Csak egy őrültnek van szüksége a rendre. Legyél te is őrült!

Most kezded a takarítási rutinod kialakítását? Netán már gyakorlott vagy benne, de még sem stimmel valami? Bárhogy is van, ezen az oldalon megtalálsz minden olyan tippet, tanácsot és útmutatót, melyet be tudsz építeni a takarítási folyamataidba, és ezáltal könnyebben, gyorsabban és eredményesebben tudod az otthonodat tisztává és rendezetté varázsolni úgy, hogy az hosszabb távon meg is marad.

Egy nyomtatott tervezőnapló, ami a társad lesz abban, hogy minden fontos dolgot időben meg tudj szervezni. Mindent kézben tudj tartani, és hogy ki tudd alakítani azokat a takarítási rutinokat, szokásokat, amik által számon tudod űzni a takarítás mumusát. 

A KÖNYV a takarításról, a rendrakásról közérthető nyelven, életszagú példákon keresztül. Elolvasása után te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy a takarításra egyre kevesebb időt kell rászánnod.

A Tervezd újra! program célja, hogy olyan eszközöket és szemléletmódot adjak a kezedbe, ami abban segít neked, hogy megteremtsd a mindennapokban azt a plusz időt, amit azzal tudsz tölteni, amit jobban szeretsz mint a takarítást. Gyere, tarts velem!

Egy mesesorozat, ami nem csak gyerekeknek írodott, melyben nem csak anya pakol, takarít. Bár a takarításról, a rendrakásról szó, de ennek ellenére játéknak veszi a gyerkőc, és örömmel vesz részt benne veled közösen. A mese főszereplője Bende, az unokám.

________________________________________________________

Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess! e-book

A könyvben elárulom azokat a fortélyokat, amikkel időt tudsz nyerni, hogy azzal tudj foglalkozni, amit jobban szeretsz, mint a takarítást.

Nagytakarítás helyiségről helyiségre e-book

Helyiségről helyiségre, lépésről lépésre haladva mutatom meg neked a takarítás összes mozzanatát, eszközét és tisztítószereit. 

Takaríts jól! Rutinok kialakítás könnyedén e-book

Napi vagy heti takarítási rutin kialakítása gyakorlati példákon és ügyféltörténeken keresztül tervezőkkel megspékelve.

Tiszta és rendezett kamra polcról polcra e-book

  Ráncba szednéd kívül és belül a kamra polcait, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?No akkor érdemes ezt a könyvet választanod! Kezdhetjük?

Konzultáció takarítási rutin (újra) tervezéséhez

 Ha állandóan takarítasz, de még sem érzed az otthonodat tisztának, időhiányban is szenvedsz, akkor erre a konzultációra van szükséged.

Takarítási ismereteket, rutinokat tanítok nagyanyáink régi, jól bevált praktikáit elővéve. Ezeket megfűszerezem a modern világ adta lehetőségekkel, majd jól összerázom őket, végül pedig átadom neked közérhető nyelven és életszagú példákon keresztül. A módszerem elsajátítása után te is könnyedén ki tudod alakítani a tiszta és rendezett otthonodat úgy, hogy magára a takarításra egyre kevesebb és kevesebb időt kell rászánnod, ezért több időt tudsz azzal tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. A módszeremről ide kattintva tudsz olvasni. 

Napi és heti rutintervező ajándékba

A leveleimet azoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben a tervező e-book letöltő linkjét is megtalálod.   

Oberling Léna

takarítási specialista

.