Személyre szabott tanácsadás

„csak rád és az otthonodra koncentrálok” figyelmemmel, rögtön alkalmazható és eredményt produkáló tanácsaimmal.

Gomb1időpontot foglalok

Könnyen megvalósítható rendet és tisztaságot szeretnél az otthonodban hosszabb távon, de elakadtál a megvalósítással?
Kiszerveznél egy-egy feladatot, de nem találod a megfelelő takarítót? Netán takarító vagy, de A TAKARÍTÓvá szeretnél válni?

A konzultáció során mindenre választ találsz.

Ügyfeleim a következő problémák, elakadások miatt kérik, kérték a tanácsaimat…

$
$
$
$
$

Önálló otthonba költöztetek? Nincsenek eredményt produkáló rutinok, kialakított szokások a takarítás és a szelektálás terén? Lépésről lépésre haladva segítek ezeknek a folyamatoknak a megtervezésében, kialakításában és eredményes működtettetésében.

Nincs kitől kérdezni? Az interneten is csak „neszesemmifogdmegjól” használhatatlan tanácsokra bukkantál? A tanácsadásaim 100%-os garanciát nyújtanak arra, hogy megtalálod a számodra megfelelő megoldást.

Felütötte a káosz a fejét az otthonodban? Tudod, hogy szelektálni, takarítani kellene, de érzed, hogy egyedül nem megy? Működő tanácsokkal, valós gyakorlati tapasztalatokkal segítek, és társad leszek ezen az úton.

Halogató vagy és Pató Pál Úr nyomdakaiba léptél? Mihamarabb változtatnál ezen, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Fogom a kezed, és együtt megyünk végig az úton.

Kiszerveznéd részben vagy egészben az otthonod takarítását? Keresed azt a Takarítót, aki után nem kell takarítanod és a következő alkalommal is megjelenik nálad? Van már Takarítód, de nincs időd őt rendesen az otthonodora hangolni? Ebben is a segítőd tudok lenni.

Miben segít neked a

személyre szabott tanácsadás?

Avagy honnan tudhatod, hogy a tanácsadással közelebb kerülhetsz a vágyott célodhoz?

A tanácsadás során válaszokat, útmutatókat, rögtön megvalósítható tervet adok a kezedbe az otthonod káoszmentesítésével kapcsolatban. Egyénileg, az aktuális elakadásodhoz, igényeidhez és otthonodra igazodva. Akár az alapoktól indulva, akár már haladóbb életszakaszodat élve, segítek a „tiszta otthon könnyedén” szemléletmód elsajátításában és az eredményt produkáló megoldást megtalálni. 

Kezdhetjük a szelektálás alapjaival, folytathatjuk a takarítási rutinod kialakításával, de akár együtt is rendet teremthetünk nálad.

Egyszerűbbé és könnyen kivitelezhetőbbé teszem számodra a szelektálás és takarítás tudományát. Együtt kialakítjuk a rutinjaidat, kitakarítunk a szokásaid között, rendet teszünk a gondolataidban, növeljük az önbizalmadat, száműzzük a megfelelési kényszeredet és természetesen társakká válunk azon az úton, melynek végén egy tiszta, barátságos, vendéghívogató és rendezett otthon vár rád.

7

Neked való a tanácsadás, ha…

✔ próbálkoztál már a rutinok kialakításával, de valahogy nem sikerült eredményt produkálnod.

✔ úgy érzed, hogy káosz a köbön a lakásod állapota, de nem tudod, hogy hol kezd a káoszmentesítést.

✔ tömve vannak a szekrényeid, de nehezen engedsz el dolgokat, hiszen hátha jó lesz az majd valamire.

✔ már régóta a halogatók táborát gyarapítod, de most szeretnél kilépni ebből a szerepkörből, de érzed, hogy egyedül nem fog menni.

✔ a megfelelési kényszered már nem boldogít, és szeretnéd ezt a szokásodat kidobni az ablakon.

✔ a maximalizmus jellemzi a napjaidat, és ez már kezd kényelmetlenné válni számodra, a családtagjaid pedig már az őrület határán vannak tőled.

✔ tele van a bugyrod a takarítással, és keresed a számodra megfelelő takarítót, de nem tudod, hogy hol és hogyan találod meg.

