Csak egy őrültnek van szüksége a rendre. Legyél te is őrült!

Takarítási tippek? Ugyan minek az! Takarítani mindenki tud! Vagy mégsem?

Ahhoz, hogy a rend és tisztaság hosszabb távon fenn is maradjon, olyan takarítási rutint kell tudnunk kialakítani, ami nem púp a hátunkon, amite nem mumusként tekintünk, és amivel rövid távon letudjuk a takarítási feladatokat. A takarítási rutinhoz pedig olyan eszközöket és tisztítószereket kell beszereznünk, amivel a tartós eredmény valóban kivitelezhető.

Most kezded a takarítási rutinod kialakítását? Netán már gyakorlott vagy benne, de még sem stimmel valami? Bárhogy is van, a takarítási tippek oldalon található könyveimben megtalálsz minden olyan tippet, tanácsot és útmutatót, melyet be tudsz építeni a takarítási folyamataidba, és ezáltal könnyebben, gyorsabban és eredményesebben tudod az otthonodat tisztává és rendezetté varázsolni.

Egy nyomtatott tervezőnapló, ami a társad lesz abban, hogy minden fontos dolgot időben meg tudj szervezni. Mindent kézben tudj tartani, és hogy ki tudd alakítani azokat a takarítási rutinokat, amik által számon tudod űzni a takarítás mumusát. 

A KÖNYV, melyben takarítási trükköket, tanácsokat, tippeket osztok meg közérthető nyelven és életszagú példákon keresztül. Így te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb időt kell rászánnod.

Ebben a könyvben megmutatom, hogyan alakítsd ki a napi, heti rutinjaidat, hogy a háztartásvezetés, a takarítási rutinod sokkal gördülékenyebb legyen. Elárulom, milyen apró trükkökkel tudsz időt nyerni a napi feladatok végzése során. Segítek, hogy sokkal okosabban tudd beosztani az időd a háztartásvezetésben, és több minőségi idő jusson a családodra. Megtanítom megtalálni az örömet még a “nemszeretem” feladatokban is. 

Nagytakarítás lépésről lépésre e-book

Ebben a könyvben helyiségről helyiségre haladva mutatom meg azt neked, hogy hogyan tudod úgy lezongorázni évente kétszer a nagytakarítást, hogy az valóban eredményes legyen, de ne tartson több napon keresztül. Ez a könyv egyaránt hasznos a kezdő és gyakorlott nagytakarítóknak, mert a takarítási fortélyokon felül arról is szót ejtek, hogy hogyan lehet a tisztaságot a rendet hosszú távon fenn tartani a takarítás után. 

Takaríts jól! Tippek és tervezők a takarítási rutinhoz – e-book

Minden tudás és tapasztalat egy könyvben, ami egy erdeményesen működő takarítási rutin kilakításához szükséges. Akár napi vagy heti takarítási rutint szeretnél kialakítani, szükséged van egy tervhez. De a terv csak akkor válik műkődőképessé, ha a gyakorlatban kivitelezni is tudod. Ehhez a kiviteléshez nyújt segítséget ez a könyv, mely a Kalandok egy háztartásban című nyomtatott könyvem egyik része.

Takarítási ismereteket tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit elővéve. Ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. Így te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni. 

Napi és heti rutintervező ajándékba

A leveleimet azoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben a tervező e-book letöltő linkjét is megtalálod.   

Oberling Léna

takarítási specialista

.