Takarítócég tulajdonosként 25 fős csapattal hódítottam meg a németországi golfklubokat.

A te csapatod mit szeretne meghódítani?

 

A takarítói szférában ma Magyarországon nagyon nehéz kitűnni, minőségi ügyfelekkel dolgozni és megbecsülést szerezni. Nehéz, de nem lehetetlen. Mit kell érte tenni? Ki kell tűnni a többi takarító, a többi takarító csapat között. Ezt meg tudod tenni egy jól felépített vállalkozói és takarítási módszer stratégiával, referenciákkal és a social media felületeken való profi jelenléttel.

 

Akinek céljai vannak, és tesz is azért, hogy ezeket meg is valósítsa, arról beszélnek és viszik tovább a hírét.

Mikor érdemes jelentkezned a mentorálásra?

📌📌  A jelenlegi takarítói stratégiátok nehézkes, túl kevés minőségi ügyfelet hoz, és ezt szeretnétek sokkal eredményesebbé tenni.

📌📌 Ha szeretnél takarítói karrieret építeni a csapatoddal együtt.

📌📌  A takarító csapatodban sokkal nagyobb lehetőséget látsz, mint amit jelenleg most csináltok, és ezért az ügyfélkörötöket újra kell tervezni.

📌📌  Megkeresett egy fontos ügyfél, akinél takarítani szeretnétek, és ennek a projektnek a megtervezését, a takarítási rutin felállítását velem együtt akarjátok megtervezni.

📌📌  A takarító céged nem elég feltűnő, vagy nem elég kiemelkedő a potenciális ügyfelek között, és ezen változtatni akarsz.

📌📌  Nem elég hatékony a takarítási rutinotok, az általatok használt tisztítószerek és takarítóeszközök, és ezért szükségetek van egy újratervezésre.

MENTORÁLÁS MENTE

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

JELENTKEZÉS

Amennyiben szeretnél mentorálást kérni a takarítói csapatodhoz, töltsd ki és küldd el a lentebb található jelentkezési űrlapot!

VISSZAIGAZOLÁS

Az űrlap elküldését követően érkezni fog emailben egy automatikus visszaigazolás, amelyben jelzem feléd, hogy a jelentkezésed beérkezett.

TÜRELEM

Nagyon sokan jelentkeznek mentorálásra, ezért türelmet kérek tőled az első megbeszélés időpontjának a megbeszélésére. A jelentkezés beérkezése után 2 héten belül egyeztetünk időpontot.

AZ ELSŐ MEGBESZÉLÉS

Az első megbeszélés ingyenes és kb. 30 percig tart. A beszélgetés után tudom eldönteni, hogy el tudom-e vállalni a mentorálást vagy sem. Amennyiben igen, úgy megbeszéljük a részleteket. Ha nemet kell mondanom a mentorálásra, akkor megpróbálok egy olyan megoldást találni, amivel a problémádat meg tudod oldani.

KÖZÖS MUNKA

A mentorálás folyamatának lépéseit és az ezzel járó költségek ajánlatát az első megbeszélésünk után 1 héten belül e-mailben küldöm. A szerződés aláírása után elkezdjük a csapatod takarítói karrierjét építeni.

Jelentkezés mentor programra