NEM neked való a tanácsadás, ha…

✖ nem vagy hajlandó semmin sem változtatni.

✖ nem akarsz beengedni az otthonodba még egy általad elkészített videóval sem.

✖ nem vagy őszinte még saját magaddal szemben sem.

✖ a tanácsaim ellenére is inkább mástól várod a segítséget.

✖ a tanácsadás után egy héttel már nem is érdekel, hogy milyen az otthonod állapota.

✖ félsz a családtagjaiddal beszélgetni arról, hogy mit is kellene közösen tennetek a változás érdekében.

✖ nem a saját háztartásodban élsz.

✖ számodra édes mindegy, hogy milyen állapotban van az otthonod, hiszen nektek a káosz is teljesen otthonos.

Mi lenne, ha könnyedén és kényszerérzés nélkül tudnál rendet és tisztaságot teremteni az otthonodban anélkül, hogy órákat töltenél a takarítással és heteket a szelektálással? Mi lenne, ha lenne egy olyan szelektálási és takarítási rutinod, amivel hosszabb távon tudod az otthonodat tisztán és rendezetten tartani úgy, hogy magára a munkára kevesebb időt kell szánnod, mint azt ahogy eddig tetted? Legjobb tudásom szerint segítelek abban, hogy a tanácsadás végén motivációtól fűtve ugorj neki a céljaid megvalósításnak.

Miért bízz meg bennem takarítás és szelektálás terén?

Szia, Léna vagyok, A Takarító.
Immáron több, mint 10 éve, hogy minden energiámat annak szentelem, hogy ledöntsem a takarítással és a szelektálással kapcsolatos negatív sztereotipiákat. Miután leküzdöttem a megfelelési kényszeremet, kiköltöztünk Németországba, és ott a felépített saját takarítócégemben kiélhettem a tisztaságmániámat és maximalizmusomat.

Az évek során, több mint 1000 privátházat heti rendszerességgel kitakarítottam, szelektáltam és rengeteg takarítási rutint alakítottam ki mások otthonaiban. Takarítókat képeztem és közvetítettem ki. És mindeközben olyan tisztaságkritikussá váltam, akinek a tisztaság már a lételeme.

Nap mint nap látom, hogy egy rendszeresen működtetett takarítási és szelektálási rutinnal minden otthonban, (legyen az bármilyen állapotba is) és minden életszakaszban csodákat lehet elérni. Azon dolgozom, hogy számodra is könnyű, egyszerűen kivitelezhető és kényszer nélküli legyen a saját rutinjaid kilakítása és a működtetése hosszabb ideig eredményt produkáljon.

Eltökélt szándékom, hogy te is meg tudd tapasztalni a rutinok pozitív hatásait, a tiszta és rendezett otthon csodálatos érzését.

7

Olvasd el, hogy mit mondanak…

Kardos Anikó

A mai projekt a középső lányom könyvesszekrényének rendbe tétele volt. Együtt csináltuk vele és az ovisommal. Mindketten élvezték, és elégedettek voltak, voltunk az eredménnyel. A mai nap extra hozadéka, hogy – gondolom – látva a mi tevékenykedésünket, a szomszéd szobában a kamasz lányom magától elkezdett pakolni, rendet rakni – Léna módszerrel. Szóvel ez tényleg ragadós.

Réti Éva

A takarítás régebben sokszor rossz érzéssel párosult nálam, mert úgy nőttem fel, ha ablakot mosunk, akkor az egész házon végig megyünk. Én ezt a mintát vittem tovább mindenben. Ha pl. ki szerettem volna takarítani a konyhaszekrényt és nem volt időm az egészre, akkor nem is kezdtem hozzá, de persze a gondot rátettem ezzel a hátamra. Mióta követlek Téged, ez megváltozott. Képes vagyok, ha csak kevés időm van, akár egy polcot is letakarítani és ettől olyan boldog vagyok, mintha az egész házat totál kifényesítettem volna. Ma már nem okoz gondot az egész ház rendbetétele és folyamatosan, tudatosan szelektálni és rendet tartani. Hálás vagyok érte Neked.

Kissné Csilla

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Szimpatikus a lehetőség? Jönnél a tanácsadásra?

