Csak egy őrültnek van szüksége a rendre. Legyél te is őrült!

Most kezded a takarítási rutinod kialakítását? Vagy már gyakorlott vagy benne, de még sem stimmel valami? Bárhogy is van, ezen az oldalon megtalálsz minden olyan tippet, tanácsot és útmutatót, amelyet be tudsz építeni a takarítási folyamataidba. A segítségükkel könnyebben, gyorsabban és eredményesebben tudod az otthonodat tisztává és rendezetté varázsolni úgy, hogy a rend hosszabb távon meg is marad.

Próbáld ki a nyomtatott tervezőnaplómat, amely abban segít, hogy minden fontos dolgot időben megszervezz, kézben tarts, és hogy ki tudd alakítani azokat a takarítási rutinokat, szokásokat, amelyekkel el tudod űzni a takarítás mumusát. 

A KÖNYV a takarításról, a rendrakásról beszél közérthető nyelven, életszagú példákon keresztül. Az elolvasása után te is másképp gondolsz majd a takarításra, az otthonod tisztaságára, és rendezettségére.

A Tervezd újra! program célja, hogy olyan eszközöket és szemléletmódot adjon a kezedbe, amelyek segítenek megteremteni a mindennapokban azt a hiányzó plusz időt, amit eddig a takarítás vett el tőled.  Gyere, tarts velem!

Mese a rendről, a rendrakásról és arról, hogy miért is fontos mindezt megcsinálni. Mindezt játékos formában 1-6 éves gyerkőcöknek, szüleinek és nagyszüleinek. Mert mesélni, játszani és rendet teremteni jó! A főszerepben Bende, az unokám.

________________________________________________________

Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess! e-book

A könyvben elárulom azokat a fortélyokat, amelyekkel időt tudsz nyerni. Így végre azzal foglalkozhatsz, amit jobban szeretsz, mint a takarítást.

Nagytakarítás helyiségről helyiségre e-book

Helyiségről helyiségre, lépésről lépésre haladva mutatom meg neked a takarítás összes mozzanatát, eszközét és tisztítószereit. 

Takaríts jól! Rutinok kialakítás könnyedén e-book

Segédlet a napi vagy heti takarítási rutin kialakításához gyakorlati példákon és ügyféltörténeken keresztül, tervezőkkel megspékelve.

Karácsonyi készülődés idegbaj nélkül e-book

A karácsonyi készülődés csupa kapkodás, rohanás és káosz? Elárulom, hogy lehetne ez másképp is! Olvasd el a könyvet, és készülj te is a karácsonyra idegbaj nélkül.

Szelektálj okosan, egyszerűen és könnyedén e-book

Unod a rengeteg kacatot, nincs helye semminek, alig találod meg, amit keresel? Akkor szelektálj! A könyvből a rendszeres szelektálási rutint tudod elsajátítani. 

Tiszta és rendezett kamra polcról polcra e-book

Ráncba szednéd a kamra polcait, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Káosz a kamrában lévő tárolási módszered? Akkor válaszd ezt a könyvet!

Nem tudom, hol kezdjem kérdés esetén a KONZULTÁCIÓ a megoldás számodra!

Állandóan takarítasz, de még sem érzed az otthonodat tisztának, ráadásul időhiányban is szenvedsz? Maximalista vagy, szereted a tisztaságot, de tudod, hogy nem ez az út vezet a célodhoz? Rengeteg tisztítószert használsz, takarítóeszközökből is nagy a választék az otthonodban, de valahogy még sem vagy elégedett az általuk produkált eredménnyel? Netán magával a takarításhoz való hozzáállásoddal van a baj? Akkor erre a konzultációra van szükséged.

Takarítási ismereteket, rutinokat tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit elővéve. Ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. A módszerem elsajátítása után te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod, ezért több időt tudsz azzal tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni. 

Napi és heti rutintervező ajándékba

A leveleimet azoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben a tervező e-book letöltő linkjét is megtalálod.   

Oberling Léna

takarítási specialista

.