeit.

ELŐADÁSOK, BESZÉLGETÉSEK

Kattints a gombra, és nézd meg, hogy legközelebb hol tudsz velem találkozni. Ha pedig szeretnél meghívni egy előadás megtartásárá, vagy netán meginvitálnál egy kerekasztal megbeszélésre, akkor is kattints a gombra, mert az ezzel kapcsolatos részleteket ott találod. 

Szia! Oberling Léna tisztaság nagykövet vagyok. Kidolgoztam egy olyan módszert, aminek az elsajátítása után könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod, ezért több időt tudsz azzal tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. Röviden összefoglalva a módszerem által kevesebb takarítással is valódi tisztaságélményben lesz részed az otthonodban. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni. 

Tisztaságra Fel!