A takarítási rutin valójában egy alkotási folyamat, amiben te vagy a művész, az otthonod pedig a műalkotás.

Saját otthonba költözöl, de fogalmad sincs, hogy hogyan tudnád kialakítani a saját takarítási rutinodat? Megszületett az első gyermeked, káosszá alakult az otthonod és nem tudod, hogy hogyan tudnál egyszerűen és gyorsan káoszmentesíteni? Sokat dologozol és semmi időd sincs már a takarításra? Tudod, hogy változtatnod kellene a takarítási rutinodon, mert eddig nem sok eredményt értél el, de nem akarsz anyóstól, anyától, barátnőtől kérdezni? Két kisgyerekkel vagy otthon és kilátástalannak látod azt, hogy egyszer nálatok is rend és tisztaság lesz?

Vajon milyen akadály ékelődött közéd és az otthonod közé?

Többféle eszközzel is segíthetek az akadályok leküzdésében! Lökjük meg együtt a rutinjaid szekerét, hogy tovább tudj haladni!
Válaszd ki, melyik tipusú segítség jönne most a legjobban.

Tanfolyamok

Könyvek

A takarítás iskolája

Inspiráció

Tanácsadás

Kiszervezés

Tanfolyamok,

melyek útmutatást adnak ahhoz, hogy ki tudd alakítani azt a tartós eredményt produkáló takarítási rutint, mellyel helyiségről helyiségre haladva pillanatok alatt tisztává tudod varázsolni az otthonodat. Ha önállóan szeretsz haladni, akkor a tanfolyamok a legideálisabbak számodra. Kattints a gombra és kezdd el még ma a rutinjaid újragondolását.

Könyvek,

melyekben közérthető nyelven, gyakorlati példákkal megspékelve, lépésről-lépésre végigvezetlek a rutinkiépítés folyamatán úgy, hogy közben a saját rutinodat és takarítási szokásaidat el tudod kezdeni az igényeidhez mérten és alakítva. 

A takarítás iskolája

Ahol a káoszmentesítés elkezdődik, és a takarítási rutinok könnyedén megszületnek. Akár kezdő, akár haladó háztartásvezető vagy, a takarítás iskolájában minden problémádra megoldást találsz.

Napi inspiráció és motiváció

Indítsd a napodat egy klassz hanganyaggal, amely azon túl, hogy motivál és megváltoztatja a takarításhoz fűzödő viszonyodat, még gyakorlati eszközöket is ad. Hallgasd meg egyszerűen a napi inspirációt a mobilodon, és figyeld, ahogy napról napra formálódik a valóságod. A A hanganyagok által olyan szemlélet- és gondolkodásmóddal leszel gazdagabb, mellyel meg tudod változtatni az otthonodhoz fűzött viszonyodat.

Tanácsadás

Elakadtál? Kérdésed van? Netán az otthonodra szabottan szeretnél segítséget kérni a takarítási rutinod kialakításában? Akkor a tanácsadások valamelyike a megoldás számodra. Válassz a lehetőségek közül!

Kiszervezés

Nincs időd, de szeretnéd az otthonodat tisztává varázsolni? Rendszeres takarítási rutint akarsz kialakítani, de külső segítséggel? Szereted a tisztaság illatát, de utálod a takarítás összes feladatát? Vagyis takarítót szeretnél, de nem tudod hogy hol és hogyan kezdj neki a keresésnek? Kattints a gombra, és segítek.

Takarítási rutin lépésről lépésre

6 részes e-mail sorozat, amivel el tudod kezdeni

a saját takarítási rutinod kialakítását.

.

*** szülinapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd megleplek a jeles napodon 

Vélemények azoktól, akik már velem együtt takarítanak

Réti Éva

A takarítás régebben sokszor rossz érzéssel párosult nálam, mert úgy nőttem fel, ha ablakot mosunk, akkor az egész házon végig megyünk. Én ezt a mintát vittem tovább mindenben. Ha pl. ki szerettem volna takarítani a konyhaszekrényt és nem volt időm az egészre, akkor nem is kezdtem hozzá, de persze a gondot rátettem ezzel a hátamra. Mióta követlek Téged, ez megváltozott. Képes vagyok, ha csak kevés időm van, akár egy polcot is letakarítani és ettől olyan boldog vagyok, mintha az egész házat totál kifényesítettem volna. Ma már nem okoz gondot az egész ház rendbetétele és folyamatosan, tudatosan szelektálni és rendet tartani. Hálás vagyok érte Neked.

Jakab Gyöngyi

Léna kedves! Csak azért írok, hogy méltassam a munkádat! Annyira okos, összeszedett, tényleg szívvel-lélekkel, alapossággal, empátiával, megértéssel és odaadással végzed a munkádat! Emelem kalapom a perfekt, kitartó, áldozatos és igen hasznos munkád iránt. Ugyan mi még építési területen élünk, mégis követlek, mert olvasmányos, hasznos és szeretetteli az általad megosztott tartalmak. Jó Téged még csak olvasni is, és raktározom a segítő feladataidat. További kitartó, lelkes, sikeres munkát Neked!

Szegedi-Hock Hajnalka

Rám már 3. napja egy szépséges konyha kacsint reggelente. El sem hiszem. Sosem volt ekkora rend. A nagy pult szinte kéri a lomot, de most üres már napok óta. Szóval nagy a boldogság. Ez a program nekem terápia most. 

Senger Mariann

Csak gratulálni szeretnék a szelektálás kihívás anyagához! a bevezető anyagot a fürdőben hallgattam, talán kicsit idősödő fürdőjátékok között, amikkel már nem játszanak, de emlékeztet arra az időszakra, amikor játszottak… Na jó, a penészeseket mindig kidobáltam, de akkor is, talált, süllyedt. Nagyon jól sikerült összeállítani a témákat, a “hasznos részt”, a részletes útmutatót (fogd meg, nézd meg, döntsd el, tedd oda, stb), egy kis lelki hátteret jó arányban. Nem mondom, hogy mindent sikerült megcsinálnom, sőt meghallgatnom sem, de szeretném bepótolni szeptemberben, és nagyon jól előjöttek a mumus témák, és egy kicsit az is, hogy miért lett mumus egyik-másik.