Mutatom, hogyan tudsz időpontot foglalni a tanácsadásaim egyikére.

Döntsd el

 melyik tanácsadásra van szükséged.

Tedd a kosárba

és rendeld meg a kiválasztott csomagot.

Visszaigazolás

e-mailben minden fontos információval.

Időpont egyeztetés

telefonon, megrendelés után 24 órán belül.

Már csak választanod kell!

Melyik csomagra van szükséged?

VIP tanácsadás

a saját otthonodban
FT89.900/alkalom
  • 5 órás gyakorlati tanácsadás a saját otthonodban, ahol nem csak beszélünk, hanem szelektálunk és/vagy takarítunk is. Ezt a tanácsadást akkor javaslom, ha már kilátástalannak látod az otthonod káoszmentesítését és tudod, hogy ebből már csak segítséggel tudsz kilábalni.
  • A VIP tanácsadás feltétele: legalább 1 klasszikus online tanácsadáson való részvétel.

Gyakran ismételt kérdések

Romokban van az otthonom! Ebben az esetben is hasznos lehet a tanácsadás?

Első körben mindenkinek az online tanácsadást ajánlom mindenkinek, hiszen abban az 1 órában el tudom dönteni, hogy segíteni tudok-e az illetőnek vagy inkább más módszert ajánlok neki.

Melyik való nekem? Tanácsadás vagy tanfolyam?

Ha szeretsz egyedül dolgozni a saját tempodban, akkor midenképp a tanfolyam való neked.  

Egy tanácsadáson milyen mértékben tudsz segíteni?

A tanácsadások előtt küldök egy kérdőívet, amiben olyan kérdéseket teszek fel, amivel jobban meg tudlak ismerni. A kérdőív kitöltése mellett videót is kell készítened az otthonodról, amiben úgy kell bemutatnod az otthonodat, mint ha idegenvezető lennél én pedig a turista. Így a tanácsadás első perce már úgy kezdődik, hogy ismerlek téged, az otthonodat és a problémáidat is. Ezért biztosan állítom, hogy az egy órás tanácsadás végén a lehető legtöbb problémádra megoldást tudok javasolni.

A VIP tanácsadás alkalmával egyedül jössz?

Igen. Csak te és én veszünk ezen részt.

Más költséggel nem kell számolnom a VIP tanácsadás választásánál?

Nem. A VIP tanácsadás utazási és szállásköltséggel kerül ennyibe. Ennyibe kerül annak is, aki Békéscsabán él, és annak is, aki Budapesten.

Külföldön élek, de szeretném a VIP tanácsadás választani. Így hogy tud megvalósulni?

Online módon. Vagyis te a képernyő egyik felén én pedig a másik felén fogok ülni, és így mondom, hogy mit és hol csináld.

Hogy történik a fizetés?

A tanácsadásokat utalással és bankkártyával fizetve tudod megrendelni. Ha a kártyás fizetést választod, akkor a Stripe biztonságos rendszerén keresztül tudod ezt megtenni. Mindkét tanácsadás esetén a szolgáltatás előre ki kell fizetni. A szolgáltatás eredményességre 100% garanciát vállalok.

Mennyire bízhatok meg abban, hogy nem fog tudni más a beszélgetésen elhangzottakról?

Teljes mértékben. Mind a coaching, mind pedig a tanácsadói szakmában szigorú titoktartási, adatvédelmi előírások vannak, melyek megszegését szigorúan büntetik. Nem mellesleg emberileg is a titoktartási etikai elvét képviselem.

Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a lefoglalt időpontban a beszélgetésen?

Ebben az esetben kérlek, hogy emailben minél hamarabb értesíts, hogy ha lehetőség van rá, más igénybe tudja venni az időpontot. A lemondott időpont helyett másik időpontot keresünk neked egy héten belül.

Mi van akkor, ha még sem akarom a tanácsadást, de már kifizettem az értékét?

Ha a tanácsadást az aktuális időpont előtt 24 órával előbb mondod le, akkor az összeget 100%-ban visszautalom az általad megadott bankszámlára. Amennyiben a lemondás 24 órán belül van az aktuális időponthoz képest, úgy az átutalt összeget már nem tudom neked visszautalni.

Hol zajlik az online tanácsadás?

A klasszikus tanácsadás skypon történik.